- 1 Aralık 2014
- 48
- 10
- 13
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet regl olman gerekiyor ama dr un da tam emin olmamış sanırım yumurtanın çatladığından, test yapsaydın keşke baya zaman geçmiş çünküKizlaar doktora adetin 10. Gunu gittigimde yumurtan catlamis rahimde sivi var dedi . Ama takip olmadigi icin emin degildi . ..uzerinden 27 gun gun gecti regl olmadim.
yumurta catlayinca illaki regl olmam gerekmiyomuu
Canım emin değilim ama progesteron testi adetin 21. günü yapıldığında değer 10 ve üzeri çıkarsa yumurtlama olmuş eğer altında çıkarsa yumurtlama olmamış diye biliyorum benarkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
luteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3
Doktorlar 14 diyo ama 18 i buldugu bile oluyorneyazikkiOf kasik agr bacagima vuruyor ya nedn noyle oluyor adetmi olcam acaba kizlar bu igneyle 14.gun mu tutmasa adet olunuyor
benimde sivilceler pörtledi ama daha var olmama 10. gün bugün iğnede bakalım beklemekten başka bişey yapılmıyor..İnşallah hamileyizdir ve stres yaptığımız için çıkmıştır sivilceler :)Kizlar aranizda sivilcesi cikmasina ramen hamile kalan oldumu yoksa husranlami sonuclandi
Möncelikle herkese merhaba zor bir zamandan geçiyoruz Allah hepimize sabır versin ...
kendimi tanıtayım ben 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim son bir yıldır korunmuyoruz 7-8 ay boyunca sadece yumurta takibim yapıldı 2 ay önce polikistik over sendromu teşhisi konuldu. Bu ay ilk defa klomen kullandım ardından progestan kullanmaya halen devam ediyorum. Henüz adet görmedim bugün adet günüm ama düzensiz adet görmem nedeniyle sürekli 3-4 gün ileriye atıyor adet günüm.2 gün önce sabırsızlanıp kan testi yaptırdım tabi ki negatif ama doktor adet düzensizligimden dolayı geç çıkabilir dedi ama hiç umudum yok. Sizlerin tedavi yöntemleri ve tecrübeleriniz nelerdir?
Merhaba kızlar bende yeni üyeyim 1.5 yıldır evliyim kendimi bildim bileli pko hastasıyım ilaçsız adet olmam çok zor evlendikten 6 ay sonra Dr ye gittim çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim klomen tedavisine başladı kontrole gittigimde yumurtaların gelismemis dedi hüsrana uğradım daha sonra gebe olduğumu öğrendim ama dış gebelikmis sonlandı tabi 6 ay geçtikten sonra iki ay daha klomen kullandım ama yine hüsran gebe kalamadim şimdi sogan kuru yapmayı düşünüyorum inşallah bi
Cnm bende igne olduktan sonra bir iki gun kasik agrisi cektim sonra durdu sivilce konusuna gelince bnde baya sivilcem cikti cokta korktum tmm adet olurum dedim hatta kizlarada sorum ilacin etkisindendir denildi bnm cok sirtim agriyor arada lasik agrisi cekiyorum gogsum daha yeni yeni agrimaya basladi bnm bn bugun 15.gunum adet tarihim de w21 cnm rabbm bu ay insallh yuzumuze guler sen test faln yapcan mizey_nep ya benimde günlerdir kasık ağrım var uykumda bile hissediyorum sanki adet oluyortmşum gibi ağrıyor göğüslerim son derece ağrıyor ama iğne vurulduktan 3 gün sonra başladı göğüs ağrım hala devam ediyor bir sürü sivilcem oldu bi kaçgün önce şimdi geçti ne bu böyle adetmi olucam adet günüm 20 si di ama tutmazsa iğne vurulduktan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliorum ozman bugn olmam lazım![]()
sen de durumlar ne ?
valla 20 si adet günüm 21,nde kan testi yaptırcam bakalım hayırlısı inşallah sürekli sanki adet oluomuşum gibi ağrı gelip gidio zaten en başından beri patlıcak göğüslerim ağrıdan.. benim ilk iğne yaptırdıktan sonra kasık ağrım oldu sonra geçti son 3-4 gündür yeniden sıklaştı ve şiddetlendi bide ilk kasık ağrısı soldaydı daha değişikti şimdi ki bildiğin adet sancısı gibiCnm bende igne olduktan sonra bir iki gun kasik agrisi cektim sonra durdu sivilce konusuna gelince bnde baya sivilcem cikti cokta korktum tmm adet olurum dedim hatta kizlarada sorum ilacin etkisindendir denildi bnm cok sirtim agriyor arada lasik agrisi cekiyorum gogsum daha yeni yeni agrimaya basladi bnm bn bugun 15.gunum adet tarihim de w21 cnm rabbm bu ay insallh yuzumuze guler sen test faln yapcan mi