- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
Bende kistim gitsin diye içiyorum bakalım gidecek miKist falan yapar diye yada ters etki yapar diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kistim gitsin diye içiyorum bakalım gidecek miKist falan yapar diye yada ters etki yapar diye
Geciriyomus heralde forumlarda gördüm ama kist yokken çıkan da olmuş o yüzden korktumBende kistim gitsin diye içiyorum bakalım gidecek mi![]()
Yaaa,, cok sevindim. Cok tebrik ederim! Saglikla kucagina al insallah :)Ve konuyu açan ben ha mi le yim kızlar![]()
Amin inşAllah kuzum yaYaaa,, cok sevindim. Cok tebrik ederim! Saglikla kucagina al insallah :)
Yaa cok sevindim cnmVe konuyu açan ben ha mi le yim kızlar![]()
Maşallah sen de mi hamilesin seninle yazışmıştık sanırım o zaman sende hamile değildin sanırımYaa cok sevindim cnmAllh tamamina erdrsin. Uzaktan takip ediodum msj geldikce. Cok sukur gozunuz aydin
Evt ben de baslrda burdydimMaşallah sen de mi hamilesin seninle yazışmıştık sanırım o zaman sende hamile değildin sanırım
Ya maşallah canım benim az kalmış seninEvt ben de baslrda burdydimcok sukur kismet oldu bana da
Evt cok sukur kocaman olduk teyzoosYa maşallah canım benim az kalmış senin![]()
Amin inşAllah canım benim ara ara yazarım burayaEvt cok sukur kocaman olduk teyzoos
Darisi size insllhh
Hayırlı olsun yeni gördüm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip ederVe konuyu açan ben ha mi le yim kızlar![]()
Amin canım Allah razı olsunHayırlı olsun yeni gördüm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder