canım sen içini ferah tut. herzaman pozitif düşün ve herşey güzel olsun:1hug:
önce keseyi,daha sonra kalp atışlarını veeee sonrada bebişini sağlıkla göreceksiniz inşallah:Saruboceq: bizimde detaylı ultrason olacak sanıırm. bebeğin tüm organlarına bakılacak. bizde sağlıkla görürürüz inşallah. tüm arkadaşlarımızda en yakın zamanda bu duyguyu yaşarlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
görüşürüz canım kenidne ii bak.....Sanırım öyle..Ben de ewden çıkıcam da işte insan bi merak ediyo arkidişler napıyo diye..İlle 5 dkka da olsa gircem,bakıcam,hastalık oldu walla.. :) Nsb kaçar..Hoşçakalınn..a.s.
aminnn canım allah kimseye kötü göstermesin işallahjhh....
bu hafta kalp atışları duyulmazmı acaba canım 6*3 olacak yarın ..kimi duymuş ama bilmiyorum artık...
ayrıntılı ultrasonda bakacaksınız demek negüzel ...:lepi:
canım benim hayırlı olsun çok sevindim .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hemen ekliyorum kisteye.
son adet tarihim 31 mart
bugün keseyi gördüm
20 gün sonra kalp atışı için gidicem dua edin:Saruboceq:
herkese teşekkürler darısı hepinize:Saruboceq:
selam hoşgeldinslm bayanlar nasilsiniz bugun
hayırlısı olsun allah gönlündekini versin inşallah canım .canım ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah bakalım bizde salı günü cinsiyet öğrenmeye gidicez inşallah...
bende arnavutum .makedonya üsküplüyüz .orda amcalar falan herkes ordabiz arnavutuz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sefaköyün neresı daha detaylı sole temmuzda gelıcem buyuk ıhtımal buluyum senı =):roflol:
herkese günaydın umarım herkes iyidirhihoyyyt
canım merak etme görürsün göremezsende üzülme bir dahaki kontrolde mutlaka görülür.unutma kişiden kişiye değişiyo.bak benimdde cinsiyeti geç öğrendik herkes öğrendi benim yaramaz göstermedi.üzülme sen rahat ol bebişin sağlıklı annesi.sen yemene içmene dikkat et.evt canım yarın 4 te...çokta merak ediyorum..ay bide gözükmezse vallaa dünyam yıkılır..ne stresli işmiş canım bu hamilelik hergeçen gün başka düşünceler oluyor...sizin cumartesi günü test falan olacakmı??
günaydın canım inşallah bulaşır sana da.Günaydın kızlar,nasılsınız?Hamişlerin arasında kaldım bana da bulaşır mı acübüü?:roflol:
günaydın canım iyiyim sen nasılsın .oğluşumla kahvaltı yapıcaz şimdi.senin şeker kızın nasılgünaydın beryalim nasılsın bebişin nasıl?
iltercakir sanada günaydınnnnn
günaydın herkese
nsb inşallah bulaşmıştır
günaydın kızlarrrrr bol hamileli günler diliyorumkaydirigubbakcemile2
canım dedeğim gibi kişiden kişiye değişiyo bu durumlar ama 6 haftadan sonra kese görülüyo 8 haftadan sonra kalp atışları görülüyo 10 haftadan sonra kalp atışları duyuluyo 13 yada 14 haftadan sonra cinsiyeti görülebiliyo ama ama bu sana bebeğine vücuduna göre değişebiliyo tatlım merak etme sakın .başkalarıyla ne kendini nede bebeğini karşılaştırma .bana doktorum dedi bunu sakın bebeğin boyu kilosu hareketleri gibi şeyleri kıyaslamayın arkadaşlarınızla dedi.bende 4 ayı geçtim mesela halen kıpırtı hissetmiyom ama başka arkadaşlarım var burda aynı aydayız onlar hissediyo ama ben kafama takmıyorum çünkü doktorum ilk gebelikte bebek hareketleri 5 aydan önce hissedilmemesi normal dedi.doktorum sen bu ayda hissedecen dedi.ben de rahatım o yüzden .sen doktorunu dinle ona güven .aminnn canım allah kimseye kötü göstermesin işallahjhh....
bu hafta kalp atışları duyulmazmı acaba canım 6*3 olacak yarın ..kimi duymuş ama bilmiyorum artık...
ayrıntılı ultrasonda bakacaksınız demek negüzel ...:lepi:
ben de çok ösledim canım seni .bebeişimiz nasıl kahvaltı yapılıyo meyveler yeniyo bol su ve süt içiliyo dimiberyalcim seni çok özledim nasılsın canım...senin nasıl gidiyor tatlımm...
günaydın kızlarrrrr bol hamileli günler diliyorumkaydirigubbakcemile2
günaydın canım iyiyim sen nasılsın .oğluşumla kahvaltı yapıcaz şimdi.senin şeker kızın nasıl
canım bizde iyiyiz haftasonu kontrole gidicez o zaman görücez bizde inşallah.
sizede afiyet olsun yediklerin oğluşuna yarasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?