- 6 Mayıs 2025
- 10
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi user224455
Bebek düşünüyoruz ama henüz hazır hissetmiyoruz. 17 günlük evliyiz linç yemek istemiyorum korkarak yazıyorum diğer yorumlardan geldiğim için orda soruma cevap bulamadım. 3 gün önce ilişkiye girdik eşimle geri çekilme yöntemi ile ama boşalacağı zaman çıkamadı azda olsa içime boşaldı sonra gidip ella aldım bildiğim kadarıyla 72 ve 120 saat aralığında etkiliymiş. Saatler önce gene beraber olduk ama prezervatif kullandık herşey normaldi içime boşalmış biz prezervatif var sanıyorduk nasıl olduysa çıkmış bizde anlamadık sonra akıntının bir kısmı çıktı içimden. yazarken utanıyorum ama sizden fikir almak istiyorum. arda bulantım oluyor kusma yok idrara sık çıkıyorum. sivilcem hiç olmazdı regl olacağım zaman hatta ilk ergenlik dönemlerinde bile olmazdı alnımda sivilceler çıktı ne yapmam gerekiyor. anne olmak güzel bir duygu ama şu an kendimizi hazır hissettirmiyoruz ilk yaptığımızda hamile kalma şansım ortaydı saatler önce yaptığımız da ise yüksekti bu beni korkutuyor. Ella etkisini korur mu bilmiyorum kafam o kadar çok dolu ki 9 dan bu yana düşünüyorum araştırıyorum ama hiç bir şey bulamadım doğru düzgün şu anda bile uyuyamıyorum. Kesinlikle linç yemek için yazmadım bana yardımcı olur musunuz lütfen