nilüfercim beryale katılıyorum herzamanki gibi. kimseyle kendini kıyaslama herkesin hamileliği farklıdır. sende rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.bende daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum bebişin
hayırlısıyla gidin gelin inşallah .
kzımıza el salla bizim için :asigim:
oyyy toprağım sağol .toprağız ya o yüzden aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım .
en doğru olanı da bu zaten kıyaslama yapılması iyi değil herkesin farklı olur gebelik dönemi.
nilüşçüm sende içini rahat tut.sakın üzülme.
ayrıca yeni hamile olan arkadaşları da kutluyorum..allah hepimize nasip etsin..kaydirigubbakcemile2
abyosun günaydın hg...amin canım inşallah:Saruboceq:
sabah sabah kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey: biraz hareketleneyimde kendine geleyim..
SLMMMMMMMMMMM KIZLAR GEL KIZ BEDE GİREYİM ARANIZA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşbulduk..hakca..yeni bir gün daha başladı..umarım her anı güzel geçer..ve bütün gün güzel haberler alırız..
hoşbulduk..hakca..yeni bir gün daha başladı..umarım her anı güzel geçer..ve bütün gün güzel haberler alırız..
escales günaydın canım hg...
SLMMMMMMMMMMM KIZLAR GEL KIZ BEDE GİREYİM ARANIZA :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın canım ne haber nasılsın bebiş nasıl bu arada kızın olacakmış doğru okuduysam isim düşünmeye başladınızmı anacım :CüvCüv:
canım dedeğim gibi kişiden kişiye değişiyo bu durumlar ama 6 haftadan sonra kese görülüyo 8 haftadan sonra kalp atışları görülüyo 10 haftadan sonra kalp atışları duyuluyo 13 yada 14 haftadan sonra cinsiyeti görülebiliyo ama ama bu sana bebeğine vücuduna göre değişebiliyo tatlım merak etme sakın .başkalarıyla ne kendini nede bebeğini karşılaştırma .bana doktorum dedi bunu sakın bebeğin boyu kilosu hareketleri gibi şeyleri kıyaslamayın arkadaşlarınızla dedi.bende 4 ayı geçtim mesela halen kıpırtı hissetmiyom ama başka arkadaşlarım var burda aynı aydayız onlar hissediyo ama ben kafama takmıyorum çünkü doktorum ilk gebelikte bebek hareketleri 5 aydan önce hissedilmemesi normal dedi.doktorum sen bu ayda hissedecen dedi.ben de rahatım o yüzden .sen doktorunu dinle ona güven .
ben de çok ösledim canım seni .bebeişimiz nasıl kahvaltı yapılıyo meyveler yeniyo bol su ve süt içiliyo dimiklava:
nilüfercim beryale katılıyorum herzamanki gibi. kimseyle kendini kıyaslama herkesin hamileliği farklıdır. sende rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.bende daha yeni yeni hareketlerini hissediyorum bebişin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:gel gell hep beraber başlayım güne..günaydın escales hoşgeldin...:teytey::teytey::teytey:
kız dur sen fazla zıplama bakayım biz yerinede zıplarız anacım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hoşgeldin escalesss canıkommm...
noluyoz kız halaymı çekiyo hemen katılayımm dur:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyiyiz canım sağol. cumartesi görücez tekrar bebişi doktorumuz 1 ay önce kız dedi,yanılmıyorsa bakalım kısmet.sağlıklı olsunlar yeterki.
günaydın canım nasılsın .günaydın arkadaşlar..iyi sabahlar ve güzel bir gün diliyorum hepinize..nasılsınız bugün..kaydirigubbakcemile3
inşallah canım .aminnnnnnnnnnnninşallah canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
hepimiz güzel haberlerle dönelim. tüm arkadaşlarımızda bu güzel duyguyu en yakın zamanda yaşarlar inşallah dualarımızda onlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?