• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyi gelirmi acaba gerçi şimdi kayınvaldemlere gidicez alınan herşey bizde onları götürcez fırsatda yok yani canım bide benim ayaklarım değil üst bacağımın kemikleri ağrıyor çok değişik bi ağrı
en azından rahatlatırdı canım neyse sen ordan gelince ayağının altına bir yastık koy öylece uzan biraz dinlenirsin en azından
kıslarr bende birasdan çıkarım koçiş gelir kendinize iyi bakın allaha emanet olunn
kendine iyi bak canım inşallah hamişsindir görüşmek üzereee

en azından rahatlatırdı canım neyse sen ordan gelince ayağının altına bir yastık koy öylece uzan biraz dinlenirsin en azından

kendine iyi bak canım inşallah hamişsindir görüşmek üzereee
saol canım önerin için birazdan çıkıcam gelince artık yaparım dediklerini sana hayırlı akşamlar

Merhaba Kizlar! 1 sene icerisinde aramizda hamile kalip cocuk sahibi olanlara Allah anneli-babali buyutmeyi nasip etsin diyorum.Simdilik olamayanlara ise Insallah nasip eder umutlerinizi uzmeyin diyecegim.

Bu topigi baslarda takip ediyordum.Suan biraz okudum sonuna kadar gidemedim.Aranizda 10 sene sonunda hamile kalip cocuk sahibi olanlar var mi?

hamile bayanlar cocuk isteyip suana kadar cocuk icin ugrasanlar bizim icin dualarinizi eksik etmeyin.

Belenaycigim nasilsin? yazini takip edemedim.

merhabalar arkadaşlar bende po hastasıyım klomen kullandım ancak henüz yumurtam istenen büyüklüğe gelmedi bakalım daha sonrada çatlatma iğnesini yapacaklar hayırlısı

1 aydir bizde deniyoruz da da yok insallah allah tum hepimize bebislerini verir yakin zaman da
merhaba cnm aramıza hoşgeldinŞeniz
merhabalar arkadaşlar bende po hastasıyım klomen kullandım ancak henüz yumurtam istenen büyüklüğe gelmedi bakalım daha sonrada çatlatma iğnesini yapacaklar hayırlısı

merhaba cnm sende hoşgeldin aramızaŞeniz
cnm yumurtalarımın gelişmesi için ben glukofen kullanıyorum
kullanmazsam benimkide gelişmiyo

ben yatmaya gidiyom kıs bekledim bekledim geçmişi okumayı bitiremedin
fatmafb cnm sen yenisin bilmezsin sayfalar kendi geçmiyo arada F 5 e bas

hayırlı akşamlar arkadaşlar aranızı yeni katıldım bende iki yıllık evliyim ve bende hamile deilim uzun zamandır istiyorum ama takdir ne ise o oluyo

beleney h.g. aramıza tedavi filan görüyormusun yani varmı bi sorun neden olmadıgına dair bi bilgi varmıki dr göründünmü hiç

Back
X