tşkler iyiym canım ne olsun iştesağol canım sen nasılsın
hoşgeldin tekrarevet geldim işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkler iyiym canım ne olsun iştesağol canım sen nasılsın
hoşgeldin tekrarevet geldim işte
tşkler iyiym canım ne olsun işte
hoşgeldin tekrar
slm hoşgeldin nasılsın bebişin nasılselam kızlarrrr ben geldimm nabersiniz =)
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın bakalımslm kızlar nasılsınız
evet geldim işte
selam kızlarrrr ben geldimm nabersiniz =)
selam kızlarrrr ben geldimm nabersiniz =)
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın bakalım
ne olsun canım hergün aynı işte evdeyim oturym
çapkın ördeğim nasıl
h.g.selam kızlarrrr ben geldimm nabersiniz =)
bende iyiyim canım görüşemedik epeydir Şeniziyidir canım senden naber
hoşgeldin :1hug:
nohut dudak verirde teyzesi vermezmi hemen veririm ŞenizŞeniz
ahh ahhh zaten eniştesi birgün ölecek kız kız diyeeee inşallah kızım olurda sende sıkarsın her yerini öpersin onuuuuŞenizŞeniz
tamam canım eger bu ayda burda olmazsa yaz sonu aşılama yaptırım ama ilk önce kanal filmi cektirecem bu ayda olmazsa sen cektirdinmi canım yaa
iyi yaptın kız aferin hehehehekaydirigubbakcemile3
slm şekerler ben geldim aramıza yeni katılan arkadaslar h.g.diniz
canikom adet olduğun tarihi yazarmısın kaç kez mesaj attım yazmadın .son adet olduğunun ilk günü ne ?
canım ümitlendirmek istemem ama benim ateşim oluyordu geceleri ara ara hatta ateşim yüksek oluyordu bazende gece terleyerek uyanıyordum .bazende üşeme geliyordu.kılsar bişi sorcam adt belirtilerinde yeni hamiş oldugunu öğrendiğinizde atesde varmıydı? bide akıntı vajinal akıntısı yasayan oldumu sonra hamiş oldugunu öğrenen bişi söleyin bana
iyi akşamlar toprak :a015:kızlar bende çıkıyorum başım ağrımaya başladı üzerinize sağlık biraz uzxanıcam benim adam gelinceye kadar hepinizi öptüm görüşürüz yarınnn
ne olsun canım hergün aynı işte evdeyim oturym
çapkın ördeğim nasıl
çapkınlık ta tam gaz devam ediyo ne yapsın .görmesin şimdi sana da asılır hemen .
hehe teyzoş gördüm seni nasılsın ver sene bi dudak .nohuta hoşgeldin öpücüğü yokmu :jeyyar::jeyyar: