Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fark etmiyor açlık tokluk etkilemiyor bize bakılan hormonları etkilemiyorKızlar hormon testi aç karnındaki tok karnındaki yapiliyor
canım FSH değerin mi bu?Kizlar fsg degerim 17.32 nasil cizce
Ben de şaşırdım şimdi benim dr da folik asit iç mutlaka dedi. Bence bırakma zararı olan bir şey değil ki.bir de bu doktorum folikasit vermemişti diğer doktorum verdiği için içmeye devam ediyordum bugün sordum içmene gerek yok dedi çok şaşırdım oysaki diğer doktorum çok önemsiyordu folikasit kullanımını sizin doktorlarınız ne söyledi folikasit kullanımı ile ilgili???
canim ben çektirdim hicde denildiği kadar ağrılı falan değil inanma ben rahim filminden sonra hamile kaldım birde sogan ve incir kuru yapmistimbu arada hsg rahim içi filmi çektirdinizmi bir kaç sağlıkçı arkadaşım hsg nin hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi ve bunu çektirmeden tedaviye gidilmesinin saçma olduğunu söyledi bana mantıklı geldi eğer bir tıkanıklık perde veya başka bir durum varsa ne kadar ilaç alsak ve ya aşılama yaparsak boş sonuçta yumurtaya sperm ulaşamıyor acaba bu ay çektirsem mi bilemedim bu filmi çektirdiğin ay korunmak gerekiyormuş rahime verilen ilacı vücudun emmesi gerekiyormuş biraz da ağrılı ve pahalı bir şeymiş.
Ewet çok kötü moralim sifircanım FSH değerin mi bu?
Bir de hsg den sonra 48 saat cinsel perhiz diye söylemişlerdi bana.
Peki senin hormon sonuçların fs değerin düşükmuyduve Nezaman dan beri olmuyoducanim ben çektirdim hicde denildiği kadar ağrılı falan değil inanma ben rahim filminden sonra hamile kaldım birde sogan ve incir kuru yapmistim
Ben de pkos hastayım bir süre diane35 kullandım sonra bıraktım bu süre zarfında korunmasız hiç ilişkîye girmemiştik. Sonra incir ve havuç kürünü uyguladım îlk ay Allah'ın izniyle hamile kaldım.şimdi 7 haftalık hamileyim Allaha şükür. kürden bahsedeyim; sekiz dokuz inciri yıkayıp yarım lt kaynamakta olan suya koyup15 dk kaynatıyorsunuz , ayrı bir yerde 3 adet havucu üçe bölüp yine kaynamakta olan yarım litre suya atıyorsunuz 20 dk kaynıyor. ikiside soğuyunca süzüp birleştiriyorsunuz. Bundan iki barda çıkıyor her gün birbardak içtim. İki günde bir yenisini yaptım. Kalanı buzdolabında sakladım ertesi günü içtim. 21 gün bu kürü uyguladım.adetimin beşinci günü başlamıştım ama sanırım ne gün başladığının çok önemi yok. İnşallah sizin ve uygulayanları da işine yarar. Ancak şınu söyleyeyim ben yüce Rabbime her zaman dua etgim ve inandım. Allah bu kürü hamile kalmam için vesile ettiğini düşünüyorum çünkü Onun izni olmadan kesinlikle olmaz. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah.öncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?
pprolaktinin nasıldı? kilo problemin var mıydı ? birde çok teşekkürler tecrübeni paylaştığın için 6 aydır klomen tedavisi yapılıyor bende sonuç yokBen de pkos hastayım bir süre diane35 kullandım sonra bıraktım bu süre zarfında korunmasız hiç ilişkîye girmemiştik. Sonra incir ve havuç kürünü uyguladım îlk ay Allah'ın izniyle hamile kaldım.şimdi 7 haftalık hamileyim Allaha şükür. kürden bahsedeyim; sekiz dokuz inciri yıkayıp yarım lt kaynamakta olan suya koyup15 dk kaynatıyorsunuz , ayrı bir yerde 3 adet havucu üçe bölüp yine kaynamakta olan yarım litre suya atıyorsunuz 20 dk kaynıyor. ikiside soğuyunca süzüp birleştiriyorsunuz. Bundan iki barda çıkıyor her gün birbardak içtim. İki günde bir yenisini yaptım. Kalanı buzdolabında sakladım ertesi günü içtim. 21 gün bu kürü uyguladım.adetimin beşinci günü başlamıştım ama sanırım ne gün başladığının çok önemi yok. İnşallah sizin ve uygulayanları da işine yarar. Ancak şınu söyleyeyim ben yüce Rabbime her zaman dua etgim ve inandım. Allah bu kürü hamile kalmam için vesile ettiğini düşünüyorum çünkü Onun izni olmadan kesinlikle olmaz. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah.