benim eşim yaptırdı hiç bir sorun çıkmadı sorun benim polikistik over sendromumKızlar bu arada eşleriniz sperm testini yaptırdılar mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim yaptırdı hiç bir sorun çıkmadı sorun benim polikistik over sendromumKızlar bu arada eşleriniz sperm testini yaptırdılar mı?
valla hiç öyle rica minnete girmeyin siz nasıl erkek doktora muayene oluyosunz şekilden şekile giriyosunz her ay bir sürü ilaç alıp dengenizi bozuyosunz onlarda bişeyler yapacak üstelik onların doktoru erkek benim eşim söylediğim gün yaptırdıBenim eşim de henüz baktırmadı ama dr çok ısrar etti, bakalım belki sorun ordadır, hem şekil bozukluğu veya hareket azlığı gibi tereddütlerim var dedi. Aklıma düştü hiç düşünmemiştim. Bu konuda eşime ısrar da etmek istemiyorum. Baktırcam dedi bakalım.
ne güzel canım hiçbir şey yokmuş eşinde, canım polikistik over gebe kalmaya engel değil sadece biraz geciktirebiliyor ama o da ilaçlarla sağlanıyor zaten hiç sıkıntı yapma bence. Hayırlı zamanda gelir inşallah.benim eşim yaptırdı hiç bir sorun çıkmadı sorun benim polikistik over sendromum![]()
Aslında bu süreçte sanki sorun bende varmış gibi algılandı çevremde hep, ondan o aklıma gelmedi. Ama dediğin gibi önemli olduğunu belirttim yaptırcam diye söz verdi ama inşallah, gerçekten öyle ben evlenmeden önce hep çekinirdim nasıl muayene olurum diye her gittiğimde aynı sıkıntıyı yaşıyorum çok zor gerçektenvalla hiç öyle rica minnete girmeyin siz nasıl erkek doktora muayene oluyosunz şekilden şekile giriyosunz her ay bir sürü ilaç alıp dengenizi bozuyosunz onlarda bişeyler yapacak üstelik onların doktoru erkek benim eşim söylediğim gün yaptırdı
inşallah canım bende 1 seneye yakın oldu artık bekleyeli Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinne güzel canım hiçbir şey yokmuş eşinde, canım polikistik over gebe kalmaya engel değil sadece biraz geciktirebiliyor ama o da ilaçlarla sağlanıyor zaten hiç sıkıntı yapma bence. Hayırlı zamanda gelir inşallah.
geciktirmeyin doktorum istiyor artık sonuçları de çünkü acaba sorusu sizi daha çok sitrese sokcak inşallah eşinde sorun yoktur çünkü onlarda sorun olunca daha zor hemde tedavi olma açısından hemde daha çözümsüz olabiliyor kadınlarda daha çok tedavi şekli var ve daha çok olumlu sonuç alınıyorAslında bu süreçte sanki sorun bende varmış gibi algılandı çevremde hep, ondan o aklıma gelmedi. Ama dediğin gibi önemli olduğunu belirttim yaptırcam diye söz verdi ama inşallah, gerçekten öyle ben evlenmeden önce hep çekinirdim nasıl muayene olurum diye her gittiğimde aynı sıkıntıyı yaşıyorum çok zor gerçekten
İnşallah canım Allah razı olsun bekleme zamanlarımız yakınmış. dr bana ilaçtan sonra 3 ay aşılama ondan sonra tüp bebek dedi ama eşimde de sorun yoksa hemen tüpe geçmeyi düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısıgeciktirmeyin doktorum istiyor artık sonuçları de çünkü acaba sorusu sizi daha çok sitrese sokcak inşallah eşinde sorun yoktur çünkü onlarda sorun olunca daha zor hemde tedavi olma açısından hemde daha çözümsüz olabiliyor kadınlarda daha çok tedavi şekli var ve daha çok olumlu sonuç alınıyor
valla benim bundan önceki doktorum bana ilk klomen kullandığım ay hemen aşılama dedi özele gidiyorum ve herşeyi ticarete dökmüş bir doktordu ben hemen o doktoru bıraktım çünkü daha ilk defa ilaç kullanmışım belki olacak hemen ne aşılaması hem eşimdede sorun yok aşılama genellikle eşde problem olduğunda yapılıyor aşılama için en az bir senede ilaçla tedavi olucam bu ay da ikinci ayım zaten tavsiyem hemen aşılama yaptırma çünkü 3 kez yaptırdın olmadı sonra tüp bebek oda olmadı bitti herşey psikolojiyi düşünsene olacağı varsa da olmaz bu arada özele mi gidiyorsunİnşallah canım Allah razı olsun bekleme zamanlarımız yakınmış. dr bana ilaçtan sonra 3 ay aşılama ondan sonra tüp bebek dedi ama eşimde de sorun yoksa hemen tüpe geçmeyi düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı
Evet canım özele gidiyorum, bence de öyle 3 ay aşılama olmadı tüp bebek yaptırıp bir de olmazsa artık hiç olmıcak psikolojisine girer insan, Benim de ilaçla 3. ayım, yumurtalarım gelişiyor çatlıyor onda bir problem yok çok şükür. Dediğin gibi sana hemen aşılama demesi çok yanlış, benim dr ne kadar az ilaç o kadar iyi diyor. Aslında özele gitmek de artık baya yıprattı beni her ay 2 defa ayrı ayrı muayene ücreti dediğin gibi ticarete dökülmüş iş çok üzücüvalla benim bundan önceki doktorum bana ilk klomen kullandığım ay hemen aşılama dedi özele gidiyorum ve herşeyi ticarete dökmüş bir doktordu ben hemen o doktoru bıraktım çünkü daha ilk defa ilaç kullanmışım belki olacak hemen ne aşılaması hem eşimdede sorun yok aşılama genellikle eşde problem olduğunda yapılıyor aşılama için en az bir senede ilaçla tedavi olucam bu ay da ikinci ayım zaten tavsiyem hemen aşılama yaptırma çünkü 3 kez yaptırdın olmadı sonra tüp bebek oda olmadı bitti herşey psikolojiyi düşünsene olacağı varsa da olmaz bu arada özele mi gidiyorsun
erkeklee bu konuda biraz cekingen bn hic israr etmedim kendisi gerekirse yaparim dedi insann aklina hersey geliyor insallh onlarda sorun yokturBenim eşim de henüz baktırmadı ama dr çok ısrar etti, bakalım belki sorun ordadır, hem şekil bozukluğu veya hareket azlığı gibi tereddütlerim var dedi. Aklıma düştü hiç düşünmemiştim. Bu konuda eşime ısrar da etmek istemiyorum. Baktırcam dedi bakalım.
yaklasik bir yildir cnm insallh yarin guzel haberlerle gelirsin haber ver olurmuCanım sen ne zamandır istiyorsun. Benim de rahim filmi yarın çekilecek inşallah. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Bende 27 canim inslh bakar bu sefer cok yoruldum artik.Allhim kimsenin kucagini bos birakmasincnm yasin kac bn 27 yasindayim bu ay mutlaka bakar doktor tuplere insallh sorun yoktur
Asıl ben ne yapayım eşim de doktor olmasına rağmen bir kişiye bağlandı kaldı ben se kendime care arıyorum sürekli internetle araştırıyorum...ama psikoloji var ya asıl o önemli takıldım kaldım vallaDoktorda bisey diyemiyo boyle olunca.oyuzden doktorumu degstrdim.
Canım Çekildi bugün çok şükür her iki tüp de açık çıktı. Ama psikolojisi zormuşyaklasik bir yildir cnm insallh yarin guzel haberlerle gelirsin haber ver olurmu
Evet cnm Çekildi bana anestezi verildiği için ben bir şey hissetmedim, sora raporu Dr a gösterdim çok şükğr açık tüpler ama sormak istediğin bir şey varsa sor canımEsme ne oldu cekildinmi filmi.zormu
Senin baska bi sorunun varmiydi peki.Evet cnm Çekildi bana anestezi verildiği için ben bir şey hissetmedim, sora raporu Dr a gösterdim çok şükğr açık tüpler ama sormak istediğin bir şey varsa sor canım