Hamile kalmak için

Cakiltasi18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
258
64
48
28
Merhaba hanımlar burada yeniyim sizlere danışmak istediğim bir konu var.25 yaşındayım 3 senelik evliyim ve 7 aydır bebek istiyoruz fakat henüz bir şey yok. Bir sıkıntı var mı diye doktora gitmek istiyoruz eşim ve ben fakat hangi hastaneye gitmeli hangi doktora görünmeliyiz bilemiyoruz. Devlet Hastanesi'ne gittim sadece ultrasonla baktı bir sıkıntı yok dedi başka bir şey yapmadı bir takım testler varmış sanırım bu testleri hangi hastaneler yapıyor özel hastane mi araştırma hastaneleri mi bilmiyorum. İstanbul'da oturuyorum doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin. Allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin.

Araştırma hastanesi

Bende senin gibi ilk devlet hastanesine gitmiştim, ama orda bakılmıyor. En güzeli sağlık ocağına b12-D vitamini hariç herşeye bakıyolar tüm testlerini orda yaptır. Sonra kadın doğuma gidersin özel daha mantıklı bir kaç test istiyo onlarda. Elindekileri gösterirsin hem. Eşin için de ürolojiye gitmeniz lazım sperm testi için

Eğitim ve araştırma Hastanesi'nde ücretsiz HSG Rahim filmi çekiyorlar. Ama 1 yılı doldurmuş olmanı istiyorlar. Hormon değerlerine de bakar kadın doğum doktoru. Eşinin de iyi bir hastanede sperm testi verebilir. Ama inan 7 ay çok kısa bir süre. Doktorlar 1 yılı doldurmadan neden geldin gibi davranıyorlar. Biz 1 yılı bekledik baktık 18 ay olmuş bu ay belli sebeplerden olmaz dediler alternatif tedavi yolları ile hamile kaldım. Her şeyden önce doktorum dediki adet gören her kadın hamile kalabilir. Derin bir nefes al ve adım adım ilerlemeni tavsiyesi ederim

Çok teşekkür ederim ne demeliyim peki bu testlerin adı nedir
Siz kadın doğuma gideceksiniz ultrason muayenesi yaptıktan sonra duruma göre hormon testi isteyecek. Özele giderseniz hormona bakacaktır mutlaka. Eşinizde üroloji bölümüne gidecek. Devlet Hastanesi'nde Sprem testi için sıra alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…