- 23 Kasım 2016
- 52
- 13
- 88
- 35
- Konu Sahibi PrensesMira
Benimde aynı oldu. Dört haftalıktı adetle atıldı. 1 yıl uğraştım. Senin ilk yapman gereken düzgün bir doktor bulmak. Ve mutlaka git hormon testlerini yaptır. Gerek görmedim deyip geçme. Doktor o testleri görmeden sorun olup olmadığını anlayamaz. genel muayenehanede rahminde sorun yoktur onun baktığı o. Benim de bir hormonum düşük çıktı o yüzden senin gibi düşük yaptım ben de .o hormon seviyesi düşük olduğu için bebek tutunamıyormuş. Doktorun bakar zaten ama bu hormonun adı progesteron. Doktoruna mutlaka sor ve progesteron testinin mutlaka yaptır. kandan bakılıyor. Bir ilacı var o ilacı içince bebek tutunuyor Allah'ın izniyle tabi. Ben o ilacı kullandığım ay hamile kaldım .Hamileliğin 3 ayına kadar kullandım böyle bir durumun varsa doktorun zaten senin yönlendirir. Testlerini sakın ihmal etme doktorun hangi testi söylüyorsa mutlaka yaptır.
Canm ya ne guzel anlatmssn cok saol mutlaka yaptricam adetin 3.gunu gidiyimde yaptryim testleri madem insallah senin gibi tutunur benimde Allah razi olsun..