Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım tam anlamını bilmiyorum ama
rufeyde: peygamber efendimiz zamanında hendek savaşında hemşirelik yapan bir sahabe hanımın ismi

hııımmmmmmmm güzelmiş rufeyde.erva ismi de Peygamberimizin halasının ismiymiş.ben de onun anlamını bilmiyorum ama güzel ism.ben zeynep düşünüyorum önad olarak ona da yakışıyor erva ikinci isim olarak

ben de sureklı kullanırım cnm bna atanı da karsılıksız bırakmamaya calısıyorum elımden geldıgınce =)

kıslarr ben çıkıyom dus almam gerek sacımı yıkıcam kına yakmayı dusunuyomda bi yıkayım dedim iyi geceler hos sohbetler öpüldünüzz allaha emanet olunn

dinlenmem lazımmış ama unutmuyorum sabah atarım bitanem
teşekkürler canımcım
çok güzel erva da
ben de sureklı kullanırım cnm bna atanı da karsılıksız bırakmamaya calısıyorum elımden geldıgınce =)
teşekkürler canımcım
kıslarr ben çıkıyom dus almam gerek sacımı yıkıcam kına yakmayı dusunuyomda bi yıkayım dedim iyi geceler hos sohbetler öpüldünüzz allaha emanet olunn

iyi gecelerr sanadaaaaaaaaa

biz arnavutuz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sefaköyün neresı daha detaylı sole temmuzda gelıcem buyuk ıhtımal buluyum senı =):roflol:

fevzi çakmak mah bildinmi gel bul beni cicimm.. neyse bende kaçıyorum iyi gecelerr

yanlışş anlasılmasınn lütfen kızlarr ben sacımı iki gun yıkamayım duramam yanii o yuzden yani hadi ben kaçarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…