biliyorum orayı :) bizimki de iskinin orda oturuyooookaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar pamuk eller repe esirgemeyelim lütfenalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar pamuk eller repe esirgemeyelim lütfenalkisalkisalkis
sefaköy cnm
hıı biliyom kız nerelisiniz peki akraba çıkçaz
a aaaaaaaaa nedenki:uhm:sana atılmıyo kii
benim istirahat etmem lazımmıs canımm kaydirigubbakcemile3
rufeyda ne rep ıstıyon nennnkaydirigubbakcemile3
yok akraba cıkmayız teyze kızı gelın gıttı oraya =))) biz aslen göçmeniz canım kaydirigubbakcemile3
a aaaaaaaaa nedenki:uhm:
tamam canım sen dinlen biraz yazıyom ben :roflol:
canım tam anlamını bilmiyorum ama
rufeyde: peygamber efendimiz zamanında hendek savaşında hemşirelik yapan bir sahabe hanımın ismi
ee tamam bizde gümürcine göçmeniyiz edirneye gelinmiş
kıslarr ben çıkıyom dus almam gerek sacımı yıkıcam kına yakmayı dusunuyomda bi yıkayım dedim iyi geceler hos sohbetler öpüldünüzz allaha emanet olunn
teşekkürler canımcımdinlenmem lazımmış ama unutmuyorum sabah atarım bitanem
çok güzel erva dahııımmmmmmmm güzelmiş rufeyde.erva ismi de Peygamberimizin halasının ismiymiş.ben de onun anlamını bilmiyorum ama güzel ism.ben zeynep düşünüyorum önad olarak ona da yakışıyor erva ikinci isim olarak
teşekkürler canımcımben de sureklı kullanırım cnm bna atanı da karsılıksız bırakmamaya calısıyorum elımden geldıgınce =)
kıslarr ben çıkıyom dus almam gerek sacımı yıkıcam kına yakmayı dusunuyomda bi yıkayım dedim iyi geceler hos sohbetler öpüldünüzz allaha emanet olunn
biz arnavutuz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sefaköyün neresı daha detaylı sole temmuzda gelıcem buyuk ıhtımal buluyum senı =):roflol:
fevzi çakmak mah bildinmi gel bul beni cicimm.. neyse bende kaçıyorum iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?