Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya sorma bugün bi arkadaşım geldi
bir cadı kızı var adı melisa 11 aylık
o kadar tatlıki onunla oynamaktan pc yi açamadım yadelikafadulden

ayyy canım yaa yarama bastınn neyse canım ben çocukla aynı evde olmaya dayanamaz hale geldim kıslarr o yusden oldugu kadar çocuklu ortama girmemeye çalışıyom

kızlar hiç çin takvimine bakdınız mı bebek cinsiyeti için geçenlerde nsb de çin takvimine bakıpda mı söyluyordu acaba

açamıyom aklıma bişi gelmiyo ama soriimm nolcak bu yaprak dökümünün haliii

ayyy canım yaa yarama bastınn neyse canım ben çocukla aynı evde olmaya dayanamaz hale geldim kıslarr o yusden oldugu kadar çocuklu ortama girmemeye çalışıyom

çok şükür iyiyim bu ara
geçenlerde bi bebek gördüm tutamadım kendimi başladım aglamaya
otobüste bide
ama şimdi geçti çok şükür
bide ben arkadaşlarımın akrabalarımın çocuklarını çok severim dedelikafadulden

açamıyom aklıma bişi gelmiyo ama soriimm nolcak bu yaprak dökümünün haliii

anacım onu hiç deme gitsin sevmiyom ben o diziyi artık izlemez oldum yanii iyice kötü oldu dizi yaff bi bitsede kurtulsak bide ben dizi izlemiyom pek yani eskiden çok izlerdim asla kacırmazdım ama artık umursamıyom

anlıyorum canım seni bende severim çocuk gördümü ama ağlamamk için zor tutarım kendimi fark etmesinler die artık çocuklarada yaklasmaz oldum canım yaa

anacım onu hiç deme gitsin sevmiyom ben o diziyi artık izlemez oldum yanii iyice kötü oldu dizi yaff bi bitsede kurtulsak bide ben dizi izlemiyom pek yani eskiden çok izlerdim asla kacırmazdım ama artık umursamıyom

aa yaprak dökümü kaçarmı bitmesin diye dua ediyom bide küçük kadınları seviyom(kocam küçük fahişeler diyooo) heheheehehhe

vildan gittide açık kaldı sanırım yoksa yazmadan duramaz oo koçişi geldiyse çaktırmadan kaçmıştır çıkış yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…