Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

çok çok çok teşekkür ederim kardeşim..Allah razı olsun.Olumluda olsa,olumsuzda olsa Allahtan ümit kesilmez ben deneyeceğim:)sonucu beraberce görürüz:)tekrar çok teşekkür ederim..

banada duayı yollarmısınız şimdiden teşekürlerrrrr

duadan sonra sunlari yapin arkadaslar

kahve icmeyi tamamen birakin,

iliskiden sonra 1 saat kadar kalkmayin,
ayaklarinizi havaya dikin yastigi kalcanizin altina koyarak destek alin

adetiniz bittikten sonra her iki gunde iliskiye girin

stressten uzak kalin

iliskideyken bebek fikrini aklinizdan cikarin

bol bol istirat edin

sigarayi azaltin

sizeeeeee 3 ay veriyorum

mutlu son HAMILESINIZ

Güzel ve gerekli fikirler,teşekkürler.........

tesekkur arkadas

ben 3 ay ugrastim son ay aynen bunlari uyguladim
ve tuttu aralarinda en onemlisi
- aklinizdan bebek fikrini cikartmak
bebek yapmak icin iliskiye girmemek

ben uyguladim
10 haftalik hamileyim

kızlarrr günaydın mrbalar bende aranıza yenş katıldım aslında hep kk deyim ama yazmıyorum çok okuyorum sadece :))
bende anne olmak isteyenlerdenim 6 aydır deniyoruz ama olmuyo tabi araya ev taşıma kavga olayları falan da girdi boşladık biraz bu ayda ramazan haliyle pert oluyoruz :))
bu ay çok yapmadık ama batım 24 ağustos hiçbir belirtim yok sadece beyaz akıntım göğüslerimde de büyüme ve sertleşme var arada sağ kasıklarım çok hafif batıyo (
hamile olup belirti yaşayanlar yazabilirmi birde dediğiniz duayı bana da yollayabilirmisiniz lütfennn :26::26:

Duayı yolladım arkadaşım......

En önemliside su kizlar bunu sakin takinti haline gelmeyin.insan kafasina taktikca inanin olmuyor.kafanizda atmaya calisin düsünmemeye calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…