Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

he valla escales bugün formumdayım hakaydirigubbakcemile2

yaaa ben hasta olmadım acaba varmı bebişş

kızlar ben bu sayfayı kullanmayı daha ogrenemedım.bana bı yardımcı olun.alıntı nasıl yapıyoruz.becerıksızımde bıraz bu teknolojı konusunda:)

abyosun+, ayse_cemre, bebis02, ESCALES+, iklimtuana+, mercanayse+, nilaykisir, RELAX, sessizdeniz+ selamlar canişlerrr

el insaf yaww o ne kadar geçmiş ben nasıl okuyum o kadar sayfayı :uhm:

canım bak altta alıntı yap var orayı tıklıyosun rep vermek için solda üstte terazilerimiz var onu tıklıyosun sayfayı yenilemek için solda sayfanın üsttarafında en son okunmmılş medsajı göster var orayı tıkla

kızlar liste görünmüyor ricam var ben hamişler gurubuna girmek istiyorum sorun değil karnıma yastık bağlarım kimse anlamaz aşağısı boğuyo beni hem mazeretim var çok kalabalık nefes alamıyorum
canım benim az sonra bulur ekleriz seni listeye..bende bağlarım karnıma yastık.. çıkalım yukarıya değil mi..hele 4 gün umutlanmak ve hallerin bir sonraki aya kalması çok zor inan..
hoşbulduk canlarımmm mercan ayşem abıyosun özbek ve tüm bayanlarr ee varmı bi değişiklikkk güzel haberler falan
canım merhaba hoş geldin..ben malesef bugün adet oldum..4 gün gecikice çok umutlanmıştım.. bebişim geldi demiştim..ama olmadı senağlama senağlama ..artık hazirana kaldı umutlar..

aaaaa rep yağmurunda şemsiyesiz kalırsın dicektim kız pardon bugün çok yazdım feleğim şaştıııdelikafadulden

iyiyim noktanın annesi sen nasısın bakalımm üzmüyo dimi seni
YOK GÜLÜM DAHA BİR ÜZMESİ YOK BUGÜN SABAH BİRAZ MİĞDEM BULANDI İLK DEFA ODA GEÇTİ SONRA İŞTE BELİM FALAN AĞRIYOR ONLARDA NORMAL GALİBA BAŞKADA ŞÜKĞR BİR SIKINTIM YOK CANIM

cnm çok teşekkür ederimm
BİR ŞEY DEĞİL CABIM BENİM
he valla escales bugün formumdayım hakaydirigubbakcemile2

yaaa ben hasta olmadım acaba varmı bebişş

İNŞALLAH VARDIR CANIM BENİM GÜNÜN GEÇTİMİ ANACIM :1closedeyes:

iyiyim çok şükür kankim dün adette oldum :)) bu ayda bişey yok .sen nasılsın bakim neler yapıyosun

aman iyi ol cnm.yaa adetmi oldun olsun ama sonraki aya inş üzme canını bi gün seninde benimde olcak naz yapıyolar işte değerlerini anlayalım diyeee... bende aslında bugün kan beta vermem lazımdı ama perşemce yaptırmayı düşünüyorummm cnm

benimde ağustoss(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…