- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Mavidenizz01
-
Bu gebelik testi miEki Görüntüle 2079486
Selam hanımlar
Pazartesi tahlil yaptırdım adetimi 4 gün geçiyordu 40.03 çıktı
Çarşamba tekrarladım 44,11 çıktı
Doktor adet gibi sökülecek dedi
Bu gün test yaptım çizgim daha da koyulaşmış
Adet görmedim ya testimdede böyle canlı bi ikinci çizgi varken umudumu kaybetmek istemiyorum
Amin canım inşallahSağolasın canım
inşallah hepimiz kavuşuruz sıhhatle minnoşlarımıza
Nasıl yapılıyor maydanoz ve süt buharı?Allahım tez vakit sizede sıhhatle görebilmeyi nasip etsin inşallahh
Gerçekten çok karmaşık duygularım ne hissedeceğimi şaşırdım
Nasıl yapılıyor maydanoz ve süt buharı?
Geçmiş olsun çok üzücü insanın dengesi bozulur tabi ama bir süre kendinizi üzmeyin ara verin ya da bu konuyu kafanıza takmadan yaşamaya çalışın. Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versinMerhaba yazamadım bir daha
Değerlerim yükseldi 8000 lere kadar çıktı
kesem göründü fakat bebek oluşmafı 16 gün şiddetli kanamam oldu kese bozuldu ama atamadım ve bu gün kürtaj oldum
Maydanoz buharını ise 11. Günüm itibariyle beş gün filan yapmıştım diye hatırlıyorum
Bi tutam maydanozu bi bardak kadar sütte bi iki taşım kaynattım uzunca bi kabım vardı onun içine koyup ustüne çömeldim bi beş dk kadar durdum üzerinde uzun bi etek giydim onu üstüne örttümki dışarı gitmesin buhar ama öyle hemen ilişki olmadı sadece o sıra her akşam yaptım beş gün filan ve hamile kaldım zeten iki ay önce bunları yapmadanda kalmıştım ondan önceki ayda kalmıştım iki ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım iki ay korundum korunmayı bırakınca yine kaldım bu seferde boş gebelik oldu
Umarım sen bizimle sıhhatli bir hamilelik haberini paylaşırsın.
Rabbim sıhhatle kavuştursun kuzuna inşallah.
Ahh ya cok üzüldüm canım cok gecmiş olsun cok Allah bir daha yaşatmasın İNŞALLAH sende alırsın sağlıkla cocugunu kucagınaMerhaba yazamadım bir daha
Değerlerim yükseldi 8000 lere kadar çıktı
kesem göründü fakat bebek oluşmafı 16 gün şiddetli kanamam oldu kese bozuldu ama atamadım ve bu gün kürtaj oldum
Maydanoz buharını ise 11. Günüm itibariyle beş gün filan yapmıştım diye hatırlıyorum
Bi tutam maydanozu bi bardak kadar sütte bi iki taşım kaynattım uzunca bi kabım vardı onun içine koyup ustüne çömeldim bi beş dk kadar durdum üzerinde uzun bi etek giydim onu üstüne örttümki dışarı gitmesin buhar ama öyle hemen ilişki olmadı sadece o sıra her akşam yaptım beş gün filan ve hamile kaldım zeten iki ay önce bunları yapmadanda kalmıştım ondan önceki ayda kalmıştım iki ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım iki ay korundum korunmayı bırakınca yine kaldım bu seferde boş gebelik oldu
Umarım sen bizimle sıhhatli bir hamilelik haberini paylaşırsın.
Rabbim sıhhatle kavuştursun kuzuna inşallah.
Geçmiş olsun çok üzücü insanın dengesi bozulur tabi ama bir süre kendinizi üzmeyin ara verin ya da bu konuyu kafanıza takmadan yaşamaya çalışın. Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Ahh ya cok üzüldüm canım cok gecmiş olsun cok Allah bir daha yaşatmasın İNŞALLAH sende alırsın sağlıkla cocugunu kucagına
Şuan hamile misinizMerhaba
Rabbim tez kavuştursun Kuzucuğunuza inşallah
Ben haziran ve temmuzda kimyasl gebelik geçirdim iki ay üstüste
Bu ay maydanoz ve süt buharına oturdum
Şu an 3 gün geciktim
Yani sonucu henüz bilmiyorum
Hamile olabildiniz miNasıl yapılıyor maydanoz ve süt buharı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?