• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aaaa gözlerime inanamıyom okyanus gelmiş:1shok::1shok:
kız sen neredesin kaç aydır buralarda ismini sayıklamaktan bi hal olduk hakcayla :çok üzgünüm:
biz oğlışumla çok iyiyiz cnm ewet hareketlerini hissediyom artık sen nasılsın kızın nasıl kocaman olmuştur iyice kızınalkisalkisalkis
nerdeydin kuşum sen süle bakem:1hug:
anammmmmmmmmmmm kız serdarım tekmeliyomu :1shok::1shok::1shok: .ben daha hissedemiyorum yaa.bu ay inşallah hissetmeye başlarım .
kızlar ben gidiyorum şimdi kan tahlili yaptıracağım... yarın size hamile olduğum haberini verebilirim inşallah... hayırlısı tabiii... hepimiz için....
hayırlı haberlerle gel canım .ama bence hamilesin .
allah hepinizden razı olsun sizler olmasaydınız eger ben daha çok perişan ederdim kendimi ama sayenizde umudumu yitirmemeyi ögrendim allahım hayırlı ise bana nasip etti ise veriri bir gün diyorum artık. yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım allah senden de razı olsuun ne demek.

harşeyden önce hayırlısını dile rabbimden .zamanıgelince o senin meleğini yollıycak merka etme.
:nazar::nazar::nazar:maşallah erkek bebekleri dörtledik yaww bu nee hakçayla ben kaldık 2 kız olarak hadi kızlar kız bebek haberleri bekliyossalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım bu kadar böceğe 2 çiçek ne güzel .yarışaak bizim oğluşlar sizin kızları almak için .bak şimdiden söylim benim ki pek çapkın .hatta nilüş teyzesi ona çapkın ördek diyo sırnaşık şeysırnaşık şey

hayırlısı olsun artık yaa neyse vcanım çok sağol
rica ederim cnm yardımcı olabildiysek eğer
kızlar bu ayın ondokuzu yıldönümümüz bizim ilk yılımız 18 de ovulasyon zamanım benim düşünsenize bide tutarmış nasıl bir yıl dönümü hediyesi olur ama allaaahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

hee kocik baya pahalı bi hediye almaktan yırtar demi alkisalkisalkis

ben geçen hafta yumurtladım...bu hafta kuluçkaya yattım :roflol:....ayın 23-25 inde belli olur cnm civcik çıkarabilirsek yumurtamdan:roflol::roflol: ama bende hiç olacakmış gibi bi his yok-tatlicadiarzu-

günaydın hoşgeldin cnm nasılsın Şeniz

Hoşbulduk nasılsın

yafff çok sıkıldım ben geçmiş okumaktan :delphin:bu aralar giremedim işlerimin yoğunluğundan sayfalar almış başını gitmiş-tatlicadiarzu-
aha bugün gene yokum ağşama gelirim bakarım en az 30 sayfa ülee oku oku bitmez nasıl okuyum hepsini,sırnaşık şey

hayırlı haberler ver cnm :Saruboceq::Saruboceq:

oooo şekerim öle umutsuz umutsuz konuşma hiç kafayı da takma stres yapma olunca halayları çekerken görürüm sonra seni hadi inşallaaahhhhhhhhh rabbim sevindirsin seni hepimiziiiiii aminnnnnnnnnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

üzülme tatlım hayırlısı olsun ama dr ihmöal etme
YOK KESİNLİKLE İHMAL ETMEM CANIM
hımmmm hayırlısıı canım hiç sıkıntyı yapma kendine hayırlısı ne ise o olur inşallah :1hug:
HAKLISIN CANIM HAYIRLSI NE İSE OLSUN
bence hamişlesin canım değerlerin bir kaç güne kadar yükselecek görürsün bak
ben sana demiştim sen hamilesin diye :)

tşk ederim canım iyiyim sizlerle daha iyi oluyorum
İNŞALLAH CANIM DEDİĞİN ÇIKAR AMA ŞUAN MORALİM ÇOK BOZUK
ben geçen hafta yumurtladım...bu hafta kuluçkaya yattım :roflol:....ayın 23-25 inde belli olur cnm civcik çıkarabilirsek yumurtamdan:roflol::roflol: ama bende hiç olacakmış gibi bi his yok-tatlicadiarzu-

günaydın hoşgeldin cnm nasılsın Şeniz

Hoşbulduk nasılsın

yafff çok sıkıldım ben geçmiş okumaktan :delphin:bu aralar giremedim işlerimin yoğunluğundan sayfalar almış başını gitmiş-tatlicadiarzu-
aha bugün gene yokum ağşama gelirim bakarım en az 30 sayfa ülee oku oku bitmez nasıl okuyum hepsini,sırnaşık şey

hayırlı haberler ver cnm :Saruboceq::Saruboceq:
benneyaptımkibenneyaptımki
günaydın escalesim hoşgeldin şimcik sen hamilemisin değilmisin bende bişi anlamadım bu tahlilden benneyaptımki

GÜLÜM KİMYASAL GEBELİK OLMA İHTİMALİ VARMIŞ İNTERNETTEN BAKTIM BİRLEŞME OLUYORMUŞ RAHME YERLEŞMİYORMUŞ VE BİR SÜRE SONRA BEBEK ADET KANAMASI ŞEKLİNDE DÜŞÜYORMUŞ BUDA HALK ARASINDA SESSİZ DÜŞÜK ANLAMINA GELİYORMUŞ

escales cnm yaa benbilirimde öyle olmuştu dış gebelik falan sanmışlardı hayırlısı olsun

kızlar ben çıkıyorum birazda google araştırayım tekrarlayan düşük konusunu kafayı yicem yoksa görüşürüz

TARİH : 12.05.2009 SAAT : 10:20

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

GÜLÜM KİMYASAL GEBELİK OLMA İHTİMALİ VARMIŞ İNTERNETTEN BAKTIM BİRLEŞME OLUYORMUŞ RAHME YERLEŞMİYORMUŞ VE BİR SÜRE SONRA BEBEK ADET KANAMASI ŞEKLİNDE DÜŞÜYORMUŞ BUDA HALK ARASINDA SESSİZ DÜŞÜK ANLAMINA GELİYORMUŞ

allah allah ilk defa duydum canım inş ölee degildir yaaa hayırlısı:nazar:

kızlar ben çıkıyorum bugün akşam üzerine kadar gelemem
kendinize çok iyi bakın
beryal seni ve doruğu öptüm canım çok tşk ederim
escales sende kendini üzme bence hamilesin birde beni düşün bende sonuç 0 çıktı ben ne yapayım üzme kendini

valla süper bir hediye olur canım eşin ve sana

amiiiiiin canım inşallah sendede umarım öle bişi yokturda gerçekten hamileyim diye gelir bize haber verirsin talım çekeriz halayımızı inşallah duacınız sen merak etme öyleysede hayırlısı şekerim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oooo şekerim öle umutsuz umutsuz konuşma hiç kafayı da takma stres yapma olunca halayları çekerken görürüm sonra seni hadi inşallaaahhhhhhhhh rabbim sevindirsin seni hepimiziiiiii aminnnnnnnnnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıs ben istemedim tedaviye başlamayı doktorun gazına geldim 2 ay sonra istenbula düğüne gidecez ben eğer hamiş olursam yolda perişan olurum
sadece düğüne gider gelirim
ama hamile kalamazsam karadeniz kıyılarını geze geze gelmeyi düşünüyoz
bide ben düğünde kolbastı oynayacam halay çekecem -tatlicadiarzu- tepinecemdelikafaduldensositososito oyüzden düğünden sonra hamiş kalmayı istiyodum
kontrole gittim dr hemen herşey güzel tedaviye başlayalım dedi bende siz bilirsiniz dedim:delphin:
valla bilemiyomda bu aralar hamiş kalmayı bende istemiyom üleekafamçokkarıştı

hoşbuldum canım benim nasıl gidiyoooo gebelik şekerim a.s.a.s.a.s.
sağol tatlım gebelik iyi gidiyor şimdilik sen nasılsın sende yokmu bi gelişme süpriz felandelikafadulden

canım biz hamilesin ümit edelim inşallah da umudumuz boşa çıkmaz ve meleğin sana gelmiştir cnm :1hug:

kızlar ben çıkıyorum bugün akşam üzerine kadar gelemem
kendinize çok iyi bakın
beryal seni ve doruğu öptüm canım çok tşk ederim
escales sende kendini üzme bence hamilesin birde beni düşün bende sonuç 0 çıktı ben ne yapayım üzme kendini

kendine iiiii bak şekerim f-görüşürüz kaydirigubbakcemile5

Back
X