vildancım hg cnm
selam kızlar
canlarım ben çıkıyorum..akşam olmuş evime gideyim artık..kendinize iyi bakın..hepinzi çok öpüyorum..byee
selam kızlar
hoşbulduk cnm yaa en azından senin ruh halini beğendim sen iyisin demi bizim kızlara bişey olmuş
selam kızlar
allah herkesin yardımcısı olsun ya
hepsi çok güzel duygular,Rabbim herkese nasip eder inşallahbende iyiyim canım sağol bebişim büyüdü maşallah6.ayın içindeyim kızımla tepişip duruyos akşama kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kendine çok dikkat et canım hareketlenince insan çok tuhaf oluyo bide senin ikizo mutluluğu iki kat yaşıcaksın canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkis
vildoşum sana cevap veremeden net gitti dün kusura bakmahoşbulduk cnm yaa en azından senin ruh halini beğendim sen iyisin demi bizim kızlara bişey olmuş
aa ben attım o stresi artık cnm kafam çok rahattt
hepsi çok güzel duygular,Rabbim herkese nasip eder inşallah
vildoşum sana cevap veremeden net gitti dün kusura bakma
hamilelik bulantı dışında iyi gidiyo şükür
sen neler yapıyosun?
ya vildoş escales hamilemi yeni mi hamile kaldı?ya ben bilmiyorum ya da benim kafa karıştı-tatlicadiarzu-
alkisalkisalkisyok kız daka adetime varda sabah benden pembe bi akıntı geldi kızlar belki yerleşme kanamasıdır dedilerde accık umutlandım sabahtan beri acaba adetmi diye tuvalete gidip duruyorum bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?