yok gitmedim zaten 3 ay gibi bisurede ara kanamalar oldu。hormonlarim duzene girememisti dusukten dolayi。 bence cok dusinme baska seylere odaklanBu dönem içerisinde tekrardan doktora gittiniz mi
Ovulasyon falan ayırmadan adetin bittiği günden itibaren deneyin en az iki günde bir. Bi de ilişkiden sonra hemen kalkmamak falan var onları biliyosundur zaten. Sanki olanların hepsi buna mı dikkat etti, değil yani ama bence şansı arttırıyo.Merhaba arkadaşlar eylül 2019 da evlendim, ama henüz 4 aydır bebek düşünüyoruz. 4 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı 2 ay ovulasyon testi kullandım ama fayda etmedi korkmaya başladım artık sorun mu varda 4 ayda neden tutmadı????
Aynen o hemen kalkmamak kuralına dikkat ediyorum ama inş isteyen herkese nasip olurOvulasyon falan ayırmadan adetin bittiği günden itibaren deneyin en az iki günde bir. Bi de ilişkiden sonra hemen kalkmamak falan var onları biliyosundur zaten. Sanki olanların hepsi buna mı dikkat etti, değil yani ama bence şansı arttırıyo.
Valla gerekirse her seferinde sabaha kadar öyle kalAynen o hemen kalkmamak kuralına dikkat ediyorum ama inş isteyen herkese nasip olur
Malesefff odaklanamıyorum sanki olmayacak gibi hissediyorum biraz tez canlıyımyok gitmedim zaten 3 ay gibi bisurede ara kanamalar oldu。hormonlarim duzene girememisti dusukten dolayi。 bence cok dusinme baska seylere odaklan
İnşallah canımAynen o hemen kalkmamak kuralına dikkat ediyorum ama inş isteyen herkese nasip olur
Zaten en az 2 saat kalkmıyorum bazen uyuyorum :) ama aklım bebişte olduğu için stres oluyorum sanırımValla gerekirse her seferinde sabaha kadar öyle kal
ama kafada bitiyo emin ol。 bu ay ev tasidim hic yumirtlama falan dusunemedim rabbim nasip etti。 kardesim 1 yil erken evlendi benden g'elinimiz 8 ay sonra hamile kaldi。tabi busurede kime slm versek bebek varmi sorusu kiza yansitmamaya calistik ama biz biktik。bende evlendigimin ilk ayindan beri bebek yokmu sorulari duyuyorum。 dusuk yaptigim ay bilen insanlar。bile tekrar hamileleik varmi diye soruyodu。 psikolozjisi bozuluyo insanin 20 gunluk evli iken eltim dr kontrole gidin demeye basladi o derece。 sende gez toz kulaklarini kapat 1 ay hic dusunme bak sonuca。 rabbim hayirlisini versin sanadaMalesefff odaklanamıyorum sanki olmayacak gibi hissediyorum biraz tez canlıyım
Sagol canım teşekkür ederim. Yok doktora gitmemiştim. Çünkü ilk 3 ay biz istememiştik. Sonrada dediğim gibi ovulasyon günlerimi değerlendirdik. 3. Ayımda oldu.Allahim sanada tattirsin bu duyguyuRabbim analı babalı büyütsün inşallah doktora gittiniz mi peki
Neden soruyorlar anlamıyorum zaten hamile kalınca herkes duyuyor bide böyle şeyler sorup insanı iyice sıkıntıya sokuyorlar aminnn Rabbim herkese nasip etsin inşallahama kafada bitiyo emin ol。 bu ay ev tasidim hic yumirtlama falan dusunemedim rabbim nasip etti。 kardesim 1 yil erken evlendi benden g'elinimiz 8 ay sonra hamile kaldi。tabi busurede kime slm versek bebek varmi sorusu kiza yansitmamaya calistik ama biz biktik。bende evlendigimin ilk ayindan beri bebek yokmu sorulari duyuyorum。 dusuk yaptigim ay bilen insanlar。bile tekrar hamileleik varmi diye soruyodu。 psikolozjisi bozuluyo insanin 20 gunluk evli iken eltim dr kontrole gidin demeye basladi o derece。 sende gez toz kulaklarini kapat 1 ay hic dusunme bak sonuca。 rabbim hayirlisini versin sanada
Aminnnn inşallahSagol canım teşekkür ederim. Yok doktora gitmemiştim. Çünkü ilk 3 ay biz istememiştik. Sonrada dediğim gibi ovulasyon günlerimi değerlendirdik. 3. Ayımda oldu.Allahim sanada tattirsin bu duyguyu
4 ayda olmaması normal mi peki? 1Hanımlar bu süreç denemeye başladığınız andan beri stresli oluyor. Heyecanlı bekliyorsunuz olmayınca psikolojiniz bozuluyor. Doktorların dediği 1 yıl deneyin olmazsa gelin başka yöntemler deneyelim. Bu yüzden normal ve makul süre 12 aylık düzenli deneme süresidir.
Maşallah ne güzel ilki 2 ayda tutmuş inşallah devamı da kısa zamanda olurilk hamilelğimde 2 ay deneme de oldu
şimdi ikinciyi istiyorum 3 aydır deniyorum olmuyor
halbu ki bi problemim yok, daha önce hamile de kaldım
nasip vucud stres yapıyorsa olmayabilir.
İnşallah en yakın zamanda nasip olurCanım ben 11 aylık evliyim temmuzun 1 inde Senem dolacak nasipse ben hiç korunmadım hamile kalamadım henüz doktora gittim herşey test falan yapıldı hiçbir sorun yok beklemedeyim nasip işte zamanı var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?