• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim sorum olacak benim adetim 3 gün geçti hiç belirti yok hamilemiyim diye merak ediyom hiç belirti olmadan hamile kalan varmı
canım benim de pek belirtim olmamıştı bence sen bekle 2 gün daha sonra sabah idrar testi yap .inşallah hamilesindir..
beryall dorukk gördüm sizii cee kaydirigubbakcemile3
yakalandık mı anammmmmmmm ne göz var kıssssss:1shok::1shok:
günaydın herkeslere

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar

günaydın kıslarrrrrr kayracım bak denk geldik şekerim nasılsın kıslar sizler nasılsınızzzzx

günaydın şekerler.hihoyyyt

günaydın kızlar

günaydın kıslarrrrrr kayracım bak denk geldik şekerim nasılsın kıslar sizler nasılsınızzzzx

güaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlı kuşlar.
nasılsınız .listeyi düzenledim .şimdi geçmişede bir bakıp geliyorum .öpüldünüzzzzz.

kızlarrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn:1hug:
günaydın kızlar hepiniz hg

TARİH : 14.05.2009 SAAT : 08:55

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ ............. _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:
100.filiziko:
101.duygumehmet2

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

günaydın canım hoşgeldin aramıza.ekliyorum hemen seni de .listemize.

canım günaydın nasılsın .bebiş nasıl? neler yapıyosun .:emir_bebek:

saol canım bol bol uyuyom buara hayret bugün erken kalktım dün 10 da uyumusum hemde bu saate kadar ayyyy kafamı yastığa koyduğum an uyuyom eşimi hep yalnız bırakıom offfffffffff bebiş ii valla...bulantım yok denecek kadar az..yarın kontrolümüz var bakalım nolcak:CüvCüv:

saol canım bol bol uyuyom buara hayret bugün erken kalktım dün 10 da uyumusum hemde bu saate kadar ayyyy kafamı yastığa koyduğum an uyuyom eşimi hep yalnız bırakıom offfffffffff bebiş ii valla...bulantım yok denecek kadar az..yarın kontrolümüz var bakalım nolcak:CüvCüv:

canım bende ilk günden beri akşam saat 11 i hiç görmüyorum artık saat 10 oldumu uyuyorum.dizilerin bile sonunu göremiyorum eşime izlettiriyom bazen o anlatıyo bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyu boşver dinlen bol bol ki bebiş de uyusun büyüsün .çok ayakta kalma.bolbol su iç.haftada 3 kezde asidi kaşmış maden suyu iç.mineral var onda .hergün 3 tane meyve ve mutlaka bir avuç ceviz ye tatlım .haftada kez balık tavuk ve et ye.hepsinden ye.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .

günaydın kuşum nasılsın
adet olmadın demi daha.:1shok:
iyiyim canım çok iyiyim
ama adet oldum bu ayda kırmızıyı gördüm
ben kırmızı rengi çok seviyorum evimin bile heryeri kırmızı ama artık hiç sevmiyorum -tatlicadiarzu-
canım sen nasılsın doruğum nasıl versin bakalım teyzesine bir dudak

canım bende ilk günden beri akşam saat 11 i hiç görmüyorum artık saat 10 oldumu uyuyorum.dizilerin bile sonunu göremiyorum eşime izlettiriyom bazen o anlatıyo bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyu boşver dinlen bol bol ki bebiş de uyusun büyüsün .çok ayakta kalma.bolbol su iç.haftada 3 kezde asidi kaşmış maden suyu iç.mineral var onda .hergün 3 tane meyve ve mutlaka bir avuç ceviz ye tatlım .haftada kez balık tavuk ve et ye.hepsinden ye.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .

maden suyu içiom ama asidi kaçması gerektiğini bilmiodum eşim bişey olmaz dedi asitten ama..dur doktora gidince sorayımm canım tavuğuda eşim izin vermio tavuktaki büyüme hormonu direk bebeğe geciomuşş hani tavuklar cabuk büyüsün diye hormon veriolar ya işte o..sık tüketme bence sende yada doktoruna sor...benim doktorum yani kocam:))yasakladıda:jeyyar:meyve yiyemiom ya cevizide çok nadir...ayyy ben ii bakamıom yavruma a:çok üzgünüm:ffetsin beni

ayla sen dün tahlil yaptırmaya gidecektin aldınmı sonuçları dr nededi tahlillerin iyimiymiş canım
gittim canım dr gerek görmedi 4-5 ay önce yapılmış tahliller vardı bunlar yeterli dedi ve klomene başladım bakalım 22-05 tarihinde tekrara çağırdı bakalım yumoşlar gelişcekmi

gittim canım dr gerek görmedi 4-5 ay önce yapılmış tahliller vardı bunlar yeterli dedi ve klomene başladım bakalım 22-05 tarihinde tekrara çağırdı bakalım yumoşlar gelişcekmi
inşallah yumuşların büyür canım kendini sıkma stres yapma büyüyeceğini düşün olumsuz hiç birşey düşünme bol bol yumurta ye bu arada

merhaba bu sayfayı yeni gördüm hamile olmayı çok istiyorum benide listeye ekle inşallah ugurlu gelir bütün herkes hamile kalır sevgi kala.s.
slm canım hoş geldin aramıza

kızlar en son 16 nisanda adet oldum normalde 27 günde bir adet oluyorum 12 mayısta adet olmam gerekirdi ama korunuyorduk sadece 9 mayıstan beri korunmuyoruz 6 günlük hamile olmam da sanırım mümkün değil dün test yaptım idrar bişey çıkmadı siz ne dersiniz mümkün değil dimi hamiş olmam ve lütfen yorum yazın öpüldünüz

Back
X