• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istemiyorum acaba hamile miyim

Rica ederim çok düşünme kuzum ihtimal var evet ama biz bile korunmadan 8 ay sonra gebe kaldım kolay değil o kadar 🤗mutluluklar dilerim size💞
sizce benim hamile olasılığım var mı
ben en son Mayıs'ın 13'ünde adet oldum 25 Mayıs'ta evlendim ilk gün yapmadık balayı benim yumurtlama dönemime geldi birkaç kez denedik ama eşim içime giremedi içime boşalma durumu olmadı kendimi çok kastım kızlık zarımı bozdu kırmızı daha sonra kahverengi leke geldi (yumurtlama dönemin bittikten sonra) birkaç kez daha denemeye başladık bu sefer yapabildik ama içime hiç boşalma olmadı prezervatif kullandık ama prezervatifsiz ön sevişme yaptık içime birkaç kez girip çıktı boşalacağız ama prezervatif kullandık o şekilde yaptık sizce ben hamile miyim

Nisan ayında adetim 38 günde oldum düğün stresinden koşuşturmasından gecikme oldu

ben en son Mayıs'ın 13'ünde adet oldum 25 Mayıs'ta evlendim ilk gün yapmadık balayı benim yumurtlama dönemime geldi birkaç kez denedik ama eşim içime giremedi içime boşalma durumu olmadı kendimi çok kastım kızlık zarımı bozdu kırmızı daha sonra kahverengi leke geldi (yumurtlama dönemin bittikten sonra) birkaç kez daha denemeye başladık bu sefer yapabildik ama içime hiç boşalma olmadı prezervatif kullandık ama prezervatifsiz ön sevişme yaptık içime birkaç kez girip çıktı boşalacağız ama prezervatif kullandık o şekilde yaptık sizce ben hamile miyim
Onda bile hamile kalma ihtimalin var kuzum erkeklerde zevk suyu bil sperm sayıldığı için gebe kalmanız yüksek ama bu ihtimal belki vücudunuz bu erkeğe alışma sürecinde dongun uzayabilir benim öyle olmuştu ilk seneler 40 günü bulurdu adet olmam mesela ama onda hamile kalmak zordu. Nasip kuzum şimdi ne desem boş senin vücudun belli ilk denemde gebe kalırsın yada kalmazsın biz bi seneye yakın korunmasız yaptığımız halde o zamanda oldu. Eğer istemiyorsan kzum eşinle konusmalisin biz 2 sene istemedik dikkat ettik. Gönlünce olsun kzum hersey evliliğinizi tebrik ederim burda çok aktif değilim yeni gördüm. Kbakma lütfen☺️

Onda bile hamile kalma ihtimalin var kuzum erkeklerde zevk suyu bil sperm sayıldığı için gebe kalmanız yüksek ama bu ihtimal belki vücudunuz bu erkeğe alışma sürecinde dongun uzayabilir benim öyle olmuştu ilk seneler 40 günü bulurdu adet olmam mesela ama onda hamile kalmak zordu. Nasip kuzum şimdi ne desem boş senin vücudun belli ilk denemde gebe kalırsın yada kalmazsın biz bi seneye yakın korunmasız yaptığımız halde o zamanda oldu. Eğer istemiyorsan kzum eşinle konusmalisin biz 2 sene istemedik dikkat ettik. Gönlünce olsun kzum hersey evliliğinizi tebrik ederim burda çok aktif değilim yeni gördüm. Kbakma lütfen☺️
teşekkür ederim peki siz nasıl korundunuz ben bilmiyorum yardım edebilir misiniz

Sanmam olduğunu zevk suyundan olabilir ama çok çok düşük bir ihtimal ki içe boşalma olmamış prezervatif kullanmışsınız. Bebek istiyorsanız umarım olur sağlıklı bir şekilde ama istemiyorsanız da düşünüp strese girerseniz adetinize gecikir ve psikolojik belirtiler yaşarsınız yine rahat etmek isterseniz adet geciktiği günlerde test yaparsınız.

Bebek düşünüyoruz ama henüz hazır hissetmiyoruz. 17 günlük evliyiz linç yemek istemiyorum korkarak yazıyorum diğer yorumlardan geldiğim için orda soruma cevap bulamadım. 3 gün önce ilişkiye girdik eşimle geri çekilme yöntemi ile ama boşalacağı zaman çıkamadı azda olsa içime boşaldı sonra gidip ella aldım bildiğim kadarıyla 72 ve 120 saat aralığında etkiliymiş. Saatler önce gene beraber olduk ama prezervatif kullandık herşey normaldi içime boşalmış biz prezervatif var sanıyorduk nasıl olduysa çıkmış bizde anlamadık sonra akıntının bir kısmı çıktı içimden. yazarken utanıyorum ama sizden fikir almak istiyorum. arda bulantım oluyor kusma yok idrara sık çıkıyorum. sivilcem hiç olmazdı regl olacağım zaman hatta ilk ergenlik dönemlerinde bile olmazdı alnımda sivilceler çıktı ne yapmam gerekiyor. anne olmak güzel bir duygu ama şu an kendimizi hazır hissettirmiyoruz ilk yaptığımızda hamile kalma şansım ortaydı saatler önce yaptığımız da ise yüksekti bu beni korkutuyor. Ella etkisini korur mu bilmiyorum kafam o kadar çok dolu ki 9 dan bu yana düşünüyorum araştırıyorum ama hiç bir şey bulamadım doğru düzgün şu anda bile uyuyamıyorum. Kesinlikle linç yemek için yazmadım bana yardımcı olur musunuz lütfen
Sonuç nedir acaba

Sanmam olduğunu zevk suyundan olabilir ama çok çok düşük bir ihtimal ki içe boşalma olmamış prezervatif kullanmışsınız. Bebek istiyorsanız umarım olur sağlıklı bir şekilde ama istemiyorsanız da düşünüp strese girerseniz adetinize gecikir ve psikolojik belirtiler yaşarsınız yine rahat etmek isterseniz adet geciktiği günlerde test yaparsınız.
teşekkür ederim şuan istemiyoruz strese girdikçe adetim gecikiyor

Hamile kaldıysan bile bunu 1 ay sonrasında en erken farkedebilirsin (bu bir hamile bilgisidir )😀

Back
X