Hamile kalmak isteyenler Baksın

Liyaa2101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
127
40
13
27
Kızlar geçen ay soğan kürü yaptım 15 gün ondan sonra ara verdim adet oldum adetimin 3 günü göbeği kaldırttim ve 3 gün boyunca ebegümeci bizim burda tolik derler onu içtim çok şükür bu ay hamileyim tabi veren rabbim ama bazen birşeylere vesile olur rabbim tüm annelere annelik duygusu yaşatsın isteyen herkese rabbim nasip etsin

Canim insallah saglikla sihatle kucagina alirsin bebegini rabbim bizede nasip eder insallah bizede dua et ebegumeciyi nasil yaptin

Hayirli olsun hamileliginiz insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim . Bisey sorabilir miyim gobegi nasil kaldirttin acaba cok merak ettim

Canim insallah saglikla sihatle kucagina alirsin bebegini rabbim bizede nasip eder insallah bizede dua et ebegumeciyi nasil yaptin
Allah razı olsun ederim tabikide rabbim tüm annelere anneliği yaşatsın inşallah valla kuzum 2 büyük avuç ebegümeci ve 2 büyük su bardağı su 2 defa iç ve aç karınla özellikle iç hem barsaga mideyede çok faydası var hemde hamilelik için mucize

Hayirli olsun hamileliginiz insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim . Bisey sorabilir miyim gobegi nasil kaldirttin acaba cok merak ettim
Valla canım benim annem ebe ve yıllarca evlat hasreti olan insanlara bile vesile oldu göbeğimi adetliyken sabunla ovuyor acıyor ama değiyor o ay kanama çoğalır sonraki ay Allah'ın izniyle hamilesin

Tam olarak tarif edermisin kuzum ya benim annemde yapiyor ama hani gobek dusuklugu derler ya onu iste ayni sey mi ikiside

Günde iki defa mı?

ebegümeci için saraçoğlunun istesinde şöyle bir bilgi var;
Dikkat: Hamile kalmayı zorlaştırır
Ebegümeci Çukurova bölgesinde çokça tüketilen bir bitkidir. Salatası ve turşusu yapılır, çayı içilir. İlkbahar mevsimiyle beraber, kırmızı, mavi ve beyaz çiçekli olarak çıkmaya başlar. Köylülerimiz, onların ekşimsi tadı olan yapraklarını ve körpe saplarını salatalarında kullanır. Bulgurdan yapılan kısırı, ebegümecinin taze yapraklarının üzerine koyup ekşimsi tadını damaklarında hissedebilirsiniz. Enfes bir tadı vardır. Kurutulmuşunun da çayı içilir. Anne olmak isteyenlerin ebegümeci yemeğinden, salatasından ve çayından uzak durmaları gerekir. Çünkü, yumurtayı kistik yapıya dönüştürme gücü vardır. Hamile kalmayı zorlaştırır.

Valla bizim kızların hepsi hamile kalmak için kullandı hepsinde oldu ve bende kullandım şükür faydasını gördüm

Benim de uyguladigim iki sey oldu faydasini gördüğüme inaniyorum yüksek fsh düşük amh ile hamile kaldim. Tabiki Rabbim istedi de oldu. Bir litre inek sutunu bir demet maydanoz ile kaynatip içine bir cay bardagi raki koyup bir kaba aldim klozetin ust kısmına oturtup belime havlu sararak buharina oturdum soguyans kadar. Bunu adetim biter bitmez iki gun arayla 3 defa yumurtalama dönemine gelmeden bitirdim. Ve yumurtlama zamani sümüksü bi akinti yasamistim daha once hic olmamisti. Rahmini temizlemeye yardımcı oluyomus. Bir de bunu yaparken ari sutu polen cig badem cig findik ve bali karıştırıp bir tatli kasigi sabah aksam esimlr beraber yedik. Bunlari yaptığım ay hamile kaldim ustune bir daha adet olmadim. Simdi 2 aylik bebegim cok şükür. Allahim tez zamanda isteyen herkesr nasip etsin insallah

Sadece 3 gün ve çiğden mi ebegümecini içtiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…