günaydın canım iyiyim şükür geldik işe gene işte :CüvCüv:
escales canım geçmişide okuyamadım ama test yaptın mı? hadi inşallah hayırlı ve güzel haberlerini alırız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım iyiyim şükür geldik işe gene işte :CüvCüv:
inşallah adet olmazsında bebiş vardır cnm allah kabul etsin cnm:Saruboceq:sanada kocaman gunaydın canım bebişinede canım yerim ben o bebişlerinizi
canım iki gunum var ama belirtileri söle diyim akıntım var beyaz renginde dünle bugun yogun geldi ama öle ped koyacak kadar deil bu aralar evi toptan temizliğe başladım canım bugun ara verdim haftaya salı gunu mevlüt okutcam dualarımı edicem hepinize
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız ne varne yok sizleri çok özledim hepinizi çoook öpüyorum canlarım benim beni unutmadınız dimi
bu resimdeki renkli olanı gazeteden kesmiştim o zaman benimkiyle aynı haftalıktı ...demekki buna benziyomuş![]()
siyah beyaza dikkatle bakarsanız gözü elleri ayakları net görünüyo karınca gibi
ayyy sizin bugüzel hamilelik duygularınızı paylaştıkça içim bituhaf oluyor duygulanıyorum.Acaba bende eşime hamile olduğumu söyleyebilecekmiyim, acaba oda ben hamile olunca böyle dikkat edecekmi nebilim bu duyguları inşallah hepimiz yaşarız :Saruboceq:
canım bulantıların olması normal. hatta geçenlerde bir doktor bulantının olması sağlıklı hamileliği gösterir diyordu. tabi bu herkese göre değişir. bulantısı olmayanda sağlıksız bir hamiledir diyemeyiz. herkesin bünyesi farklıdır. sabahları yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye. inşallah en yakın zamanda bulantıların geçer.
cnm burda sadece kese var vildan yok![]()
güle güle iltercim görüşürüz tatlımŞeniz:a015:kızlar hepinize iyi sohbetler iyi günler diliyorum ben çıkıyorum daha sonra yine gelirim görüşürüz
canım benim hiç merak etme o güzel anları sende yaşarsın ben hamile kalmadan önce aynı düşüncelere sahiptim sanki herkes hamile kalıcak bitek ben olmazmışım gibi geliyordu rabbim yüzüme güldü meleğimi gönderdi seninde gelir inşallah yakında:Saruboceq:ayyy sizin bugüzel hamilelik duygularınızı paylaştıkça içim bituhaf oluyor duygulanıyorum.Acaba bende eşime hamile olduğumu söyleyebilecekmiyim, acaba oda ben hamile olunca böyle dikkat edecekmi nebilim bu duyguları inşallah hepimiz yaşarız :Saruboceq:
citos2903 günaydın tatlıbebiş nerelerdesin sen bebek nasıl canım:1hug:[/QUOTE .!.:canım sağol bebek iyi bende bi iyibi kötü idare ediyom bu sabah yatmadım ilk defa
eşimi işe yolluyom gidip yatıyom inan öğleye zor kalkıyom mide bulantılarım devam ediyo hala ne zaman bitcek bu bulantılar senin bitti dimi bulantıların
başımda çok ağrıyo
canım aslında merak ettiğim bulantı mide acıkınca mı oluyo ben acıkınca baslıo bulanmaya bişeyler yiyom biraz gecıo ardından yine bulanıo bölemi oluyo herkeste acaba...
günaydın kızlar nasılsınız