Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:ecrin_bebek:
ANNEN CNM AMA KIMSE KONUŞMUO BURDAKILERDEN kaydirigubbakcemileYAW

BEN KOMUŞMAYA BAŞLARSAM BAŞINIZ ŞİŞER WLLAdelikafaduldenalkisalkisalkissengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3şakkıdışakkıdıŞeniz:lepi::Saruboceq::roflol:klava::asigim::1hug:

DİLOŞŞ SEN BARE KONUŞ ŞEKER

ANAM KONUŞ KONUŞ NEOLUCEKkaydirigubbakcemile5

deniycem tatlım ne yapalım şifa olsun hepimize yeter valla kaydirigubbakcemile5
şifa olsun içelim canım gerçekten ilk aydan faydasını görenler var adetin bir kere düzene giriyormuş benki son aylarda hep ilaçla adet oluyordum inşallah işe yarar
denemeye değer bence :içelim:

mesletaşmıyız canım bilmiyodum sevindim valla ben yüksek mühendisim araziye gittim demin canım çıktı.valla bende deniycem sabahları eğer çare olacaksa 5 dak az uyurum ne olacakki :sm_confused:

peki işe yaramışmışmıydı canım içeriz artık ardındanda ne bulursak tıkacaz artık ağzımıza cokacimcoook

Ben o kadar yüksek değilim canım :) teknikerim sen ne mühendisisin ben sadece bi defa yaptım işe yaramsı mümkün değil ama bugün başlıycam canım eğer sen yapmamış olursan bilgilendiririm. ben bürodayım araziye pek çıkmıyorum bi ara şantiyedeydim

dilnur meraba canım senin adet ne kadar geçmişti senin kaçıncı gün bugün
mrb canım Şeniz
benim adet yine 2,5 ay gecikmişti
doktor bu defa progestan verdi ayın 4 ünde onu kullandım 10 gün kullanmaya başladığım ilk gün adet oldum sonra tekrar ara kanama yaşadım ozamanda soğan kürü uygulama kararı aldım tüm birikmişleri söktü attı vallakaydirigubbakcemile3 3-4 gün kanama devam etti şu sıralar temizim ve soğana devam ediyorum 6 gün oldu 15 e tamamlıycam bakalım inşallah bu işe yarar
işte böyle canım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…