Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de nar suyunun faydasını yazacaktım:) teşekkürler. Ayrıca avakado da faydalıymış.
C vitamini progesteron hormonunun çözülüp kana karışmasını sağlıyormuş, greyfurttan tam emin olamadım ama sanki bazı sakıncaları var diye okumuştum..Igne zamanlarinda yani aslinda yumurtlama doneminden once
Nar + portakal +greyfurt isuyu iciyordum ben. Hem rahmi hazirlasin hemde c vitamini hucre yenilemesine yardimci oldugu icin nette okumuştum. Yumurtlamaya kadar ictim sonrasinda da ara ara devam ettim.
Tabiki ALLAH ol derse olur ama vesile oluyor bazı şeyler birde tam yağlı süt ürünleri yiyin kızlar bol bol asitli içecekler kesinlikle tüketmeyinCanım ben ilk korunmayi biraktiğim ay hamile kaldım okudugum öğrendiğim ve olduğuna göre tutan şeyleri yazdım. Bi kaç tane salak çıktı Allah ol derse olur ona bakarsan tecavüze ugrayanlarin yumurtlama gününe mi denk geliyomus cart curt sacma sapan yazdılar. Sanki biz Allahtan degil de biz dogru yaptik diye oldu diyoruz. Dikkat et o insanlardan koru kendini![]()
Progesteron rahmi kalınlaştıran ve gebeliğe hazırlayan hormonmuş..Yani yumurta döllense bile rahim hazır değilse tutunamıyor ve boşa gidiyor bu nedenle çok çok önemli bence beslenmemiz..Bol bol nar suyu iç canım, yani günde 1 bardak, fazla da değil. Ben sıkamıyorum ama ayıklayıp yiyorum. Faydasını görürsem söyleyeceğim.Benim progesteron hormonum düşük sanırım bol meyve mi yesem ben de kızlar amaaan ne zor durumlar bunlar![]()
Hmm o zaman her gün nar yiyeyim yumurtlama dönemine kadar valla ben de şüpheleniyorum tutunamiyor diyeProgesteron rahmi kalınlaştıran ve gebeliğe hazırlayan hormonmuş..Yani yumurta döllense bile rahim hazır değilse tutunamıyor ve boşa gidiyor bu nedenle çok çok önemli bence beslenmemiz..Bol bol nar suyu iç canım, yani günde 1 bardak, fazla da değil. Ben sıkamıyorum ama ayıklayıp yiyorum. Faydasını görürsem söyleyeceğim.