anammmmmmmmmmmm kız serdarım tekmeliyomu :1shok::1shok::1shok: .ben daha hissedemiyorum yaa.bu ay inşallah hissetmeye başlarım .aaaa gözlerime inanamıyom okyanus gelmiş:1shok::1shok:
kız sen neredesin kaç aydır buralarda ismini sayıklamaktan bi hal olduk hakcayla :çok üzgünüm:
biz oğlışumla çok iyiyiz cnm ewet hareketlerini hissediyom artık sen nasılsın kızın nasıl kocaman olmuştur iyice kızınalkisalkisalkis
nerdeydin kuşum sen süle bakem:1hug:
hayırlı haberlerle gel canım .ama bence hamilesin .kızlar ben gidiyorum şimdi kan tahlili yaptıracağım... yarın size hamile olduğum haberini verebilirim inşallah... hayırlısı tabiii... hepimiz için....
canım allah senden de razı olsuun ne demek.allah hepinizden razı olsun sizler olmasaydınız eger ben daha çok perişan ederdim kendimi ama sayenizde umudumu yitirmemeyi ögrendim allahım hayırlı ise bana nasip etti ise veriri bir gün diyorum artık. yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
harşeyden önce hayırlısını dile rabbimden .zamanıgelince o senin meleğini yollıycak merka etme.
maşallah erkek bebekleri dörtledik yaww bu nee hakçayla ben kaldık 2 kız olarak hadi kızlar kız bebek haberleri bekliyossalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım bu kadar böceğe 2 çiçek ne güzel .yarışaak bizim oğluşlar sizin kızları almak için .bak şimdiden söylim benim ki pek çapkın .hatta nilüş teyzesi ona çapkın ördek diyo sırnaşık şeysırnaşık şey