evet sekerım cerkezım bıldıgıne gore sende cerkezsınkaydirigubbakcemile5
mrb kıslllarrr... ben geldiiimmm..... şööle bi ben yokken yapılan yazışmalara bi bakiimm... buralardayım ::))
shm cim ne haber gülüm....
tedavi ne aşamada....
maat canım benım nasılsın bende gecelerı gıremıodum bıtane buldum kacak kullanıom valla inş.kesılmez
ya kızlar bende de bi problem oldu 3 -4 gündür
genital bölgemde kaşıntı ve pütürler var tam girişinde
ne olabilir fikriniz varmı
hoşgeldin yawyumm[/B]
canım bekliyoruz aralıkta kurban bayramından sonra yeni sperm tahlili yapılacak düzelmesini umudediyoruz hayırlısı bakalım:1rolleyes:
beyaz ya da renki akıntı war mı?? koku war mı??? kaşıntı ne boyutta???
yaw bu arada belenaya ne oldu ??? geçmiş yazışmaları okumayı tamamlamadım... merak ettim bi geriye döniim yine:uhm:
ya kızlar bende de bi problem oldu 3 -4 gündür
genital bölgemde kaşıntı ve pütürler var tam girişinde
ne olabilir fikriniz varmı
smh slm canım aklıma ılk gelen mantar olmasın hemen bı dr. gıt bence
semihacim bendede sürekli var hep mantar ver iltihap zannedip kremler felan kullandim ama fayda etmedi bugun kontrole gittim
doktor mantar yada iltihap degil dedi
pütürler var dedinya onun icin söylüyorum yani benimkide ayni yarik yarik olmus doktor kuruluktan kaynaklaniyor dedi ve bana bir yag yazdi ama eczande kalmadigi icin sparis verildi yarin alicam sanada adini yazarim kullan recetesiz kullanabilirsin ilac degil bu
kuzum yeni oldu ilk defa başıma geldi yaabenneyaptımki
hemen dr dan randevu aldım ama geç verdiler yaaasenağlama
kuruluk derken
tamam sen bana adını ver yarın alayım olmazsa
evet nette baktım mantar olamaz yani olmamalı uff
neden oluyomuş :uhm:
akıntım yok sayılır
koku yok zaten adetime çok yakınım
yani hissediliyo ama özellile dokunduğumda ve tuvalet kağıdı falan sildiğimde çook kaşınıyo -tatlicadiarzu-
beloşa ne oldu bilmiyorum duygusal an olsa gerek:teselli:
akıntım yok sayılır
koku yok zaten adetime çok yakınım
yani hissediliyo ama özellile dokunduğumda ve tuvalet kağıdı falan sildiğimde çook kaşınıyo -tatlicadiarzu-
beloşa ne oldu bilmiyorum duygusal an olsa gerek:teselli:
akıntı yok sayılır demişsin.. az çok war yine de anladığım kadarıyla... eğer beyaz ise mantar ihtimali büyük.. renkli ya da renksiz bi akıntıysa o zaman enfeksiyon olabilr büyük ihtimal... havuza falan gittin mi??? genel bir bağışıklık sistemi zayıflığından da ileri gelebilir.... devam edecek olursa doktora girsen iyi olur... bi kültür alsın... ona ögre uygun bi antibiyotik vermesi gerekebilir... eğer mantarsa zolax kullanabilirsin... benim fix ilacım mantar için ... geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?