Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

Gönderdim kızlar hepinize...

Uzun süredir yoktum,doğum yaptım malum fazla giremiyorum nete...

Yine ara sıra girdiğimde burdan yazanlara cevap yazarım inş...
Allah analı babalı büyüt sun canım duayi bana da yollar misin

kızlar kim biliyorsa birbirimize atalım lütfen.bende istiyorum banada atarmısınız ????

merhabalar bu aduayı bilen varsa Allah rızası için bana da mesaj atabilirmi şimdiden Allah razı olsunn

Yalvaririm banada gonder duayii

Gönderdim kızlar hepinize...

Uzun süredir yoktum,doğum yaptım malum fazla giremiyorum nete...

Yine ara sıra girdiğimde burdan yazanlara cevap yazarım inş...

Allah bağışlasın yavrunu. Duayı Allah rızasına bana da gönderir misin? Çok teşekkür ederim.

duayı bilen ve mesaj atabilen varsa bana da iletebilir mi Allah rızası için

kızlar bilenler banada atabilirmi dua yı allah rızası için buna çook ihtiyacım var

Kızlar duanın adını ve ayetlerini buraya yazıyorum,kendiniz Kur'an'dan açıp okuyabilirsiniz,

Bilmeyenler artık netten bulup Türkçe okunuşunu ve mealini okurlar.

Enbiya Suresi 87 ve 88. ayetler ilişkiden önce abdestli olarak giyinikken 3 kez okunacak eşler tarafından,

Hiçbir uzvi sebep olmaksızın kısırlık varsa,sabahları Saffat suresi,geceleri Mearic suresi okumakmış bunun da ilacı,

Yine girdikçe mesaj yollayanlara cevap yazmaya çalışırım ama burdan herkes okusun artık çok giremiyorum...

Mesajı aynen kopyaladım kızlar,yalnız dini içerik paylaşmak yasak olduğu için her an silinebilir haberiniz olsun...

Kızlar ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)

Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?

Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Bu çocuk sahibi olmak için yapılan dua,bir de erkek olması için var o da şu alttaki:

Bir kimse elini hamile kadının karnına koyup şu duayı okursa çocuk erkek olur:'Bismillah,El Ehad,Es Samed,Ellezi lem yelid ve lem yuled.Allahümme inni semmeytü ma fi hezel batni Muhammeden'

Manasıoğmamış,doğurmamış Ehad ve Samed olan Allahın adıyla,Ya Rabbi!ben bu anne karnında bulunan çocuğu Muhammed diye tesmiye ettim.Amin.
[/QUOTE]

Bir de hiçbir uzvi sebep olmaksızın kısırlık söz konusuysa onun tedavisi de sabahları Saffat suresi,geceleri de Mearic suresi okumak ya da dinlemekmiş.

Son düzenleme:
Allah razı olsun arkadasım inşallah bizede hamilelik nasip olur

Kızlar bende yeni katıldm aranıza bana da yardm edermisiniz bu duayı bana da
Yollarmısnz çok istiyorum hamiş olmayı ALLAH (C.C) sizlere ve isteeyen
Herkese nasip etsin inşaALLAH (AMİN)...

Canım bana da duayı gönderirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…