Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

valla bende gurbetteyim arkadaşlar.şuan ardahandayım.ailem izmirde.eşimde nöbetçi anlıycanız tekim.annemde yok kayınvalidemde..bu arada tayinimiz tekirdağa çıktı napcam bilmiyom herşeyin hayırlısı...

Beryal canım hoŞ geldİn doruk nasıl kız Çok Özledİk sİzİ
canım iyiyiz nohutumla .annemdeyim hala çarşamba dönücem inşallah
inşallah halay çekeriz tatlım .
hayırlısı olsun .sabah aç karnına ilk idrarınla yap testini.
beryalim canım günaydın nasılsın oğluşun nasıl? annenlere selam...hangi hastaneyi beğendin canım. şimdiden hayırlısı olsun. hayırlı doğumlar olsun inşallah.
iyiyiz teyzesi sen ve kızın nasılsınız.ben 2 hastane buldum karataş ve özel ege kocaman hastanesi .hangisi tam karar veremedim .
kızlar doktor um bana y14 gün sonra hamiş olacağın belli olur dedi yarın 14. gün acaba idrarda mı yoksa kanda mı belli olur

canım 14 günde tam belli olmuyo idrarla.ama kanda belli olur .ama idrarla 17 günden sonra belli oluyo .silikte olsa ikinci çizgi görünüyo

valla bende gurbetteyim arkadaşlar.şuan ardahandayım.ailem izmirde.eşimde nöbetçi anlıycanız tekim.annemde yok kayınvalidemde..bu arada tayinimiz tekirdağa çıktı napcam bilmiyom herşeyin hayırlısı...

zor olsa gerek gurbette olmak yaa 6 ay sonra bende yaşıyıcam bilmiyorum nasıl yapıcam kimim kimsem olmadan =((

hamilesin sen alnadım şimdi.çok tebrik ederim yeni oldugum için kimin hamile olup olmadıgını bilemiyorum..çok sevindim hayırlısı olsun inşallah

ucak tehlikeli olur mu cnm ha bire unluler amerika bile gidiyo dogurmaya bayramda londradan gelirken benim bindim ucakta ta hamile kadin hata minaclk bebekli bile vardi

valla bende 2.5 senedir uzaktayım ailemden.izmirden ardahana gelin geldim eşimin işi gereği şimdide tekirdağa gidicez hayırlısı olsun bakalım .bende çok özlüyorum ama yapıcak bişey yok.eşimin canı saolsun.oda yetiyo bana..

hee türkiyedesesin sen yani hmm olsun cnm oda bişeydir en azından herkes türk xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…