tok karnına canım benimkıslar merhaba bugün doktora gittim ağustosta bebiş düşündüğümü söyledim muayaneden sonra bana folic asit verdi ama tok karnınamı aç karnınamı içicem sölemedi günde 1 tane dedi şimdiden başlamam gerekiomuş
slm canım hoşgeldin anacım nasılsın bakalım
tok karnına canım benim
akşam kociko geç kalcakmış kdvlere yardıma gel diyo offffffffff
hoşbulduk kanki naber
ıklım hosgeldın
hepinize rep verdim hehehe:)
canım benim az sonra bulur ekleriz seni listeye..bende bağlarım karnıma yastık.. çıkalım yukarıya değil mi..hele 4 gün umutlanmak ve hallerin bir sonraki aya kalması çok zor inan..kızlar liste görünmüyor ricam var ben hamişler gurubuna girmek istiyorum sorun değil karnıma yastık bağlarım kimse anlamaz aşağısı boğuyo beni hem mazeretim var çok kalabalık nefes alamıyorum
canım merhaba hoş geldin..ben malesef bugün adet oldum..4 gün gecikice çok umutlanmıştım.. bebişim geldi demiştim..ama olmadı senağlama senağlama ..artık hazirana kaldı umutlar..hoşbulduk canlarımmm mercan ayşem abıyosun özbek ve tüm bayanlarr ee varmı bi değişiklikkk güzel haberler falan
he valla escales bugün formumdayım hakaydirigubbakcemile2
yaaa ben hasta olmadım acaba varmı bebişş
YOK GÜLÜM DAHA BİR ÜZMESİ YOK BUGÜN SABAH BİRAZ MİĞDEM BULANDI İLK DEFA ODA GEÇTİ SONRA İŞTE BELİM FALAN AĞRIYOR ONLARDA NORMAL GALİBA BAŞKADA ŞÜKĞR BİR SIKINTIM YOK CANIMiyiyim noktanın annesi sen nasısın bakalımm üzmüyo dimi seni
BİR ŞEY DEĞİL CABIM BENİMcnm çok teşekkür ederimm
he valla escales bugün formumdayım hakaydirigubbakcemile2
yaaa ben hasta olmadım acaba varmı bebişş
iyiyim çok şükür kankim dün adette oldum :)) bu ayda bişey yok .sen nasılsın bakim neler yapıyosun
canım benim az sonra bulur ekleriz seni listeye..bende bağlarım karnıma yastık.. çıkalım yukarıya değil mi..hele 4 gün umutlanmak ve hallerin bir sonraki aya kalması çok zor inan..
canım merhaba hoş geldin..ben malesef bugün adet oldum..4 gün gecikice çok umutlanmıştım.. bebişim geldi demiştim..ama olmadı senağlama senağlama ..artık hazirana kaldı umutlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?