hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

inşallah canım ama garanti olsun diye 2 gün sonra gel diyor benim doktorda adetin geçsin öyle gel demişti herşeye hazırlıklı ol bu ay ilk defa klomen kullandık sonçta bi dahaki aylarda olur üzmeyelim kendimizi

Gercektn mi iyi seyler duyunca moralim yerine geliyor bazilari klomen adeti geciktiriyor diyo oyle duyunca insan kotu oluyor demekki iki uc gunde gecse negatif olur diye dusunuyorum senn doktorun ne dedi peki cnm

Bn yarini sabirsizlikla bekliyorum bakalim olcakmiyim senn adet tarihin ne zamn

canım benim adet tarihim 17 aralıktı normalde hep 2 3 gün gecikirim dün yani 19unda kahverengi bir lekelenme oldu akşam bugün 20 aralık tam anlamıyla başladı reglim yani hiç bir düzenimi bozmamış ve klomen regl düzenini bozmaz progestan bozarmış ben ikisinide kullandım bozmamış benimkini bile ama stres regl dengesini bozar sen stres yapıosun bu geciktirir seni biraz sakin ol bu ay olmazssa başka bir ay olur ben inanıyorum sonuçta daha yeni başladık tedaviye düşünsene normal bir kadın her ay bir çok sağlıklı yumurta üretiyor ama her ay hamile kalmıyor biz bir ay yumurta ürettik diye hamile kalmayı bekliyoruz bu ay ki yumurtamızın canı istememiş bi daha ki yumurtamız ister merak etme:)ama inşallah hamilesindir;)

AMİNN ZEYNEP RABBİM HEPİMİZİN ÇOCUKLARINI BAĞIŞLASIN BİZLERE İNŞALLAH.. İLK ÇOCUĞUMDA EŞİM VE BEN TAYİN OLAYI ÇIKINCA KORUNMAYI BIRAKMIŞTIK. KORUNMASIZ 1. ADETİMİ GÖRDÜM 2. ADETİM GECİKİNCE SAĞLIK OCAĞINDA TEST YAPTIRMIŞTIM. OĞLUMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM. TEK BELİRTİM ADETİMİN GECİKMESİ OLMUŞTU. HİÇ BİR SIKINTIM OLMAMIŞTI. AMA SPİRALLE KORUNMAYI 3 AY ÖNCE BIRAKTIM SES SEDA YOK 26 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORUM. BUGÜN 25. GÜNÜM ADET OLMADIM İNŞAALAH BANA DUA EDİN KIZLAR HAMİŞ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA DA ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BEBİŞ VERSİN..

CKMİRAY MERHABA YUMURTA TAKİBİNİ NASIL VE HANGİ HASTANEDE (TIP FAK, ÖZEL HASTANE, DEVLET ) YAPTIRABİLİRİM..? BU SİTEYİ YILLARDIR TAKİP EDERİM AMA DAHA GEÇEN HAFTA ÜYE OLDUM.. SİZLERLE DERTLEŞEBİLİYORUIM YANIMDA BULUNANLARA DAHİ BİŞEY DİYEMEDİM :110::110:

Bn tam gunumde adet oldun malesef demek istemiyorum iki gundur piskolojikmen cok kotuydum icim cok aciyordu ama allah buyuktur bu ay olmadi yarin tekrar hastaneye gitcem bakalim ne diycek nasil bir tedavi uygulayacak ya icim cok yaniyor isyan etmiyorum hasa...rabbm saglik huUr versin

Mrb hanımlar.bana pko teşhisi koymuştu dr um.5 cmlik kistim vardı.1 yıl doğum kontrol hapı kullandım birazcık bile küçülme olmadı.dr değiştirdim.bu dr da çikolata kisti olduğunu söyledi.alt batın tomografi istedi.ve gerçekten çikolata kisti olduğuna ka ra r verdi.visanne die başka bi ilaç verdi.iki kutu bitir gel dedi.ilk kutu bitmek üzere.eşime sperm testi yaptıracağız önümüzdeki hafta.ilaçlarım bitincede ben hsg çektireceğim.daha sonra da klomen inşallah..

Bn tam gunumde adet oldun malesef demek istemiyorum iki gundur piskolojikmen cok kotuydum icim cok aciyordu ama allah buyuktur bu ay olmadi yarin tekrar hastaneye gitcem bakalim ne diycek nasil bir tedavi uygulayacak ya icim cok yaniyor isyan etmiyorum hasa...rabbm saglik huUr versin
canım senin adına üzüldüm biliyorsun bu yaşadığını birkaç gün öncede ben yaşadım ama üzülmemiz gerek daha ortada bir şey yok olur zamanla tedavi görüyoruz işte umutsuzluğa kapılmayalım beyin en önemli etken bu dönemde

CKMİRAY MERHABA YUMURTA TAKİBİNİ NASIL VE HANGİ HASTANEDE (TIP FAK, ÖZEL HASTANE, DEVLET ) YAPTIRABİLİRİM..? BU SİTEYİ YILLARDIR TAKİP EDERİM AMA DAHA GEÇEN HAFTA ÜYE OLDUM.. SİZLERLE DERTLEŞEBİLİYORUIM YANIMDA BULUNANLARA DAHİ BİŞEY DİYEMEDİM :110::110:
canım ben yumurta takibini özelde yaptırdım çünkü devlettekiler insanın yüzüne bile bakmıyor denedim birkaç kez gidip uzun zamandır özele gidiyorum ilk bu ay ilaçla tedaviye başladım (klomen+progestan) ama hamile kalamadım bugun reglim 3.günüydü doktor çağırmıştı gittim E2, fsh ,testosteron hormonlarım için tahlil yaptı sonuç normal çıktı serophone verdi adetimin 5.günü başla günde 2 tane aynı anda al dedi reglinin 13. günü gel dedi duruma göre ek ilaçlar verebilirim dedi ama bir daha kendimi bu ay ki gibi yıpratmayacağım bu ay da olmazsa başka ay olur Allah çaresiz dert vermesin umutluyum :)

Mrb hanımlar.bana pko teşhisi koymuştu dr um.5 cmlik kistim vardı.1 yıl doğum kontrol hapı kullandım birazcık bile küçülme olmadı.dr değiştirdim.bu dr da çikolata kisti olduğunu söyledi.alt batın tomografi istedi.ve gerçekten çikolata kisti olduğuna ka ra r verdi.visanne die başka bi ilaç verdi.iki kutu bitir gel dedi.ilk kutu bitmek üzere.eşime sperm testi yaptıracağız önümüzdeki hafta.ilaçlarım bitincede ben hsg çektireceğim.daha sonra da klomen inşallah..
inşallah ilaç iyi gelir canım hsg daha önce hiç çektirmedim sanırım ilerleyen zamnda bendende ister doktor çektirince tecrübeni bizimle paylaşırsan seviniriz.bildiğim kadarıyla hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hadi hayırlısı...

canım senin adına üzüldüm biliyorsun bu yaşadığını birkaç gün öncede ben yaşadım ama üzülmemiz gerek daha ortada bir şey yok olur zamanla tedavi görüyoruz işte umutsuzluğa kapılmayalım beyin en önemli etken bu dönemde
insann elinde degil fakat kendime kiziyorum olur insallh hatta ikiz bile gtiririm diyorum sinirden hersey bir yanada rabbm isterse olur hayirlisini verir hamd olsun cok sukur rabbime yarin giderim ne gerekiyorsa yapariz gerisi rabbime kaldi insallh yuzumuze guler

insann elinde degil fakat kendime kiziyorum olur insallh hatta ikiz bile gtiririm diyorum sinirden hersey bir yanada rabbm isterse olur hayirlisini verir hamd olsun cok sukur rabbime yarin giderim ne gerekiyorsa yapariz gerisi rabbime kaldi insallh yuzumuze guler
canım benim benim dünya duanın üzerine kurulu bunu unutma senin yaşadığın şeyleri ben ve benim gibi bir çok insan yaşıyor bol bol dua et ve tedavini ol Allah kabul etmeyeceği duaya el açtırmazmış inanıyorum sen de inan güçlü ve umutlu ol

canım benim benim dünya duanın üzerine kurulu bunu unutma senin yaşadığın şeyleri ben ve benim gibi bir çok insan yaşıyor bol bol dua et ve tedavini ol Allah kabul etmeyeceği duaya el açtırmazmış inanıyorum sen de inan güçlü ve umutlu ol
cok sagol cnm haklisin cok ii geldin bana

cok sagol cnm haklisin cok ii geldin bana
yarın yeni bir tedaviye başlıosun moralini düzelt ve öyle git gerek yok ki bu kadar çökmeye daha dur yeni başladık ;)yarın dr gelince yaz yine haberleşelim :)benimki bu gün gittim regln 3 günü çağırmıştı serophone verdi 5. günü başla günde 2 tane aynı anda al dedi bakalım seninki ne dicek ne vericek

Canm yeni geldim guzel destegin icin tsk ederim gulum doktor hersey yolundandedi ayni ilaclara dewam et dozunu yukseltmiycem dedi cunku gecen ay iyi sonuc almistik bu ay yumurta sayisi artarsa bizim icin ii olmaz dedi klomen gunde 2 defa 1 tane inofolic bide zinco simdi subatta esimnaskere gitcek bun n ixin sureci hizlandiracaz yani 2 ocakta kontrolum var gecen ayki gibi ii sonuc alirsam catlatma ignesi yapalim dedi koca gitcek ya onun icin.simdi dua ediyorum rabbm bu ayda insallh guzel sonuc alirim igneyide olurum e artikk olsunn dimiii:)simdi bu igne sureci nasil geciyor igne fiyati ne kadardir tecrubesi olan varmi

Canm yeni geldim guzel destegin icin tsk ederim gulum doktor hersey yolundandedi ayni ilaclara dewam et dozunu yukseltmiycem dedi cunku gecen ay iyi sonuc almistik bu ay yumurta sayisi artarsa bizim icin ii olmaz dedi klomen gunde 2 defa 1 tane inofolic bide zinco simdi subatta esimnaskere gitcek bun n ixin sureci hizlandiracaz yani 2 ocakta kontrolum var gecen ayki gibi ii sonuc alirsam catlatma ignesi yapalim dedi koca gitcek ya onun icin.simdi dua ediyorum rabbm bu ayda insallh guzel sonuc alirim igneyide olurum e artikk olsunn dimiii:)simdi bu igne sureci nasil geciyor igne fiyati ne kadardir tecrubesi olan varmi
Hadi hayirlisi ozaman calismalar baslasin :)

Bu arada ikimizin adetleri kontrolleri ayni gun insallah ikimizde ayni gun ogreniriz hamile oldugumuzu hayaller guzeldir :)

Bn ayin 21 de adet oldum. Cnm 2 ocak kontrol sennde mi oyle cok sewindim insallh dedigin gibi birlijte aliriz haberi bn belki catlatma ignesi de olurum :110:askerlik nedeniyle sureci hiLandiriyoruz nasil biseydir bilmiyorum tirsiyorum da:KK57:

MERHABA ARKADAŞLAR DÜN ADET GÜNÜMDÜ AMA ADET OLMADIM KASIKLARIM DA SANCI VAR DÜN ÖĞLEDEN SONRA 4 SAAT TUTTUĞUM İDRARIMLA GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI..:110: BETA HCG GEBELİK TESTİNİ NE ZAMAN YAPTIRMALIYIM.. YARDIMMM LÜTFENN..:KK43:

Back
X