Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfercim beryale katılıyorum herzamanki gibi. kimseyle kendini kıyaslama herkesin hamileliği farklıdır. sende rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.bende daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum bebişin

oyyy toprağım sağol .toprağız ya o yüzden aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım .
en doğru olanı da bu zaten kıyaslama yapılması iyi değil herkesin farklı olur gebelik dönemi.
nilüşçüm sende içini rahat tut.sakın üzülme.

günaydın arkadaşlar..iyi sabahlar ve güzel bir gün diliyorum hepinize..nasılsınız bugün..kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla gidin gelin inşallah .
kzımıza el salla bizim için :asigim:

inşallah canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hepimiz güzel haberlerle dönelim. tüm arkadaşlarımızda bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşarlar inşallah dualarımızda onlarla.

ayrıca yeni hamile olan arkadaşları da kutluyorum..allah hepimize nasip etsin..kaydirigubbakcemile2

evet canım:1hug: :1hug: fikirlerin,paylaşımların herzaman olumlu yönde buda çok güzel.hepimiz olumlu düşünmeliyiz ki herşey güzel olsun,pozitif olsun.

sabah sabah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey: biraz hareketleneyimde kendine geleyim..

hoşbulduk..hakca..yeni bir gün daha başladı..umarım her anı güzel geçer.. ve bütün gün güzel haberler alırız..

AMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN canım b enim ya amib ne güsel dileklerle başladın hayata allahtan dileğim bu mutlulukların arasında hepimiz oluruz güzel haberlerle uyanırız ve o şekilde güne başlarız. :1hug:

hoşgeldin escalesss canıkommm...
noluyoz kız halaymı çekiyo hemen katılayımm dur:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın canım ne haber nasılsın bebiş nasıl bu arada kızın olacakmış doğru okuduysam isim düşünmeye başladınızmı anacım :CüvCüv:

iyiyiz canım sağol. cumartesi görücez tekrar bebişi doktorumuz 1 ay önce kız dedi,yanılmıyorsa bakalım kısmet.sağlıklı olsunlar yeterki.

evet canım yememe içmeme çok dikkat ediyorum..çok yemiyorum ama hep bebeğim için faydalı şeyler yiyorum...devamlı bebeğim için ne yedim ne yemeliyim bunu düşünüğyorum....süt yumurta meyvesi sebzesi ne bileyim hiç aksatmıyorum ...hiç merak etme arkadaşım valla ne dediysen harfiyen yapıorum)))))doktorumada söyledim süperrr dedi..balığıda sakın unutma dedi ek olarak..haftada bir kez yiyorum onuda...tonbalığı yiyebilirmiyiz onu soracaktım unuttum ..

nilüfercim beryale katılıyorum herzamanki gibi. kimseyle kendini kıyaslama herkesin hamileliği farklıdır. sende rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.bende daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum bebişin

tamam canım...ayy demek hissediyorsun oyy caım canım)))nasıl bişi???içinde kuş pır pır uçuyor gibimi oluyor ))))))))))))))))))))))))))))))

gel gell hep beraber başlayım güne..günaydın escales hoşgeldin...:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin escalesss canıkommm...
noluyoz kız halaymı çekiyo hemen katılayımm dur:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kız dur sen fazla zıplama bakayım biz yerinede zıplarız anacım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyiyiz canım sağol. cumartesi görücez tekrar bebişi doktorumuz 1 ay önce kız dedi,yanılmıyorsa bakalım kısmet.sağlıklı olsunlar yeterki.

allah analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah canım benim biliyormusun bende bebişimin kız olmasını istiyorum ama bazende sağlıklı bir şekilde olsunda diyorum ister kız ister oğlan olsun diyorum geçen ay eşim beni rüyasında görmüştü ki bir kaç gün etkisinde kalmıştı garibim kızımız olacak diye söyleyip duruyordu

günaydın arkadaşlar..iyi sabahlar ve güzel bir gün diliyorum hepinize..nasılsınız bugün..kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın .
inşallah canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hepimiz güzel haberlerle dönelim. tüm arkadaşlarımızda bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşarlar inşallah dualarımızda onlarla.
inşallah canım .aminnnnnnnnnnnn
SLMMMMMMMMMMM KIZLAR GEL KIZ BEDE GİREYİM ARANIZA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın şeker kız toprağım nasılsın .az zaman kaldı doktora gitmene inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin .esca teyzesi nohutumun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…