o günlere denk getirmek gerekiyor diyorlar ama doktor 2 günde bir ilişki önerdi bize....buna rağmen 9 ay oldu yanılmıyosam belki fazla denemeye başlayalı ama hamile kalamadım ...soğan ve incir kürü yaptım olmadı....bu ay yumurtlama günü testlerinden alıcam şansa bırakamıycam artık inşallah en kısa zamanda herkes bebeğine kavuşur
canım o bünyeyle alakalı ya eşinin ya senin ben ilk gebeliğimi 10 ayda kalabildim birşey denemedim sağdece düzenli ilişkiye girdik ama olmadı 10 ay sonra oldu ikinci gebeliğimi ise 3 sene sonra istedik ve denedik ilk denememizde oldu şimdi 6,5 aylık hamileyim sana tevsiye de bulunabilirim ilişkiden yarım saat önce eşine sert bir türk kahvesi içir o onun spermlerini hareketlendiricek ilişkiden sonra 1 saat yataktan kalkma ve ayaklarnı dik şimdi sen onlar dışarı akıyo diyebilirsin evet ama giden didiyor merak etme ve 2 günde bir ilişki yani gün aşırı demek hergün olmaz özellikle yumurtlama gününü hesapla o dönemlerde daha da özen göster inşallah senin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre verir
biz 6 ay boyunca yumurtlama günlerinde özen gösterdik ama olmadı. sanırım stres yaptık. tam biraz erteleyelim dediğimiz ay hamile kaldım. yumurtlama günüm falanda değildi üstelik. şimdi 8 aylık hamileyim