ecrin ceylin hiç bi problemim yok bugün adetim son eşimin tabiriyle işbaşı yapıyom.hatta dkt. eşimin muayene olmasını önerdi ama eşim istemiyo.bidüşük yaptığım için demekki problem yok diyo.obenim dkt.gitmeme bile istemiyo zamana bırak diye.
ayrıca klomen daha önce de kullandım ama hatta gonaphone kullandım klomenle eş değer olmadı kendini fazla bağlama kullanırsam kalırım diye canım .benim uzunsüre kullanan arkadaşlarım var .kendini dengede tut ne ümitsizliğe kapıl nede ümitlen.klomen sadece yumurtaların gelişmesi için.Allah gönlüne göre versin
sedaa çok haklısın canım ben herzaman diyorumki rabbim benim evladımı bana bağışlasınbenden önce evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara yardım etsin.ben ilk 2.çocuğu istediğimizde çin takvimine baktım ama uygulamadım.içimden geçen kızdı şimdi artık çok saçma bişey olduğunu anladım.Allah herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin.
sinirleniyorum yahuuu
bide dalga geçer gibi gelip erkek olsun diyenlere
onu bulamayanlarda var
bizi anlamayanlar gelmesin yaaa senağlama
kızlar nasılsınız a.s.
merhaba arkadaşlar.inşallah bebişlerinizi kucagınıza alırsınız.bende anne olamıyorum.8 aydır bekliyorum eşim geçen ay varikosel den ameliyat oldu.bu ay adetimin 17. günü gögüslerimde acıma başladı.gögüslerim şiş acıyor ama daha adetime 7 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?