Hamile kalmak için öneriler yardımmmmm

Benimde aynı oldu. Dört haftalıktı adetle atıldı. 1 yıl uğraştım. Senin ilk yapman gereken düzgün bir doktor bulmak. Ve mutlaka git hormon testlerini yaptır. Gerek görmedim deyip geçme. Doktor o testleri görmeden sorun olup olmadığını anlayamaz. genel muayenehanede rahminde sorun yoktur onun baktığı o. Benim de bir hormonum düşük çıktı o yüzden senin gibi düşük yaptım ben de .o hormon seviyesi düşük olduğu için bebek tutunamıyormuş. Doktorun bakar zaten ama bu hormonun adı progesteron. Doktoruna mutlaka sor ve progesteron testinin mutlaka yaptır. kandan bakılıyor. Bir ilacı var o ilacı içince bebek tutunuyor Allah'ın izniyle tabi. Ben o ilacı kullandığım ay hamile kaldım .Hamileliğin 3 ayına kadar kullandım böyle bir durumun varsa doktorun zaten senin yönlendirir. Testlerini sakın ihmal etme doktorun hangi testi söylüyorsa mutlaka yaptır.

Canm ya ne guzel anlatmssn cok saol mutlaka yaptricam adetin 3.gunu gidiyimde yaptryim testleri madem insallah senin gibi tutunur benimde Allah razi olsun..

Onunla ilgisi oldugunu dusunmyorm cnku mesela ben hamile degilim genetik olabilirmis hormonal bozukluktan ve duzensiz adet olunca catlayamayan yumurtalar kist olusturuyomus bana anlattgi bu cnm nettende arastr

Bu polikistik över neden oluyormuş acaba hiç sordunuz mu anne hamileyken iyi beslenmezse oluyormuş dedi ablam ama[/QUOTE]
Etik

Onunla ilgisi oldugunu dusunmyorm cnku mesela ben hamile degilim genetik olabilirmis hormonal bozukluktan ve duzensiz adet olunca catlayamayan yumurtalar kist olusturuyomus bana anlattgi bu cnm nettende arastr

Bu polikistik över neden oluyormuş acaba hiç sordunuz mu anne hamileyken iyi beslenmezse oluyormuş dedi ablam ama
Etik[/QUOTE]
Anladım cnm

Bend 5-6 ay denedim olmuyordu. Vazgeçtim dedim oldu. Birde ekmek yerine kahvaltıda ceviz yedim.tatlı yemeyi baya baya bıraktım. Folik asit içtim ara ara vede ayaklarını sıcak tuttum. Ama bence en önemlisi takmamaktı. Ciddi ciddi aklımdan çıkarmıştım. Hatta çocuk yapıcam diye bir ton eşya almıştım. Koydum bazanın altına
Vazgeçtim baya. Ne gelirse Allah tan. Hayırlısı olsun. Belki hayırlı değilmiş dedim.

Merhaba arkadaslar 3 aydr korunmuyorz ama olumlu bi sonuc yok esimde bende cok istyorz.. Hamile kalmayı kolaylaştracak bildiginiz herseyi paylasr msnz tesekkurler
Kendi yaptiklarim. Pko ve tiroid hastasiym cnim o yuzden hemen olsn istedim. Sukur rabbim nasip etti. Ben ovulasyn testi aldim pik yapan gunden snraki 2 gun ilski oldu 1 saat yattm sabah dusa girdm. Popo altina yastik koydm hep ilski sirasndada.

Benim rahmim ters Diz dirsek pozisyonu bu durumda baya etkili oluyor bunu neden söylüyorum çocuk istediğim ilk ay doktora gittim doktor test yaptı ultrason muayenesi etti fakat rahmimin ters olduğunu söylemedi ben bunu zaten tesadüfen birkaç yıl önce farklı bir doktordan muayene sırasında öğrenmiştim bizde hep ilişki bu şekilde oldu rabbim 2. Ayımda nasip etti Yani diyeceğim şu ki ben bunu bilmeseydim benim rahim şeklime göre spermler rahme geç ulaştığından belki de hala deneyip deneyip neden olmuyor diye üzülüp kendimi harap edecektim. Acaba bir de böyle mi deneseniz bir zararı Yok sonuçta. Allahım kısa sürede nasip eder inşallah size de

Bence stres yapma akışına bırak ve gün aşırı iliskide bulun derim allah vereceği zamanı biliyordur elbet sabırlı ol

Back
X