canım yarın adet gunum hayırlısı inş varıdr gecen de vardı hatta tutamadım çıkardım ama bilmiyom şimdilik beklemedeyim
evet canım yarın benim adet gunum hayırlısı inş vardır yaa
inş vardır canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yarın adet gunum hayırlısı inş varıdr gecen de vardı hatta tutamadım çıkardım ama bilmiyom şimdilik beklemedeyim
evet canım yarın benim adet gunum hayırlısı inş vardır yaa
slm kızlar nasılsınız
yorgunu canım dün kaynımın nişan alışverişi iin dolaştık bende kalsiyum eksikliği var çok ayakta durmaya gelemiyorum dünden belli bacak ağrısı çekiyorum o yüzdensağol canım sen nasılsın
yorgunu canım dün kaynımın nişan alışverişi iin dolaştık bende kalsiyum eksikliği var çok ayakta durmaya gelemiyorum dünden belli bacak ağrısı çekiyorum o yüzden
hoşgeldin güzelim dinlendinmi canım birazslm kızlar nasılsınız
slm canım hoş geldinslm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler...beryal nasılsınız nohutumuz nasıl...
tşk canım ben iyiyim sizinde iyi olduğunuza çok sevindimiyiyim kızlarrr szi nasılsınızzzzzz
gül güle canım kendine iyi bak görüşmek üzere:a015:kızlar ben kaçtım öpüyorum sizi
dorukkk senide kocamaaaaaan öptümŞeniz
kızlar ben kaçtım öpüyorum sizi
dorukkk senide kocamaaaaaan öptümŞeniz
mavişşş hamilemısın kızzz
hb canım yok ya bacağım çok ağrıyor bende kalsiyum eksikliği var o yüzden bugün eşimde evdeydi onunlada dolaştık bugün iyice kötü olduhoşgeldin güzelim dinlendinmi canım biraz
:a015:
hb canım saol inş 24 mayısta nişansulezehra h.g. canım nişanınız hayırlı olsun allah mutlulukların daim etsin
geçmiş olsun canım bence ayaklarını biraz yukarı kaldır kan dolaşımın artsın belki rahatlarsın yada soğuk suda beklet biraz ayaklarınıhb canım yok ya bacağım çok ağrıyor bende kalsiyum eksikliği var o yüzden bugün eşimde evdeydi onunlada dolaştık bugün iyice kötü oldu
iyi gelirmi acaba gerçi şimdi kayınvaldemlere gidicez alınan herşey bizde onları götürcez fırsatda yok yani canım bide benim ayaklarım değil üst bacağımın kemikleri ağrıyor çok değişik bi ağrıgeçmiş olsun canım bence ayaklarını biraz yukarı kaldır kan dolaşımın artsın belki rahatlarsın yada soğuk suda beklet biraz ayaklarını
hb canım saol inş 24 mayısta nişan
sende yarın inş adt olmazsında bebiş vardır
inş canıminş canım yaa beklemiyom bu ayda bakalım hayırlısı eşim için buyuk bi şok olcak zaten inş vardır