sevgi kelebeklerim nasılsınız .günaydın .biz nohutumla çok iyiyiz.gamyoncuiremsu
hoşgeldin şekerkızım ne habersin bakim
toprağım bende çok çok iyiyim dün neyin nesiyese bacaklarım titriyordu bugün şükür iyiyim ama sanki spor yapmışımda hamlamış gibiyim nedense anacım nohutun nasıl bakem annesini üzüyormu
dünyanın en gusel bayanları anne adayları gunayyyddıııınnnn
vildoş teyze annem kızıyo senle konuşmama hani siz küsmüştünüz diyoolülülülülülü
annem bana kızıyo yaaa teyzoş gel kurtar beni:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
günaydın seker gibi kızzzz:asigim:
günaydınnnnnnnnnnnnn tatlım nasılsın :1hug:
nasılsın bersositosositoyalım
hoşgeldin şekerkızım ne habersin bakim
görüyom bacım seni görüyomda geçmişteki dün geceki cevheri duyan geleceğe gelmiyo yazmıyo bi türlü okumaktansırnaşık şeysırnaşık şeyanacım ben burdayım valla he
ŞenizŞenizagzın bal reçel tatlı ne varsa yesin emiiiiiiiiiiiiiii canım benim amiiiiinnnnnnn :1hug:
sanada günaydın cnm hoşgeldina.s.dünyanın en gusel bayanları anne adayları gunayyyddıııınnnn
nohutum bebişim annen melek gibi bi insan kızmaz o sanada bizede kıyamaz cnm...anneni iyi tanı ...biz tanıdık yeteri kadar o şöyle biri===>:1hug: aha bu smiley gibia.sa.svildoş teyze annem kızıyo senle konuşmama hani siz küsmüştünüz diyoolülülülülülü
annem bana kızıyo yaaa teyzoş gel kurtar beni:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
iyiyim canım .evdeyiz nohutumla yatıp yuvarlanıyos.şimdi çamaşırlarımızı asacak beraber nohutcuk anneye yardım edecekkaydirigubbakcemile3
görüyom bacım seni görüyomda geçmişteki dün geceki cevheri duyan geleceğe gelmiyo yazmıyo bi türlü okumaktansırnaşık şeysırnaşık şey
ŞenizŞeniz
sanada günaydın cnm hoşgeldina.s.
nohutum bebişim annen melek gibi bi insan kızmaz o sanada bizede kıyamaz cnm...anneni iyi tanı ...biz tanıdık yeteri kadar o şöyle biri===>:1hug: aha bu smiley gibia.sa.s
ıyı tatlışım sen nasılsın bakem
canım arkadaşım benim .hep bu nohutcuk oyun oynuyo aramızı açmaya çalışıyo sonrada kıs kıs gülüyo maytap geçiyo bizle velet.zamene bebeğikaydirigubbakcemile3görüyom bacım seni görüyomda geçmişteki dün geceki cevheri duyan geleceğe gelmiyo yazmıyo bi türlü okumaktansırnaşık şeysırnaşık şey
ŞenizŞeniz
sanada günaydın cnm hoşgeldina.s.
nohutum bebişim annen melek gibi bi insan kızmaz o sanada bizede kıyamaz cnm...anneni iyi tanı ...biz tanıdık yeteri kadar o şöyle biri===>:1hug: aha bu smiley gibia.sa.s
mandalları tutuştur eline annesi:roflol::roflol:
ne var kıs gecmıste ben bakamadım du bı bakamsırnaşık şey
arkadaşlar bu arada listede aramıza hg demissiniz ya ben 1 yıldır burdayım ama arada bir uzaklaşıyorum
bende iyiyim canım ne olsun geldik gene işe valla benim buaralar çalışasım gelmiyor valla bu arada benim bebişler 22 tane valla he kızlar ben babaanne oldum demi şimdi :CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?