canım doktor şimdilik tüp bebeğe gerek yok, 3. aşılamayıda yapalım dedi. bakalım hayırlısı artık.
kızlarrrr nabersiniz hakçacım ohh maşallah yumoşları büyütüyon maşallahhh hadi az kaldı yiğenim gelecekkk
fustukum sana kucak dolusu selamlarrr canım ama çıkmışsın yetişemedik
yadel sen nasılsın tatlım maşallah neşen yerinde her zamanki gibinn,
okyanuscum canımm kız yenimi teyze oluyon ne güsel kız olucakmışş maşallah allah analı babalı büyütsün inşallahhh ay benimde ablam şükür 3 yü kız yaptıı baksana ablası tatlılığınaa resimdeki kendilerii heheh teyzoşu gibi dadlı zillim benimmmm yerim onu bennn
kızlarrr bişey sorcam yaa benim akıntım fazla olmazdıı ama bu aralar çok oluyoo beyaz ve kesik kesik bel ağrısı bide kasıklarımda batışmalar oluyo bide gögüs uçlarım çok kaşınıyooo deli olucam ya başkalarının yanındada kaşıyamıyorum ay bide tatlı kaşınıyo ay neden acaba yaa offf herşeyde bişey arar olduk kendimizi dinliyoruz valla
kizlar merhaba ben yeniyim sitede. 2 aydir bizde cocuk istiyoruz ama henuz bir sonuc alamadik. ates olcme yoluna basvurim diyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorumsuan sogan kuru yapiyorum...
günaydıııınnn kızlarrr ben bugün de olmuyacam aranızda çünkiii bugün ısı yalıtım panelimiz var muş kültür merkezinde ben sunucuyum orada..bana şans dileyin...
günaydın maatcımmm benim memleketimdesin kızzz anlat bakalım bugün nasıl benim şehri diyarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?