• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler...beryal nasılsınız nohutumuz nasıl...

kızlar ben kaçtım öpüyorum sizi
dorukkk senide kocamaaaaaan öptümŞeniz

yorgunu canım dün kaynımın nişan alışverişi iin dolaştık bende kalsiyum eksikliği var çok ayakta durmaya gelemiyorum dünden belli bacak ağrısı çekiyorum o yüzden

geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
nişanınızda hayırlı olsun

slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin güzelim dinlendinmi canım biraz

slm kızlar nasılsınız varmı güzel haberler...beryal nasılsınız nohutumuz nasıl...
slm canım hoş geldin
iyiyim kızlarrr szi nasılsınızzzzzz
tşk canım ben iyiyim sizinde iyi olduğunuza çok sevindim

gül güle canım kendine iyi bak görüşmek üzere:a015:

iyi akşamlar canım allaha emanet ol

mavişşş hamilemısın kızzz

canım inş bilmiyom şimdilik yarın adet gunum ama annemde hiç olmamıs mide bulantısı ablamdada yok şimdi bende olurmu bilmem ama ben benimde olmaz diye düşünüyodum hayırlısı inş vardır

hb canım yok ya bacağım çok ağrıyor bende kalsiyum eksikliği var o yüzden bugün eşimde evdeydi onunlada dolaştık bugün iyice kötü oldu
geçmiş olsun canım bence ayaklarını biraz yukarı kaldır kan dolaşımın artsın belki rahatlarsın yada soğuk suda beklet biraz ayaklarını

geçmiş olsun canım bence ayaklarını biraz yukarı kaldır kan dolaşımın artsın belki rahatlarsın yada soğuk suda beklet biraz ayaklarını
iyi gelirmi acaba gerçi şimdi kayınvaldemlere gidicez alınan herşey bizde onları götürcez fırsatda yok yani canım bide benim ayaklarım değil üst bacağımın kemikleri ağrıyor çok değişik bi ağrı

Back
X