hamile kalmak isteyenler ama kilodan dolayı erteleyenler....

Balinayakafaatandelihamsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
5.084
421
173
ya benim biraz kilo sorunum var bebekte istiyorum ama sırf bu fazla kilolardan dolayı erteliyorum... benim gibi olup kilo vermeyi başarıpta bebek sahibi olan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum ( çok stresteyim ne olur yardım edin...

slm kuzu bende kilolarla başı dertte olan biriyim daha önce tüp bebek yaptırdım pkovar bende diyetisyene başladım 2ayda 8kilo verdim 5.buçuk kilosu yağdan verdim sırf ve kendime eylüle kadar zaman verdim tedavi için bu arada bide bitkisel kür aldım bakalım hayırlısı işimi şansa bırakmak istemiyorum kilo tedavideyken çok etkiliyo bende 30yaşındayım bakalım hayırlısı piskolojini tahmin edebiliyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum bence imkanın varsa diyetisyene git çünkü bende kendim veririm diyodum hep ama kısa zamanda verip fazlasıyla alıyodum geri :26:

Son düzenleme:
bende kılo verıp hamıs kalmakı ısteyenlerdendım
ama ıyıkı erkenden bırakmısım korunmayı
5 aydırda olmuyor zaten
hayırlısı dıyorum
dıyetısyene tekrar baslıcsam bakalım sonucu ne olu rbılemıyorum

oh yeni ve süper bir konu tam benlik olmuş saolasın konu sahibi arkadaşım...bende bu kilodan dertliyim...evlilik hiç iyi gelmedi bana...balon gibi şiştim

bende kilo vermek ve doğum kilorını en aza indirmek istiyorum..gerçi kaç aydır korunmuypruz olduğuda yok ta hani bole olsa daha ii olur..ben evlenmeden önce azcık dikkat edeyim hemen kilo verirdim ..vermeyorum ve hamile kalıp doğuma kadar kamyon gibi olmaktan çok korkuyorum kızlarrrrr

ben kilo icin bebegi ertelemiyorum aslinda ama yaz ortasinda hamile kalmak istiyorum, biraz da fazlaliklarim var, firsat bu firsat, daha da zamanim varken yedigime ictigime dikkat etmeye basladim. 7.5 kilo fazlam var. Verebildigim kadar kilo veriym, Allah kismet ederse hamis olursam nasilsa alicam. Ama saglikli besleniyorum, tek tur besin diyeti falan yapmiyorum. Bebek icin saglikli bir vucut ortami da ollusturmak gerekiyor cunku. Aburcubur, hamur isi falan yemiyorum, pilav makarnayi cok azalttim, bazen hic yemiyorum. Yogurt ve sut tuketmeye calisiyorum. Canim tatli istediginde kuru kayisi falan yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…