Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyidir inşallah canım yok üzmüyor annesini. sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
inşallah şekercim güzel haberleri verebiliriz sana ama ben bu ay pek ümitli değilim nedense ama nasip bakalım anacım
kıslarrr sabah tartıldım ve 1 kilo vermişimmmmmmmm :lepi:

aferin kız sana bende geçen tartıldım 1,5 kilo vermişim anlamadım ama nasıl verdiğimi pek verdiğimi hissedemiyorum valla ben

&ayla&+, beryal+, bilgen35, dezy+, ESCALES+, nilaykisir, nilüfer79+, sinemis84+ niye konuşmuyonuz kıslar
:jeyyar::jeyyar: sizi sizi geçmişe daldınız demiii nilüferden tüyolar var sırnaşık şey gidin gidin okuyup öğrenin kısssalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yapma yaw beryal görmesin beni mahfedecek :tomato:
sanada veririm hemen canım feda olsun :1hug:

kıs saol aldım kabul ettim edit yap sil falla baryal bize rep vermezsırnaşık şeysırnaşık şey

valla kız yandım birde nohut küsmüyomu barıştırana kadar canım çıkıyo:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

repitopla kandırıyom ben onu:ecrin_bebek::roflol:

bende cebine rep harçlığı sıkıştırıyom sırnaşık şey
yandınız sizzz nohutum küstü işte size .benneyaptımkisenağlamaÇok üzgünüm çoook
vildangel cnm napıosn hamileymmmm

canım tebrikler

saol cnm sporun faydasını gördüm inanamıyom kuş gibi hafif hissediyom kendimi hihoyyyt

yandınız sizzz nohutum küstü işte size .benneyaptımkisenağlamaÇok üzgünüm çoook

nohutum insanlık hali ağzımızdan kaçtı ama telafi ederiz cnm :teselli:
anneciğine söyle içinden gelen sese kulak versin:sm_cool:bize küsmesina.s

yok kıs ayılmaya çalışıyorum dün akşam eşimin doğumgünüydü ya o yüzden geçççççç yattık ama süperdiiiiiiiii -tatlicadiarzu-alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok kıs ayılmaya çalışıyorum dün akşam eşimin doğumgünüydü ya o yüzden geçççççç yattık ama süperdiiiiiiiii -tatlicadiarzu-alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben seni bi dürtüyüm ayılmana yardımcı olsun:mymeka:
nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle sağlıklı ve mutlu girersiniz inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım aramıza hoş geldin .bence bayan erkek AYRIM YAPMA .bulabildiğin en iyi doktora git.bu arada erken senin için bir yıl korunmasız ilşkide bulunduktan sonra doktora gitmen daha mantıklı.
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama şimdilik birşey yok Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin...
hoşgeldin canım .
günaydın hakcam .nasılsın tatlım .prensesimiz nasıl bugün .
alışırsın canım bende çokiçtim zamanla alışılıyo tadına .biraz buruk ama olsun bebişler için içilir

günaydın hanımlar nasılsınız
günaydın şeker
ANACIM SEN BU ARALAR GİRMEZ OLDUN VALLA ÖZLETTİN KENDİNİ HEE BU ARADA SELAM KIZLAR NE HABR BAKEM GÖRÜŞMEYELİ HEE ŞEKERLERİM BENİM :CüvCüv::CüvCüv:

toprağım hoşgeldin anam bende bugün misafir ağırlayan kişiye döndüm he kız vildan sende hoşgeldin şekercim ne habersiniz bakem nasıl gidiyor bakem şekerlerim benim
günaydın canikom .tatlı toprağım nasılsın .
günaydın beryalcim hg...biz iyiyiz sen nasılsın?

bende çok iyiyim şekerim

anacım ben burdayım valla he

ben seni bi dürtüyüm ayılmana yardımcı olsun:mymeka:
nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle sağlıklı ve mutlu girersiniz inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis

agzın bal reçel tatlı ne varsa yesin emiiiiiiiiiiiiiii canım benim amiiiiinnnnnnn :1hug:

tombul kuşum nohutun nasıl Şeniz

beryalllllll selam canım bugün nasılsınnnnnnız :):CüvCüv:

sevgi kelebeklerim nasılsınız .günaydın .biz nohutumla çok iyiyiz.gamyoncuiremsu

toprağım bende çok çok iyiyim dün neyin nesiyese bacaklarım titriyordu bugün şükür iyiyim ama sanki spor yapmışımda hamlamış gibiyim nedense anacım nohutun nasıl bakem annesini üzüyormu

vildoş teyze annem kızıyo senle konuşmama hani siz küsmüştünüz diyoolülülülülülü
nohutum insanlık hali ağzımızdan kaçtı ama telafi ederiz cnm :teselli:
anneciğine söyle içinden gelen sese kulak versin:sm_cool:bize küsmesina.s
annem bana kızıyo yaaa teyzoş gel kurtar beni:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
dünyanın en gusel bayanları anne adayları gunayyyddıııınnnn

günaydın seker gibi kızzzz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…