Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KISLARRRR güzel bayanlar ben çıkıyorum evime gidim kendinize iyi bakınnn
breyal kociş aradıııııı ben arammadım hıhsengözlerimebaksanab
sakin ol canım .inşallah güzel haberler verirsin bize.selam... dunden bu gune baya uzamıs sayfalar okuyamadım hepsını.. ben heyecandan olucem galıba gunler azaldıkca heyecan bastı... tavsıyenı zvarmı?
tamam gelirim ben size annemde gelir hehe hem ben büyüyüp evi dağıtana kadar inşallah seninde bebişin olur teyzoş siz annemle otururken bende senin bebişinle oynarım .ben abi olcam ya o zaman .ben daha büyüyüm hehe nohut abi olcam ben .üzülme canımmm sende gel benim evimi batır nolcak ben kızmam sana
o maviş teyzenede küs emi
gördüm seni.kaydirigubbakcemile5ya ben gorunmezmıyım acaba? senağlama
beryal sen hangi doktora gidiyorsun canım bide nerde oturuyorsun
iyiydi eşşek bide çiçek almış özür diledi ama başıma ağrılar girdi
havalardandır maviş
bide yorgunum bide erken kalktım bugun her zamankinden gecede ikiyi geçiyodu yattım sabahta yedi bucuktu kalktıgım ondan olsa gerek
olmaz işte anneme söyledim seni.çok kızcak sana işte ohhh canıma değsin .biz dyd teyzoşla oynıycaz.o bize gel dedi.senle barışmamız çok zor aşkımız bitti sen bana kızdın işte herkes gördü küstüm sana.git bakalım kocan seni benim öptüğüm gibi öpebilecek mi?:dilcikar::dilcikar::dilcikar:ama yafrumm sen beni anlamadınn bak kolum iş göremicek hale geldi diyom sen bana evi dağıtmaktan soz ediyonn eniştene satmadım seni kusum enişten sekiz bucukta geliyı dunde gece 12de geldi söle ben nasıl satım senin gibi oğlanı özür dilerim nohutum ama sende bende anlamadan evi dağıtmak istedin ben mevlüt yapayım ozaman söz istersen halıma işe tamam nohutum onada razıyım ben yeter ki küsme ananada boşa dimee
bak bak bakk tamam dedim özür diledim canım nohutum küsmüyük halaa
iyiyiz canım sen nasılsın .geçmişe bakayım dedim ama yok olucak gibi değil valla yetişemezdim nbr nasılsınız bakalım
yaaaaaaa tırstırmasana beni.korkutma yaaa dyd teyzoş kurtar beni sünnet edeceklermiş dilnur teyzoşla beraber.nohuutt bak bende seni dilnur teyzene sölerimm kaydirigubbakcemile3 daha doğmadan sunnet ederiz senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
breyal kociş aradıııııı ben arammadım hıhsengözlerimebaksanab
olmaz işte anneme söyledim seni.çok kızcak sana işte ohhh canıma değsin .biz dyd teyzoşla oynıycaz.o bize gel dedi.senle barışmamız çok zor aşkımız bitti sen bana kızdın işte herkes gördü küstüm sana.git bakalım kocan seni benim öptüğüm gibi öpebilecek mi?:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
iyiyiz canım sen nasılsın .
yaaaaaaa tırstırmasana beni.korkutma yaaa dyd teyzoş kurtar beni sünnet edeceklermiş dilnur teyzoşla beraber.
ben minicik masum bir bebeciğim yaaadelikafaduldendelikafadulden
ne güzel kızzz:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim .barıştınız demi.bak üzme yazık adamı.
kıs evlendiğimden beri ilk defa aldı benim çiçeğim sensin diyo bende kızıyorum ama napim işte ama affetmedim onu hala
kız yazık yapma barış artık .
üzme kocanı.naz yapma artık.
çabuk git sarıl öp .soğuk davranma sakın .bak o bir adım atmış sen sıra şimdi
korkma çapkın ördeğim ben seni onların elinden kurtarırım
laf aramızda zaten onlarda sana kıyamaz bence
olmaz işte anneme söyledim seni.çok kızcak sana işte ohhh canıma değsin .biz dyd teyzoşla oynıycaz.o bize gel dedi.senle barışmamız çok zor aşkımız bitti sen bana kızdın işte herkes gördü küstüm sana.git bakalım kocan seni benim öptüğüm gibi öpebilecek mi?:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
iyiyiz canım sen nasılsın .
yaaaaaaa tırstırmasana beni.korkutma yaaa dyd teyzoş kurtar beni sünnet edeceklermiş dilnur teyzoşla beraber.
ben minicik masum bir bebeciğim yaaadelikafaduldendelikafadulden
ne güzel kızzz:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim .barıştınız demi.bak üzme yazık adamı.