inşallah şekercim güzel haberleri verebiliriz sana ama ben bu ay pek ümitli değilim nedense ama nasip bakalım anacımiyidir inşallah canım yok üzmüyor annesini. sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
kıslarrr sabah tartıldım ve 1 kilo vermişimmmmmmmm :lepi:
alıştım sanırsam sırnaşık şeysırnaşık şey
haftaya görürsem dahada benimserim artık minnişimi:CüvCüv:
yapma yaw beryal görmesin beni mahfedecek :tomato:
sanada veririm hemen canım feda olsun :1hug:
kıs saol aldım kabul ettim edit yap sil falla baryal bize rep vermezsırnaşık şeysırnaşık şey
valla kız yandım birde nohut küsmüyomu barıştırana kadar canım çıkıyo:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
repitopla kandırıyom ben onu:ecrin_bebek::roflol:
yandınız sizzz nohutum küstü işte size .benneyaptımkibende cebine rep harçlığı sıkıştırıyom sırnaşık şey
vildangel cnm napıosn hamileymmmm
inşallah şekercim güzel haberleri verebiliriz sana ama ben bu ay pek ümitli değilim nedense ama nasip bakalım anacım
aferin kız sana bende geçen tartıldım 1,5 kilo vermişim anlamadım ama nasıl verdiğimi pek verdiğimi hissedemiyorum valla ben
yandınız sizzz nohutum küstü işte size .benneyaptımkisenağlamaÇok üzgünüm çoook
&ayla&+, beryal+, bilgen35, dezy+, ESCALES+, nilaykisir, nilüfer79+, sinemis84+ niye konuşmuyonuz kıslar
:jeyyar::jeyyar: sizi sizi geçmişe daldınız demiii nilüferden tüyolar var sırnaşık şey gidin gidin okuyup öğrenin kısssalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok kıs ayılmaya çalışıyorum dün akşam eşimin doğumgünüydü ya o yüzden geçççççç yattık ama süperdiiiiiiiii -tatlicadiarzu-alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım aramıza hoş geldin .bence bayan erkek AYRIM YAPMA .bulabildiğin en iyi doktora git.bu arada erken senin için bir yıl korunmasız ilşkide bulunduktan sonra doktora gitmen daha mantıklı.herkese merhabalar,
burayı çok geç farkettim keşke daha önce bilseydim diyorum. 1senelik evliyim eşim ve ben de çocuk sahibi olmak istiyoruz.Yaklaşık 4,5aydır korunmuyorum ama herhangi bişey yok.Şuana kadar birtürlü verim alabileceğim güvenebileceğim bayan doktor bulabilmişde değilim.Bir doktor çikolata kisti var dedi bir diğeri yok dedi,biri var ama çok ufak sorun olmaz dedi.İnanın kafam çok karışık kime güveneceğimi şaşırdım.Sizce 4,5aydır korunmuyorum ve gebe kalamamış olmam normal mi? Ayrıca bildiğiniz önerebileceğiniz bayan doktor varmı? Allay herkesin yardımcısı olsun.şimdiden teşekkürler
hoşgeldin canım .Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz ama şimdilik birşey yokAllah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin ...
günaydın hakcam .nasılsın tatlım .prensesimiz nasıl bugün .günaydın kızlar nasılsınız?güzel bir gün olması dileğiyle. bol bol hamiş haberleri alalım inşallah.
fazla kalamıycam bugün dışarıda işim var. aklım sizde kalıcak ama.size bol muhabbetler.görüşmek üzere...
alışırsın canım bende çokiçtim zamanla alışılıyo tadına .biraz buruk ama olsun bebişler için içilirDahada kimseler yok topikte deli gibi kendimle konuşuyo gibi oldum heeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayyy kızlar varya bu sabah soğan kürüne başladım bende o nasıl bi tatdır yaffff kafamçokkarıştı
Bakalım alışırım heralde sabah sabah çok zor geldi ......
günaydın şekergünaydın hanımlar nasılsınız
ANACIM SEN BU ARALAR GİRMEZ OLDUN VALLA ÖZLETTİN KENDİNİ HEE BU ARADA SELAM KIZLAR NE HABR BAKEM GÖRÜŞMEYELİ HEE ŞEKERLERİM BENİM :CüvCüv::CüvCüv:
günaydın canikom .tatlı toprağım nasılsın .toprağım hoşgeldin anam bende bugün misafir ağırlayan kişiye döndüm he kız vildan sende hoşgeldin şekercim ne habersiniz bakem nasıl gidiyor bakem şekerlerim benim
günaydın beryalcim hg...biz iyiyiz sen nasılsın?
&ayla&+, beryal+, bilgen35, dezy+, ESCALES+, nilaykisir, nilüfer79+, sinemis84+ niye konuşmuyonuz kıslar
:jeyyar::jeyyar: sizi sizi geçmişe daldınız demiii nilüferden tüyolar var sırnaşık şey gidin gidin okuyup öğrenin kısssalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben seni bi dürtüyüm ayılmana yardımcı olsun:mymeka:
nice mutlu yıllara eşinle ve bebişinle sağlıklı ve mutlu girersiniz inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yok kıs ayılmaya çalışıyorum dün akşam eşimin doğumgünüydü ya o yüzden geçççççç yattık ama süperdiiiiiiiii -tatlicadiarzu-alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tombul kuşum nohutun nasıl Şeniz
beryalllllll selam canım bugün nasılsınnnnnnız :):CüvCüv:
dünyanın en gusel bayanları anne adayları gunayyyddıııınnnn
vildoş teyze annem kızıyo senle konuşmama hani siz küsmüştünüz diyoolülülülülülü&ayla&+, beryal+, bilgen35, dezy+, ESCALES+, nilaykisir, nilüfer79+, sinemis84+ niye konuşmuyonuz kıslar
annem bana kızıyo yaaa teyzoş gel kurtar beni:jeyyar::jeyyar::jeyyar:nohutum insanlık hali ağzımızdan kaçtı ama telafi ederiz cnm :teselli:
anneciğine söyle içinden gelen sese kulak versin:sm_cool:bize küsmesina.s
dünyanın en gusel bayanları anne adayları gunayyyddıııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?