sende ben gibi baharat seviyon dimi aman susalım bencedekaydirigubbakcemile3 hamileleri düşünmemiz lazım tabi :CüvCüv:saol bıtanem ayy walla soyle bol baharatlı faln dermısım .ayy hamılleler var dımıııkaydirigubbakcemile3
sende ben gibi baharat seviyon dimi aman susalım bencedekaydirigubbakcemile3 hamileleri düşünmemiz lazım tabi :CüvCüv:
evet cnm cok seferım eee gunler azalıo sekerım
yapma yaw beryal görmesin beni mahfedecek :tomato:
sanada veririm hemen canım feda olsun :1hug:
hoşbuldum kızlar bugün giremedim nete çok işim vardı dışarıdaydım geldim eşim üşütmüş biraz ona bişiler hazırlıyayım görüşürüz yine
valla kız yandım birde nohut küsmüyomu barıştırana kadar canım çıkıyo:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kıs saol aldım kabul ettim edit yap sil falla baryal bize rep vermezsırnaşık şeysırnaşık şey
hoşbuldum kızlar bugün giremedim nete çok işim vardı dışarıdaydım geldim eşim üşütmüş biraz ona bişiler hazırlıyayım görüşürüz yine
valla kız yandım birde nohut küsmüyomu barıştırana kadar canım çıkıyo:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
repitopla kandırıyom ben onu:ecrin_bebek::roflol:
gelmemiş gulüm deniyom valla boş bırakmıyom :1hug:vildan rep sıram gelmedimi yaw nerde benim repim :mymeka:
bende cebine rep harçlığı sıkıştırıyom sırnaşık şey
tamam canım şaka yapıyom bende özel olmak istiyorumda az kaldı ondan diyom alkisalkisalkisgelmemiş gulüm deniyom valla boş bırakmıyom :1hug:
sırnaşık şeysırnaşık şey
slm canım hoşgeldin biz iyiyiz ya sen nasılsın :1hug:slm kızlar nasılsınız bugün
slm kızlar nasılsınız bugün
tamam canım şaka yapıyom bende özel olmak istiyorumda az kaldı ondan diyom alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?