- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Mavidenizz01
-
Kemik suyu tavsiye ediyorum sarimsakli icsin esiniz isterseniz sizde icin benim esim 1 ay icti ve ben o ay hamile kaldim 5 senedir olmuyoduArkadaşlar hamile kalmak için meryem ana eli otu ve meryem ana meyvesini kullanıp faydasını gören varmı?
Onu eşim içer de ben içemem ki. Tavsiyeniz için teşekkürler yine deKemik suyu tavsiye ediyorum sarimsakli icsin esiniz isterseniz sizde icin benim esim 1 ay icti ve ben o ay hamile kaldim 5 senedir olmuyodu
Ne icin kullandi esiniz neye iyi geliyor ilk kez duydum ben hamileyim ama esinden dolayi hamile kalamayan arkadaşlarım var bilgi verirseniz onlara tavsiye ederimKemik suyu tavsiye ediyorum sarimsakli icsin esiniz isterseniz sizde icin benim esim 1 ay icti ve ben o ay hamile kaldim 5 senedir olmuyodu
İnşllah hamilesinizdir varmı belirtilerMerhaba
Rabbim tez kavuştursun Kuzucuğunuza inşallah
Ben haziran ve temmuzda kimyasl gebelik geçirdim iki ay üstüste
Bu ay maydanoz ve süt buharına oturdum
Şu an 3 gün geciktim
Yani sonucu henüz bilmiyorum
Bende icmedim ama olduOnu eşim içer de ben içemem ki. Tavsiyeniz için teşekkürler yine de
Yumurta ve spermleri guclendiriyo onariyo saglik oluyo yaniNe icin kullandi esiniz neye iyi geliyor ilk kez duydum ben hamileyim ama esinden dolayi hamile kalamayan arkadaşlarım var bilgi verirseniz onlara tavsiye ederim
Allah yüzünüzü güldürmüş ne güzel. İnşallah bizim de yüzümüz güler artık. Çünkü artık bi yerde tükeniyoruz isyan edecek noktalara gelebiliyoruz ben kendimi hep isyan eşiğinde buluyorum sonra kendimi engellemeye çalışıyorum ağlayarak rahatlamaya çalışıyorum.Bende icmedim ama oldu
Bende çok aglamiştim sukur oldu.. simdi açliktan ağliyorum hic bsy yiyemiyorum ve detarjan kokusu falan evde duramiyorum allah işte biyerden dert veriyo bunada sukur insallah sizinde bir an once olur allah yardim etsin sizede bu sitede biri daha yazmis 2 ay her hafta onun eside icmis ve o ay hamile kalms oda deneyin insallah olrAllah yüzünüzü güldürmüş ne güzel. İnşallah bizim de yüzümüz güler artık. Çünkü artık bi yerde tükeniyoruz isyan edecek noktalara gelebiliyoruz ben kendimi hep isyan eşiğinde buluyorum sonra kendimi engellemeye çalışıyorum ağlayarak rahatlamaya çalışıyorum.
Hayırlısı artık ben tedavi gördüm bi tüp bebek yaptırdım ikinci tüp bebeği yaptıracakken hamile kaldım tabi haberi aldıktan bir hafta sonra düşük yaşadım şimdi ikinci tüp bebek denemesi düşünüyosun bu dediğinizi de denicem kullanmadığımız ot çöp kalmadı zatenBende çok aglamiştim sukur oldu.. simdi açliktan ağliyorum hic bsy yiyemiyorum ve detarjan kokusu falan evde duramiyorum allah işte biyerden dert veriyo bunada sukur insallah sizinde bir an once olur allah yardim etsin sizede bu sitede biri daha yazmis 2 ay her hafta onun eside icmis ve o ay hamile kalms oda deneyin insallah olr
İnşllah hamilesinizdir varmı belirtiler
Senin adına ben sevindim bi umut ışığı ne güzelAnin inşallah kardeşim
İki saat önce idrar testi yaptım
Silik bi çizgi çıktı
Fakat çok sevinemiyorum henüz
Kimyasallardada böyle çıktı çok svindim 15 gün sürdü
Keseyi görmeden sevinemicem sanırım...
Senin adına ben sevindim bi umut ışığı ne güzelolumlu düşün iyi olsun o silik çizgi bile insanı inanılmaz mutlu ediyor
Bu buharları duydum yapması da bi o kadar zor tabi inşallah çabalarının karşılığını alırsın canım böyle beklemek gerçekten çok zor.
Amin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de rabbim en hayırlısını nasip etsin.Allahım tez vakit sizede sıhhatle görebilmeyi nasip etsin inşallahh
Gerçekten çok karmaşık duygularım ne hissedeceğimi şaşırdım
Amin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese de rabbim en hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?