Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben bugün çok oturdum çok rahattım ama yarının geleceği bugünden belli yarın hepsi düşerler tabi evraklarda beraaberinde offfffff

bebiş çok teşekkürler çok faydalı bi yazı paylaşmışsın rep vercem ama veremiyorum malesef yarın inşallah

allah herkesin yardımcısı olsun ya

hepsi çok güzel duygular,Rabbim herkese nasip eder inşallah
hoşbulduk cnm yaa en azından senin ruh halini beğendim sen iyisin demi bizim kızlara bişey olmuş
vildoşum sana cevap veremeden net gitti dün kusura bakma
hamilelik bulantı dışında iyi gidiyo şükür
sen neler yapıyosun?
ya vildoş escales hamilemi yeni mi hamile kaldı?ya ben bilmiyorum ya da benim kafa karıştı-tatlicadiarzu-

Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtimbeni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdinhayat verdinruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğerhiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önceonlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümdesadece bana ait bir eserini nasıl işlemişgöreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdinSenin eserlerini göreyim diye.
Bana kulak verdinSenin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
Bana akıl verdinSeni bulayım diye.
Bana dil verdinSeni zikredeyim diye.
Bana kalp verdinSeni seveyim diye.
Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin”Senden isteyeyim diye”

Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
Onun için bana istemeyi öğrettin.
Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
Neşemsevinçimmutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilememhayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
”Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi”

estağfurlah cnm ne kusuru biliyorum seni :1hug:
ben bu ara çok stres yaptım eminim prolaktin tavan yapmıştır
şimdi iyiyim çok şükür misafiri atlattım normale döndümalkisalkisalkis
escales hamile cnm yeni daha darısı inşallah diğer kızlara ve banaalkisalkisalkis

alkisalkisalkisyok kız daka adetime varda sabah benden pembe bi akıntı geldi kızlar belki yerleşme kanamasıdır dedilerde accık umutlandım sabahtan beri acaba adetmi diye tuvalete gidip duruyorum bişey yok

canım yine ben az önce netten çıkmıştım ama acil giriş yaptım hastalandım galiba hemdaha 3 gün varken.zaten şu ilacları almaya başladığımdan beri 6-7 gün bazen 45 gün önce gelmeye başladı artık kestiremiyorum zamanını eskiden çok düzenliydi.inş.benimkide yerleşme kanamasıdır canım ya.tamamen çöktüm çünkü.birazdan kocamda gelecek bu ayda olmadı demeye artık yüzüm kalmadı .ALLAH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE .inş.adet kanaması değildir bir ay içinde ikinci adet oluşum bu sizce normal mi cevap yazın lütfen birazdan çıkacağım ama yarın burdayım okuyup yanıtlarım.bir ay daha gitttiiiiiiiiiiiiii offf ki ne of.allahım sabır ver hepimize.hoşçakın.

aayyyy bi mutfağa gidiyimm pilav falan yapimm olunca gelirim öpüomm sizii

hoş geldin vildancım nerelerdeydin misafir vardı galiba özledik seni bizim topiğin kızları bugün sulu göz oldu okkalı bir sopa geliyor onlara nedir bu umutsuzlukları anlamadım döveyimmi kıs bunları ben ama kıyamamki bende bebiş istiyorum ama hiç dert etmiyorum üstelik bir bebek kaybetmeme rağmen olacak diyorum dinlemiyorlar beni ceza keseyim bunlara bak benim cezalarım meşhurdur bu topikte allah bunlara ikiz üçüz versinde uğraşsın dursunlar hatta dördüz dicem kız çokmu ağır oldu bu ceza ne:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…