• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mavigözlü canım baban için allahtan acil şifalar diliyorum hepiniz kendinize çok iyi bakın tabi bebişlerede ben köyümüze gidiyorum gelince inşallah sevinçli haberlerle karşılaşırım allaha emanet olun

aysen nasılsın canım adet oldunmuu sanki çatlatma iğnesimi yada aşılamamı olmuştu hatırlamıyorsam

mavişim hasta olmuşun olsun en azından düzenli oluyon hayırlısı daha erken sizin için evliliğin tadını çıkar inş en yakın zamnda bebişin gelecek sana babana da çok geçmiş olsun canım

hoşbulduk canım adetim ayın 28 olmam inş ne olur dua edin

arkadaşlarım bugün eşimle bi ziyarete gittik ve hepimiz için dua ettim vallaha inş rabbim kabul eder

hoşbulduk beryalim iyiyim çok şükür bir haftadan sonra ilk defa bugün dışarı çıktım eşimle gezdik çok güzeldi yemyeşil heryer ama çok sıcak havaya şimdiden böyleyse yandık desenize sen nasılsın bitanem doruğum nasıl

hoşbulduk beryalim iyiyim çok şükür bir haftadan sonra ilk defa bugün dışarı çıktım eşimle gezdik çok güzeldi yemyeşil heryer ama çok sıcak havaya şimdiden böyleyse yandık desenize sen nasılsın bitanem doruğum nasıl

edirne 2 yıl kaldım.koçiş kırklareli çok seviyom ben oraları

gez tabi çık dolaş.burası daha sıcak yanıyo bodrum .dışarı çıkamıyom pek.
dorukta iyi teyzesi öpüyo seni.Şeniz
slm kızlar.yok sumoşçum biz daha 1 yıldır deniyoz.şimdilik doğal yollarla

selam canım bugün bir görünüyon bir kayboluyon

Back
X