hamile kalmak isteyen tedavi olanlar tecrübelerimiz ve tedavi şekillerimiz

öncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?

öncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?
bende 4 yıllık evliyim 3 negatif aşılamam var maalesef:(

pprolaktinin nasıldı? kilo problemin var mıydı ? birde çok teşekkürler tecrübeni paylaştığın için 6 aydır klomen tedavisi yapılıyor bende sonuç yok:110:
Prolaktinim yüksekti ilaç vermişti doktor sekiz dokuz ay önce falan kullandım bir ay sonra baktırmadım bir daha ne oldu diye. Kilo problemim yok. İncir ve havuç kürünü denemenizi tavsiye ederim tabii önce Allaha dualarımızı eksik etmeyelim herşey Onun izniyle oluyor...

slm kzlar ben pco hastasıyım 2 tane olumsuz aşılamam ve 1 tane kalp atışı durdugu için kürtajım var 3 yıldır hamile kalamıyorum bu ay doktora gıtmeden klomene devam ettim doktorumun başladıgı gibi adetin 5. günü 5 gün ictm şimdide incir ve havuç kürü yapıyorum. bakalm neler olcak bu ay :110:

slm kızlar bende 10 yıllık evliyim 8 yaşında bi kızım var .kızımada zor hamile kalmıştım.o zaman o kadar doktora gittik rahim filmine bakan senin doğal yolla çocuğun olmaz demişti.tüplerim tıkalıymış.tam tüp bebeğe başlıyacağım ay hamile kalmışım.2 sene evveline kadarda bebek düşünmüyoduk tekrar rahim filmi çekildi cok umutlandım yine hamile kalırım diye fakat olmadı şimdi menagon+ovitrelle tedavisi görüyorum.bugün ovitrelleden sonra 3.günüm bakalım hayırlısı

Kızlar bende klemen kullanıyorum yumurtaliklarim zayıf çalışan cinstenmis geçen ay bi sonuc vermedi bu ay ilacı daha fazla almamı söyledi doktor bu şekilde olup tedavisi ne kadar zaman aldı allahım tüm İsteyenlere çocuk nasip etsin

inşallah hepimiz hamileyizdir:) ama benim gibi erkenden test yapma yıkıldım negatifi görünce oysa hala bir şey belli değil adet olmadığımız sürece olasılık devam ediyor yarın için meraklanıyorum bir gün geçti acaba gebeysem kan testinde çıkarmı bu sefer??
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ne yazık ki benim de derdim bu. birbirimizin umudu ışığı olalım

bende pco yum ve 8 aydır deniyorum olmuyor eşim sperm örneği verdi şükür onda sorun yok . ben 4 aydır progestan kullanıyorum adetlerim düzene girince ilaç tedavisi sanırım klomene başlıcaz

slm arkadaşlar 1 senedir çabalıyoruz bizde eşimde sıkıntı yok 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 1 kere incir kürü yaptım.meğer incir kürü prolaktinmi yükseltmiş şimdi onu düşürmekle uğraşıyorum dostinex e testere dişli aslan pençesi içiyorum.rabbim hepimize şiva versin.bebişlerimize kavuştursun.

slm arkadaşlar 1 senedir çabalıyoruz bizde eşimde sıkıntı yok 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 1 kere incir kürü yaptım.meğer incir kürü prolaktinmi yükseltmiş şimdi onu düşürmekle uğraşıyorum dostinex e testere dişli aslan pençesi içiyorum.rabbim hepimize şiva versin.bebişlerimize kavuştursun.
Canım meraba ben de dostinex kullanmaya başladım bu ay prolaktin 35 çıktı. Sen kullanınca geçti mi durumun ne gebelik oldu mu merak ettim

Butun dogal kurleride denedim arkadzslar yardim edin psgolojim bozuldu;(Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize
Canım bozma moralini hepimiz aynı durumdayız dua edip beklemekten başka çaresiz yok Allah büyüktür napalım kısmetiniz de varsa olur inşaallah

Canım meraba ben de dostinex kullanmaya başladım bu ay prolaktin 35 çıktı. Sen kullanınca geçti mi durumun ne gebelik oldu mu merak ettim
cerencim mrb, evet dostineks prolaktini emencecik düşürüyor.ben 15 mart pazar ovitrella çatlatma iğnesi oldum 14 martta yumuşlara baktık doktorla 20 mm olmuşlrdı.inşallah şimdi bat 29 umu bekliyorum. rabbim inşallah bebişlerimin müjdesini almayı nasip etsin.

gençler ben napim benn 30 yaşındayım 7 senelik evliyim. hiç korunmadım. hiç hamile kalmadım. doktora gittik ikimizdede herşey normal. yapmadığım kür kalmadı aaahhh aahhh..... çevremdeki herkes hamile kaldı bu ay... şükürler olsun inşallah banada kısmet olur bi gün hayırlısıylan. ama canım sıkılmaya başladı artık...pufffff

Back
X