Hamile kalmak icin

burcuyilmzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
87
30
38
33
Kizlar yeni üyeyim ben merhabalar öncelikle
Bebek istiyoruzz yeni basladik henuz fakat kafama cok takiyorum oldumu diye dusunuyorum benimgibi olan var mi bu sekilde dusunmek cok zor oluyor

senin gibiler çok bu forumda, biz de ilk denediğimiz de hemen hamile kalacaktık güya 4. aya giriyoruz kiiii biz bile çok yeniyiz.

Stres hormonu gebeliği önlüyor, öncelikle stress yapma bunu,
Folik asit kullanmaya başlamış olman gerek,
İnofolic ilacı, yumurta olgunlaşmasına yardımcı oluyor kullanmak için doktoruna öneri sun.

internetten ovuasyon testi al ne zaman yumurtladığını tam olarak bil ve ona göre çalış (forumda laboquick markayı öneriyorlar. )

Hayırlı evlatlar efendim

Tesekkur ederim insallah hepimize hayirli evlatlar versin Rabbim folikasit almadim henuz gidicem haftaya doktora baslarim muhtemelen hayirlisi bakalim stressizde olmuyor boyle donemler kendime bir uğraş bulmaliyim bence yoksa her daim dusuncem bunu

doktor özelde olmazsa genelde 500 mg folbiol öneriyor, ama günlük alım için 400 mg yeterli canım. Ekxrtra vitaminli folik asitler var, eğer eczaneden ssk dışından alma gücünüz varsa öyle yapın, tabi doktorunuza öneri sunun bir.

Evet gittim doktora folbiol verdi basladim bnde ac karnina 1 tane dedi bu ilaclarin hic yan etkisi oluyor mu peki

canım kendini hiç sıkma o konuda inan bana düşünmediğin anda bebeğin olur çünkü şahsen benim öyle oldu :)

canım kendini hiç sıkma o konuda inan bana düşünmediğin anda bebeğin olur çünkü şahsen benim öyle oldu :)
Psikolojik olarak sanirim bircok belirti yasiyor insan henuz 1 hafta oldu ama cok merak ediyorum bilgimde yok hamilelikle ilgili surekli arastirma yapiyorum en ufak belirtiden mutlu oluyorum tek sey belirti icin erken olmasi :) bnde cikolata kist vardi sogan kuru kullandim adetim cok yogun geldi gitmistir belki diye dusunuyorum birde 3 haftada 1 adet oluyorum ben su 2 hafta bir an once gecsin cok heycanliyim insallah olmustur dua edin lutfen sizde bana :)

inşaAllahhh canım bi an önce bebişin olur seninde bende isterken öyleydim 2ay karnım şişti acaba hamilemiyim diye karnımı sevip duruyodum 2.aydada bişey çıkmayınca düşünmedim daha derken bi ay sonra beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim çok fazla aklına getirme o yüzden daha heyecanlı olsun:)

En iyi folik asit folbiol muş kızlar. önceki gebeligimde özel doktorlar hep ssknin karsilamadigi ilaçları vermişlerdi. bu gebelikte fakültede hocaya gidiyorum folbiol en iyisi dedi. 12. haftadan sonrada gyno ferro sanol devam ettik + decavit yada elevit .
Folbiol gebelik öncesi kullanmaya baslamistim. birde soğan kuru denedigim ilk ayda hamile kaldım. yumurta çatlama döneminde de kuru incir tükettim. Ari sütü bal polen aldım. birde ovulasyon testi kullandım. daha ne olsun diyeceksiniz belki :) önceki gebelik ölü doğumdu. 3aylik bekleme süresi ertesinde ilk denemede hamileydim. stress yapmamak elde degil biliyorum, bende hep kaybettiğim bebeklerimi düşünüyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…