merhaba kizlar..7 aylik evliyim.1 ay once ilk denememde femara ve ardindan catlatma ignesiyle hamile kalmistim.. .sozde hersey iyi gidiyordu.. ama 5 haftalikken kanamam oldu ve bebegin kalbi atmadi,dusuk yaptim.. tam da 1 ay once ayin 23de... doktorum ciddi bir dusuk olmadigi ve rahmimim de iyi durumda oldugu icin korunmam gerekmedigini soyledi... korunmadimda.. ama oncelerinde bi umut,ya bu sefer hamile kalirsam deyip yaptiklarimi hic yapmadim.beraber olduktan hemen sonra kalkip dus aldim,gezdim tozdum,stres yasadigim zamanlar da oldu tabii.ama zaten kendi kendime hamile kalamiyorum ,7 aydir olmadi,hele hele dusukten sonra mi olucak deyip gectim.. gece ruyamda 2 yaslarinda erkek cocukla o kadar egleniyordukki.. insanlar bana mi babasina mi benziyor tartismasini yapiyorlardi..tam da dusuk yaptigim gun ,ayin 23u ,annemin israri uzerine hamile oldugumu oyrendim..nasil bu duygu oldugunu inanin,anlatamam... hic mucizelere inanmazdim onceleri bu benimcin mucizenin ta kendisi . inanin bana,hic bisey yapmadim hamile kalmak icin.. hep soruyorumda nasil olduda 7 ay hic bisey olmadi,simdi nasil oldu?? esim de ciddi bi kaza gecirmisti ve o kadar cok yipranmistim ki.. oyle bi zamanimda geldiki bana..... size de tavsiyem lutfen aklinizdan gercekten cikarin .akisina birakin .. zaten olucagi varsa olucaktir.. ben dusuk yaptigim gece ellerimi actim ve Allaha cok sukrler etdim.hayirlisi buymus deyip tesekkur ettim.. simdi sadece kan tahlilleriyle hcg hormonunu izliyoruzb:) cok dua ediyorum ,insAllah Allah isteyen herkesin kucagini doldurur .. lutfen umudunuzu kaybetmeyin..:)