Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende klomenle hamile kaldım.ilk ayda hemde inşallah sende kalırsın

ay cnm bir poset incir yedim yarin 10 gun olcak bakalim yumurtlamaya yardimci oluyomu incir hamis kalicam mi birde seda da doktor bol semiz otu meyve yeyin dediya semiz otuda yiyom hep umut esim eziyet etme kendine diyo guluyo

valla işin aslı bizde hiçbişey yoktu.tembeldi belkide bilemiyorumki.hiç tedavi olmadım sadece bunla başlayalım bakalım dedi doktorum ilk ay kullandım.3 yumoştan ikisi aşırı büyüme yaptı 27mm civarı bi taneside 20mm deydi.çatlatma iğnesine gerek yok boşa masraf olmasın dedi.bi yumşla deniycez dedi.tamam dedik.zaten imkanlar kısıtlı burda.o ay hamile kaldım işte.olcagı varsa oluyo.inşallah sendende hayırlı haberler alırız.hem ben adetime 5 gün kala laf olsun diye evdeki testi yaptımda çıktı..

aki.no.bebii, beryal, bircan, leylem, meleksen, serra84, stelina, tombilibu, yaren35 merhaba minnoşlar

benim yumoşlar tembelmiş bakalım bu perşembe yumoş olmuşmu diye bakıcaz inşallah olur benimde hemen senin kaç haftalık?

7+6 benim daha yeni yani.inşallah hayırlısı olur.bu arada sanada merhaba bebis02..

ya kızlar biraz öncede sordum ama gören olmadı sanırım bana dr. klomenle birlikte estrofem diye bir ilaç verdi bilen varmı ne için veriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…