Hamile Kalmak İçin Yumurtlama Günleri Olması Şart mı ?

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Yumurtlama günleri dışında hamile kalan var mı aranızda? Hamile kalmak için özellikle yumurtlama günlerini mi değerlendirmeliyiz ?????

o günlere denk getirmek gerekiyor diyorlar ama doktor 2 günde bir ilişki önerdi bize....buna rağmen 9 ay oldu yanılmıyosam belki fazla denemeye başlayalı ama hamile kalamadım ...soğan ve incir kürü yaptım olmadı....bu ay yumurtlama günü testlerinden alıcam şansa bırakamıycam artık :34:inşallah en kısa zamanda herkes bebeğine kavuşur

Bence değerlendir canım.Biz o günler daha yoğunlaştık ve çok şükür 2 ay içinde hamile kaldım:nazar:

Canım peki yumurtlama günlerinde hergün mü denemek iyi olur yoksa 1 gün arayla mı ??

canım o bünyeyle alakalı ya eşinin ya senin ben ilk gebeliğimi 10 ayda kalabildim birşey denemedim sağdece düzenli ilişkiye girdik ama olmadı 10 ay sonra oldu ikinci gebeliğimi ise 3 sene sonra istedik ve denedik ilk denememizde oldu şimdi 6,5 aylık hamileyim sana tevsiye de bulunabilirim ilişkiden yarım saat önce eşine sert bir türk kahvesi içir o onun spermlerini hareketlendiricek ilişkiden sonra 1 saat yataktan kalkma ve ayaklarnı dik şimdi sen onlar dışarı akıyo diyebilirsin evet ama giden didiyor merak etme ve 2 günde bir ilişki yani gün aşırı demek hergün olmaz özellikle yumurtlama gününü hesapla o dönemlerde daha da özen göster inşallah senin ve tüm isteyenlerin gönlüne göre verir

biz 6 ay boyunca yumurtlama günlerinde özen gösterdik ama olmadı. sanırım stres yaptık. tam biraz erteleyelim dediğimiz ay hamile kaldım. yumurtlama günüm falanda değildi üstelik. şimdi 8 aylık hamileyim :49:

Hadi bakalım o zaman en yakın zamanda"ben hamileyim"diye bir başlık açmanı bekliyoruz,Allah gönlüne göre versin inşallah :34:

Aminn canım inşallah bende çok istiyorum o başlığı biran evvel açmayı :) Allah seninde gönlüne göre versin canım.

:49: :16:

Back
X