hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

ckmiray

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
80
15
13
36
öncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?

ayrıca doktorum bu ay aşılama istedi fakat ben istemedim.Aşılama ile ilgili olumlu olumsuz düşünceleriniz neler?

Mrb cnm bnde 7 8 aydir korunmuyorum ama malesef olmuyor.bu ay ilk defa hastneye gittim tahliller hersey normaldi klomen zinco ve inofolic kullndim konrtole gittim iki yumurta olusmustu cok ii dedo doktor ayin 20nde adet olamm lazim ayrica doktor iki gun gecerse hel dedi beklemedeyim suan icim buruk bekliyorum

öncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?
canım aynı durum bendede var bende klomen kullandım sonra progestan kullandımAdet düzensizliğim yok geçen hafta perşembe hastalanmam lazımdı hala hastalanmadım acaba ilaçtanmı yoksa bebişmi var bende bilmiyorum.Yarın kontrolüm var inşallah güzel bir haber alırım.Test yaptırmadım yarın doktora gittiğimde yaptırırım diye :(

canım aynı durum bendede var bende klomen kullandım sonra progestan kullandımAdet düzensizliğim yok geçen hafta perşembe hastalanmam lazımdı hala hastalanmadım acaba ilaçtanmı yoksa bebişmi var bende bilmiyorum.Yarın kontrolüm var inşallah güzel bir haber alırım.Test yaptırmadım yarın doktora gittiğimde yaptırırım diye :KK43:
canım sen ne kadar süre kullandın progestanı ben hala kullanıyorum adet olmadım yarın sabah son hapı alıcam ve bende gidicem tekrar test yapılacak adetim 1 gün geçmiş oluyor perşembe günü ve ilacı hala kullanma gerekiyormu onu sorcam gerekiyorsa yazdırıcam

Mrb cnm bnde 7 8 aydir korunmuyorum ama malesef olmuyor.bu ay ilk defa hastneye gittim tahliller hersey normaldi klomen zinco ve inofolic kullndim konrtole gittim iki yumurta olusmustu cok ii dedo doktor ayin 20nde adet olamm lazim ayrica doktor iki gun gecerse hel dedi beklemedeyim suan icim buruk bekliyorum
inşallah hepimiz hamileyizdir:) ama benim gibi erkenden test yapma yıkıldım negatifi görünce oysa hala bir şey belli değil adet olmadığımız sürece olasılık devam ediyor yarın için meraklanıyorum bir gün geçti acaba gebeysem kan testinde çıkarmı bu sefer??

bu arada hsg rahim içi filmi çektirdinizmi bir kaç sağlıkçı arkadaşım hsg nin hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi ve bunu çektirmeden tedaviye gidilmesinin saçma olduğunu söyledi bana mantıklı geldi eğer bir tıkanıklık perde veya başka bir durum varsa ne kadar ilaç alsak ve ya aşılama yaparsak boş sonuçta yumurtaya sperm ulaşamıyor acaba bu ay çektirsem mi bilemedim bu filmi çektirdiğin ay korunmak gerekiyormuş rahime verilen ilacı vücudun emmesi gerekiyormuş biraz da ağrılı ve pahalı bir şeymiş.

Yok cnm cektirmedim rahime bakildi sorun yok dedi zatn test yapmayada korkuyoeum yapmiycam bu ay iki gun gecse gel demisti doktoe o zamn belli olur zatn hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum tutmusmudur bilemiyorum sadece gogus ucunda agri var iki haftadn fazladir oyle cok ayakta kalirsam belime agri giriyor kasigim agriyor bunlar belki belirtide degildir bazn umutlaniyorum sonra kiziyorum jwndime sacmalama yine bisey yoktur diyorum

Yok cnm cektirmedim rahime bakildi sorun yok dedi zatn test yapmayada korkuyoeum yapmiycam bu ay iki gun gecse gel demisti doktoe o zamn belli olur zatn hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum tutmusmudur bilemiyorum sadece gogus ucunda agri var iki haftadn fazladir oyle cok ayakta kalirsam belime agri giriyor kasigim agriyor bunlar belki belirtide degildir bazn umutlaniyorum sonra kiziyorum jwndime sacmalama yine bisey yoktur diyorum
bende şimdi doktordan geldim kan testimi verdim saat 13:00 de belli olacak sonuç dua edelim birbirimize benimde regl günüme 3-4 gün kalaya kadar çok kasık arısı çektim ayakta kalınca belimde ağrıyordu göğüs ağrım 1o günden fazladır devam ediyor son bir haftada 2 kere tansiyonum düşer gibi oldu oturduğum yerde ama progestan kullandığım için yan etkilerde olabilir diye düşünüyorum bu arada bugün doktorumu değiştirdim yeni doktorum uğur getirir inşallah...

İnsallh cnm guzel haberlerini alirim bnde gogus ahrim iki haftadan fazladir basladi sadece uclarda adetime iki gun kaldi ama hala dewam diyor doktor ne dedi sana nasil nir tedavi yontemi kullancak

şimdi geldim eve maalesef hamile değilim :( progestanı kesti adet olunca 3. günü gel dedi önceki doktorumdaki tüm testlerimi eşimin testini falan gösterdim sistem çalışıyor gözüküyor dedi...adet olmayı beklicem anlayacağın sonra sil baştan testler ilaçlar yorulduğumu hissediyorum şimdiden...

Anladim cnm inan cok zor bir surec seni o kadar cok ii anliyorum ki icini ferah tut allh buyuktur rabbm bizede nasip eder insallh bnde korkmaya basladim acaba bndede bisey yok mu bu aydami hayal kirikligina ugrarim

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN BENİM 4 YAŞINDA OĞLUM VAR 2. ÇOCUĞU DÜŞÜNÜYORUM 3 AYDIR KORUNMUYORUM ANCAK HAMİŞ OLAMIYORUM SEBEBİ NE OLABİLİR.. YARDIM LÜTFENN :KK51:

Rabbim evladini sana bagislasin c ilk cocugunda da oyle bir durumla kasilastin mi.

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN BENİM 4 YAŞINDA OĞLUM VAR 2. ÇOCUĞU DÜŞÜNÜYORUM 3 AYDIR KORUNMUYORUM ANCAK HAMİŞ OLAMIYORUM SEBEBİ NE OLABİLİR.. YARDIM LÜTFENN :KK51:
benim kuzenimde ilk çocuğuna kendiliğinden hamile kaldı ama ikinci çocuğa 6 ay yumurta takibi yaptırdı ve klomen kullandı öyle hamile kaldı bozma moralini birincisi olmuş ikinci niye olmasın hem 3 ay çok erken zaten ama doktora git yumurta takibi yaptır bu ay içinde rahatlar

Anladim cnm inan cok zor bir surec seni o kadar cok ii anliyorum ki icini ferah tut allh buyuktur rabbm bizede nasip eder insallh bnde korkmaya basladim acaba bndede bisey yok mu bu aydami hayal kirikligina ugrarim
teşekkür edrim cnm inan burada sizlerle konuşmak iyi geliyor kendimi yalnız hissetmiyorum ama ben bu ay dersimi aldım bidaha asla bu kadar ümitlenmicem ve kendimi dinlemicem yok aktıntım fazlalaştımı yok göğüsüm kasığım ağrıyomu falan zaten adet gecikince testte çıkar kendime farklı ilgi alanları ve uğraşlar hedefler koydum onlara vericem ilgimi aynı zamnda tedaviye devam en çok duaya ihitiyacımız var bol bol dua edelim hayırlısı artık

Cnm valla cok dua ediyorum bnde bu ay klomen kullndim ilk defa yarn adet olmm lazim insallh olmam ve mujdeli haberi alirim doktor iki gun gecse gel dedi nedn dedi acaba bu ilacla hunu gununemi adet olunuyor acaba icim cok aciyor gercektn bana dua edin ne olur

Back
X