hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

Bn ayin 21 de adet oldum. Cnm 2 ocak kontrol sennde mi oyle cok sewindim insallh dedigin gibi birlijte aliriz haberi bn belki catlatma ignesi de olurum :110:askerlik nedeniyle sureci hiLandiriyoruz nasil biseydir bilmiyorum tirsiyorum da:KK57:
Canim ayin 20 sinde adet oldum 13.gun cagirdi 2ocakta :)bakalim belki bana catlama ignesi verir onda bisi yok canim herhangi agri fln sadece catlayinca yumurta kasik agrisi yapio benim kuzen yaptirdi su an ücüzleri var cogul gebelik olasiligi cok yuksekmis yumurtan cok olursa :D

Cnm gebelik testlerinden kaf am karisti bnm kiz arkadasim adettn birgun once yapti silik cikti pozitifti bazilarida aradan bir hafta gectiginde cikiyor en iyisi gidip kan tahlili yapmak cnm

Canim bazen gec dollenme olabiliyor bwnim bu arkadasim adeti 1 gun gecti kan testi yaptirdi 0.100 cikti 5 gun gecti tekrar yaptirdi 1000 cikti bu da bir umut ama herkeste boyle olmuyor tabi nornal syrumda adetin gectikten sonraki gun cikar kan testinde

Canim ayin 20 sinde adet oldum 13.gun cagirdi 2ocakta :)bakalim belki bana catlama ignesi verir onda bisi yok canim herhangi agri fln sadece catlayinca yumurta kasik agrisi yapio benim kuzen yaptirdi su an ücüzleri var cogul gebelik olasiligi cok yuksekmis yumurtan cok olursa :D
kizzz sen boyle diyince icimde birsey oldu bir mutluluk oldu bnde ayy insallhhh rabbm herkese ikimizide nasip ederr ya peki ne yapmis nasil bir yol izlemisler bilgin varmi ne yapmakblazim heycan yaptim soru yagmuruna tuttm seni dun moralimi bozdu eltim simdi sen boyle diyince mutlulugum umudum katlandi ben boyle gucsuz biri degilimdir ama bu konuda gucum tukendi

kizzz sen boyle diyince icimde birsey oldu bir mutluluk oldu bnde ayy insallhhh rabbm herkese ikimizide nasip ederr ya peki ne yapmis nasil bir yol izlemisler bilgin varmi ne yapmakblazim heycan yaptim soru yagmuruna tuttm seni dun moralimi bozdu eltim simdi sen boyle diyince mutlulugum umudum katlandi ben boyle gucsuz biri degilimdir ama bu konuda gucum tukendi
Ya anlatma herkese ozman cok strese girersin olmadi durumlarda onlar sordukca moralin bozulur benim kuzen buraz erkenci davrandi evlendigi gibi hic korunmadi 2-3 ay gecip hamile kalmayinca dr gitti pko imis meger yumurta takibi yaptirdi sonra yumurtasi gelisince catlatma ignesi yaptirdi yaptirdigi ertesi gun itibaren iliskiye girmis 3 yumurtanin 3ude catlayip dollenmis sonuc üçüzler 2 erkek 1 kiz ama cokk zor ya okadarda olmasin :D

Mrb kizlar benim 1 yıldır çocuğum olmuyor. Yumurta oluyo çalıyor ama bebek yok.doktor yinede klomen ve çatlama iğnesi verdi gene olmadı sizce yöntem yanlısmi. Lütfen yardım.

Ya anlatma herkese ozman cok streaw girersin olmadi durumlarda onlar sordukca moralin bozulur benim kuzen buraz erkenci davrandi evlendigi gibi hic korunmadi 2-3 ay gecip hamile kalmayinca dr gitti pko imis meger yumurta takibi yaptirdi sonra yumurtasi gelisince catlatma ignesi yaptirdi yaptirdigi ertesi gun itibaren iliskiye girmis 3 yumurtanin 3ude catlayip dollenmis sonuc üçüzler 2 erkek 1 kiz ama cokk zor ya okadarda olmasin :D
Kiz olsun da 3 olsun rabbm nasip etsin insallh cnm bn amlatmiyorum hatta konusmuyirum bni yalniz gordukleeinde bu ii geliyor su ii geliyor cocugu olmayana bide bu diyende tedaviyle cocuk sahibi oldu kimsenn anlamasini bekleyemm zaten cnm sen hangi ilaci kullaniyon suan

Cnm hangi ilaclari nasil bir yontem uyguladinz bnmde yumurta oluyor ama bebis olmuyor

Kiz olsun da 3 olsun rabbm nasip etsin insallh cnm bn amlatmiyorum hatta konusmuyirum bni yalniz gordukleeinde bu ii geliyor su ii geliyor cocugu olmayana bide bu diyende tedaviyle cocuk sahibi oldu kimsenn anlamasini bekleyemm zaten cnm sen hangi ilaci kullaniyon suan
Benim dr serophone verdi ona basladim bugun 5 gun gunde 2 tane ayni anda al dedi gecen ay gittigim doktor klomen vermisti 5 gun sabah aksam icirmisti ikidi ayni ise yariyomus serophone devlet karsiliyor klomeni karsilamiyor

E="ckmiray, post: 38497765, member: 645357"]Canim her yumurta ve catlama oldugunda hamile kalicksn demek olmuoki belki esinde problem vardur muhakkak test yaptirsin muayene olsun[/QUOTE]
Canim tüm testler yapıldı hepsi iyi çok şükür.

merhaba kizlar..7 aylik evliyim.1 ay once ilk denememde femara ve ardindan catlatma ignesiyle hamile kalmistim.. .sozde hersey iyi gidiyordu.. ama 5 haftalikken kanamam oldu ve bebegin kalbi atmadi,dusuk yaptim.. tam da 1 ay once ayin 23de... doktorum ciddi bir dusuk olmadigi ve rahmimim de iyi durumda oldugu icin korunmam gerekmedigini soyledi... korunmadimda.. ama oncelerinde bi umut,ya bu sefer hamile kalirsam deyip yaptiklarimi hic yapmadim.beraber olduktan hemen sonra kalkip dus aldim,gezdim tozdum,stres yasadigim zamanlar da oldu tabii.ama zaten kendi kendime hamile kalamiyorum ,7 aydir olmadi,hele hele dusukten sonra mi olucak deyip gectim.. gece ruyamda 2 yaslarinda erkek cocukla o kadar egleniyordukki.. insanlar bana mi babasina mi benziyor tartismasini yapiyorlardi..tam da dusuk yaptigim gun ,ayin 23u ,annemin israri uzerine hamile oldugumu oyrendim..nasil bu duygu oldugunu inanin,anlatamam... hic mucizelere inanmazdim onceleri bu benimcin mucizenin ta kendisi . inanin bana,hic bisey yapmadim hamile kalmak icin.. hep soruyorumda nasil olduda 7 ay hic bisey olmadi,simdi nasil oldu?? esim de ciddi bi kaza gecirmisti ve o kadar cok yipranmistim ki.. oyle bi zamanimda geldiki bana..... size de tavsiyem lutfen aklinizdan gercekten cikarin .akisina birakin .. zaten olucagi varsa olucaktir.. ben dusuk yaptigim gece ellerimi actim ve Allaha cok sukrler etdim.hayirlisi buymus deyip tesekkur ettim.. simdi sadece kan tahlilleriyle hcg hormonunu izliyoruzb:) cok dua ediyorum ,insAllah Allah isteyen herkesin kucagini doldurur .. lutfen umudunuzu kaybetmeyin..:)

Darısı bizlere çok sevindim senin adına Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı şartlardayım şu an. Yalnız ben tedaviye yeni başladım bu ilk ayım çatlatma iğnemi oldum şimdi ocağın 17sini bekliyorum test için. Ama günler nasıl geçicek bilmiyorum çok stresli ve yorucu bi dönem inşaAllah en tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekleri nasip eder Allahım hepimize.

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de aynı şartlardayım şu an. Yalnız ben tedaviye yeni başladım bu ilk ayım çatlatma iğnemi oldum şimdi ocağın 17sini bekliyorum test için. Ama günler nasıl geçicek bilmiyorum çok stresli ve yorucu bi dönem inşaAllah en tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekleri nasip eder Allahım hepimize.
cnm insallh hayirli haberler alirsin bndeayin 2 de kontrole gircem ve eger gecen ayki gibi yine yumurta olusmussa catlatma ignesi vurcam ama korkuyorum nasil bir surec diye bana yardimci olurmusun korkuyorum

Back
X