Hamile kalmak icin sogan kuru ne baslayan lar

Zeliscim bence sen bi test yap dort gun gecti diyosunn...

Soganin fazla tuketilmesinin dusuk yaptigini biliyorum ben. Sizin dediginiz nasil bisey

Canim kisti miyomu pkosu olanlara cok iyi gelen hamile kalmayi kolaykastiran kur sogan suyu sabah aksan ac karnina orta boy sogani bolup kabugunu soyup 2 su bardagi su ile 5dk kaynatip iliyinca iciyosun 15 gun adetin 7. Gunu basliyosun fayda icin

Yanlız ben saraçoğlunun dediği sekil adet bitiminden itibaren 7 gun uyguladım ve 36 gun oluyor bugun hala olmadım

Slm arkadaslar bende bugun sogan kurune basladim faydasini gorupte hamile kalanlar varmi aranizda

Bende başladım soğan kürüne bakalım ne olacak fazla da ümit etmek istemiyorum rabbim neylerse güzel eyler

Kizlaaar ben bu ay sogan kurunu 10 gün boyunca yaptım adetim in 12. Günü başladım yani adet bitince bi haFTA snra ama bende akıntı fln hiçbişey olmadı ve adetim gecikti hiç gecikmezdi gayet duzenlidir adetim sanırım bende ise yaramadi boş yere düzenin bozuldu 2 gun geciktim yarın test yapıcam ama hiçbir belirti yok bende hamile değilim die dusunuyorum bu ay ilişki pek sağlıklı olmadı çünkü netten baktım adet gecikmesi olan çok kişi var bu kuru yapupta

Kizlaaar ben bu ay sogan kurunu 10 gün boyunca yaptım adetim in 12. Günü başladım yani adet bitince bi haFTA snra ama bende akıntı fln hiçbişey olmadı ve adetim gecikti hiç gecikmezdi gayet duzenlidir adetim sanırım bende ise yaramadi boş yere düzenin bozuldu 2 gun geciktim yarın test yapıcam ama hiçbir belirti yok bende hamile değilim die dusunuyorum bu ay ilişki pek sağlıklı olmadı çünkü netten baktım adet gecikmesi olan çok kişi var bu kuru yapupta
Hadi ya inşaAllah güzel haber alırsın bizi de haberdar et bende yapmam artık

Pazar sabahı adet oldum ama yok böyle bi sanci hayatımda hoc adet ağrisi sanci fln çekmem rahat geçer normalde ama resmen yattığı yerden kalkamiyorum çok pişmanım ben denedigime. .
Geçen sene de bi hafta yapmıştım 2 cm kist icin o malesef 8 cm yapmıştı sogan kist gitmedi bana yaramadı yani bu sefer yine şans vermek istedim sogan ama dongumu bozdu bana hicyaramadi bence herseyi normal olan derdi olmayan denemesi n amma bi içeyim içim bi temizlensin demeyin

Back
X