Hamile Kalmak İçin

Mavidenizz01

Sadece kahve...!!! ☕
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
1.523
1.968
48
Arkadaşlar hamile kalmak için meryem ana eli otu ve meryem ana meyvesini kullanıp faydasını gören varmı?

Kemik suyu tavsiye ediyorum sarimsakli icsin esiniz isterseniz sizde icin benim esim 1 ay icti ve ben o ay hamile kaldim 5 senedir olmuyodu
Ne icin kullandi esiniz neye iyi geliyor ilk kez duydum ben hamileyim ama esinden dolayi hamile kalamayan arkadaşlarım var bilgi verirseniz onlara tavsiye ederim

Merhaba
Rabbim tez kavuştursun Kuzucuğunuza inşallah

Ben haziran ve temmuzda kimyasl gebelik geçirdim iki ay üstüste
Bu ay maydanoz ve süt buharına oturdum
Şu an 3 gün geciktim
Yani sonucu henüz bilmiyorum

Bende icmedim ama oldu
Allah yüzünüzü güldürmüş ne güzel. İnşallah bizim de yüzümüz güler artık. Çünkü artık bi yerde tükeniyoruz isyan edecek noktalara gelebiliyoruz ben kendimi hep isyan eşiğinde buluyorum sonra kendimi engellemeye çalışıyorum ağlayarak rahatlamaya çalışıyorum.

Bende çok aglamiştim sukur oldu.. simdi açliktan ağliyorum hic bsy yiyemiyorum ve detarjan kokusu falan evde duramiyorum allah işte biyerden dert veriyo bunada sukur insallah sizinde bir an once olur allah yardim etsin sizede bu sitede biri daha yazmis 2 ay her hafta onun eside icmis ve o ay hamile kalms oda deneyin insallah olr

Hayırlısı artık ben tedavi gördüm bi tüp bebek yaptırdım ikinci tüp bebeği yaptıracakken hamile kaldım tabi haberi aldıktan bir hafta sonra düşük yaşadım şimdi ikinci tüp bebek denemesi düşünüyosun bu dediğinizi de denicem kullanmadığımız ot çöp kalmadı zaten

İnşllah hamilesinizdir varmı belirtiler

Anin inşallah kardeşim
İki saat önce idrar testi yaptım
Silik bi çizgi çıktı
Fakat çok sevinemiyorum henüz
Kimyasallardada böyle çıktı çok svindim 15 gün sürdü
Keseyi görmeden sevinemicem sanırım...

Bu ay maydanoz süt buharı yapmıştım
Mübarek rahmimin değil resmen ciğerlerimin açıldığını hissettim sanki
Vesile olmuştur inşallah

Senin adına ben sevindim bi umut ışığı ne güzel olumlu düşün iyi olsun o silik çizgi bile insanı inanılmaz mutlu ediyor

Bu buharları duydum yapması da bi o kadar zor tabi inşallah çabalarının karşılığını alırsın canım böyle beklemek gerçekten çok zor.

Senin adına ben sevindim bi umut ışığı ne güzel olumlu düşün iyi olsun o silik çizgi bile insanı inanılmaz mutlu ediyor

Bu buharları duydum yapması da bi o kadar zor tabi inşallah çabalarının karşılığını alırsın canım böyle beklemek gerçekten çok zor.

Allahım tez vakit sizede sıhhatle görebilmeyi nasip etsin inşallahh
Gerçekten çok karmaşık duygularım ne hissedeceğimi şaşırdım

Selam hanımlar
Pazartesi tahlil yaptırdım adetimi 4 gün geçiyordu 40.03 çıktı
Çarşamba tekrarladım 44,11 çıktı
Doktor adet gibi sökülecek dedi
Bu gün test yaptım çizgim daha da koyulaşmış
Adet görmedim ya testimdede böyle canlı bi ikinci çizgi varken umudumu kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…