ANNEN CNM AMA KIMSE KONUŞMUO BURDAKILERDEN kaydirigubbakcemileYAW
dezycim tadı okadarda kötü değil canım ya tıka burnunu iç ama hemen arkasından ağzına bir meyve atsan daha iyi olur ister istemez soğan tadı pek hoşuna gitmiyo insanın bende nefes bile almadan atıyom ağzıma hiç bişey anlamıyom valla gayet rahat içiyom valla :içelim:
selam arkadaşlar bende buradayımkaydirigubbakcemile5
:ecrin_bebek:
BEN KOMUŞMAYA BAŞLARSAM BAŞINIZ ŞİŞER WLLAdelikafaduldenalkisalkisalkissengözlerimebaksanab-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3şakkıdışakkıdıŞeniz:lepi::Saruboceq::roflol:klava::asigim::1hug:
konuşurlar canım merak etme önce okusunlar kaydirigubbakcemile3ANNEN CNM AMA KIMSE KONUŞMUO BURDAKILERDEN kaydirigubbakcemileYAW
YAWWWWWWW ÇENEM DÜŞÇEK DEDİM HERKEZ KAÇTImirmirmirmir
şifa olsun içelim canım gerçekten ilk aydan faydasını görenler var adetin bir kere düzene giriyormuş benki son aylarda hep ilaçla adet oluyordum inşallah işe yarardeniycem tatlım ne yapalım şifa olsun hepimize yeter valla kaydirigubbakcemile5
YAWWWWWWW ÇENEM DÜŞÇEK DEDİM HERKEZ KAÇTImirmirmirmir
mesletaşmıyız canım bilmiyodum sevindim valla ben yüksek mühendisim araziye gittim demin canım çıktı.valla bende deniycem sabahları eğer çare olacaksa 5 dak az uyurum ne olacakki :sm_confused:
peki işe yaramışmışmıydı canım içeriz artık ardındanda ne bulursak tıkacaz artık ağzımıza cokacimcoook
mrb canım Şenizdilnur meraba canım senin adet ne kadar geçmişti senin kaçıncı gün bugün
hoşbulduk canım sen şimdi daha iyisin dimi ŞenizSlm kızlar hoşgeldin dil_nur şekerkız anacım bizimkiler bir sustu susuş o susuş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?