Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasemen nasılsın şekerim?
günaydın kızlaaaar :teytey: cumanız mübarek olsun canlarım,RABBİM en kısa zamanda herkesin yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:
kızlar hepinize günaydın
sultancım geçmiş olsun canım allah korumuş
alincim sen nasılsın nasıl oldu mide bulantıların
durul güzel hamiş sen nasılsın yeğenim yaramazlıklarına devam ediyormu?:))
hakca gelmiş gitmiş maşallah
bahar kız gece yazıyon gündüz uyuyon sonrada beni unuttun diye sitem ediyon bak bir daha söylüyorum seni seviyorum
ceyda canım sen nasılsın bugün hiç bir şeyi kafana takma olurmu herşey yoluna girer
smhsmh canımsın nerelerdesin bakim
aaa bide maatımız var dimi pozitif enerji veren ama şimdi kaçmış tabiii akam uyumazlarsa şimdi böle yatarlar:)))
cadııııııı kız yeminmi ettin siteye girmemek için ne oldi niye gelmiyorsun yoksa bizi beğenmiyormusun:))
seda minik kuşum yine yoksun nerelerdesin meraktayım bir ceee deyiver
yasemen sen nasılsın hayatcım akşamki sus payından sonra bakıyorum sesin çıkmıyor
claire yine yoksun ama olsun iyi olduğunu duyuruyorsun ya o bile yeter tatlım seni seviyorum
mervede görünmüyor artık hayırdır ne oldu nazarmı değdi mervemize cıvıl cıvıl dedik ama neşelendirmeye gelmiyor bizi
ya bu arada acemkızı,hsay nerelerde görünmüyorlar
kızlar muhakkak unuttuğum vardır kusuruma bakmasın ve darılmasın olurmu ben hiç birinizin üzülmesine dayanamam
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
Şeniz MERVECİM HOŞ GELDİN GÜLÜMMM NASILSINN SANADA HAYIRLI CUMALAR RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN:Saruboceq: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
kızlarrrr
ben geldimm a.s. gelin hepinizi cuma cuma bi güzel öpem
sayfanın altında görüyorum şuan topiğimizde kimler var
ayrıca Rosem de gelmiş hoş gelmişş
, ALİN, belenay+, ceyda_79, merveburc, Rosem+, sultan49, vildan83, yasemennnn
selam hepinize
baska hastane yokmu canım acaba?kızlar bende dun gece vajinal bolgede kasıntı basladı bugun dahada arttı cok fena durumdayım hastaneyi aradım k.dogumcuda yokmus bugun napıcam bılmıom
baska hastane yokmu canım acaba?
kızlar bende dun gece vajinal bolgede kasıntı basladı bugun dahada arttı cok fena durumdayım hastaneyi aradım k.dogumcuda yokmus bugun napıcam bılmıom
malesf rosemcım ben bursanın ilcesinde kucuk bır koyde yasıyorum ilcedede tek bı hastane var oraya da herzaman gelmıo ıste k.d.dr.:çok üzgünüm:
malesf rosemcım ben bursanın ilcesinde kucuk bır koyde yasıyorum ilcedede tek bı hastane var oraya da herzaman gelmıo ıste k.d.dr.:çok üzgünüm:
kızlar bende dun gece vajinal bolgede kasıntı basladı bugun dahada arttı cok fena durumdayım hastaneyi aradım k.dogumcuda yokmus bugun napıcam bılmıom