alincim hoş geldin canım nasılsınn
vildancım sende hoş geldinnn sen nasılsınn bu arada Şeniz
merhaba arkadaşlar
bende hamile kalmayı çok isteyenlerdenim. 2,5 yıllık evliyim. Normalde pko hastasıyım. dün itibari ile tedaviye başladık. Doktor beni hiç muayene etmeden eşimden test istedi. şimdi perşembe günü o testi vermek için heyecanla bekliyoruz. İnşaallah bir sorun çıkmaz. Sonrada sıra bana gelicek. Her zaman dua ediyorum allah bebek isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın. Benide aranıza alırsanız cok sevinirim.
arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptırdım hakkımızda hayırlısı inlşallah.mevlam hayırlı evlatlar nasibetsin hepimize
merhaba arkadaşlar
bende hamile kalmayı çok isteyenlerdenim. 2,5 yıllık evliyim. Normalde pko hastasıyım. dün itibari ile tedaviye başladık. Doktor beni hiç muayene etmeden eşimden test istedi. şimdi perşembe günü o testi vermek için heyecanla bekliyoruz. İnşaallah bir sorun çıkmaz. Sonrada sıra bana gelicek. Her zaman dua ediyorum allah bebek isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın. Benide aranıza alırsanız cok sevinirim.
arkadaşlar bende ilk aşılamamı yaptırdım hakkımızda hayırlısı inlşallah.mevlam hayırlı evlatlar nasibetsin hepimize
Yardımcı olursanız çok sevinirim.doktorumu değitireyim mi yoksa beni deneme tahsaı yapmasına izin mi vereyim
melesef bense varım arkadaşlar kislerim yüzünden 1senedir hamile kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?