• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bende çıkıyorum başım ağrımaya başladı üzerinize sağlık biraz uzxanıcam benim adam gelinceye kadar hepinizi öptüm görüşürüz yarınnn

kılsar bişi sorcam adt belirtilerinde yeni hamiş oldugunu öğrendiğinizde atesde varmıydı? bide akıntı vajinal akıntısı yasayan oldumu sonra hamiş oldugunu öğrenen bişi söleyin bana

nohut dudak verirde teyzesi vermezmi hemen veririm ŞenizŞeniz
ahh ahhh zaten eniştesi birgün ölecek kız kız diyeeee inşallah kızım olurda sende sıkarsın her yerini öpersin onuuuuŞenizŞeniz

tamam canım eger bu ayda burda olmazsa yaz sonu aşılama yaptırım ama ilk önce kanal filmi cektirecem bu ayda olmazsa sen cektirdinmi canım yaa

iyi yaptın kız aferin hehehehekaydirigubbakcemile3

canım koz olursa zaten hiç şansı yok nohut öpüp durur artık onu
bu arada ben rahim filmi çektirecektim o ay adet olup bitince çekilecekti ama o ay adet olmaım çünkü nohutum gelmiş annesinin karnına .

kılsar bişi sorcam adt belirtilerinde yeni hamiş oldugunu öğrendiğinizde atesde varmıydı? bide akıntı vajinal akıntısı yasayan oldumu sonra hamiş oldugunu öğrenen bişi söleyin bana
canım ümitlendirmek istemem ama benim ateşim oluyordu geceleri ara ara hatta ateşim yüksek oluyordu bazende gece terleyerek uyanıyordum .bazende üşeme geliyordu.
kızlar bende çıkıyorum başım ağrımaya başladı üzerinize sağlık biraz uzxanıcam benim adam gelinceye kadar hepinizi öptüm görüşürüz yarınnn
iyi akşamlar toprak :a015:
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın bakalım
ne olsun canım hergün aynı işte evdeyim oturym
çapkın ördeğim nasıl

çapkınlık ta tam gaz devam ediyo ne yapsın .görmesin şimdi sana da asılır hemen .

hehe teyzoş gördüm seni nasılsın ver sene bi dudak .nohuta hoşgeldin öpücüğü yokmu :jeyyar::jeyyar:

Back
X